88:a

Jag vill ha en 88:a. Ja, en glass alltså.

Men mamma kör på världens utpressning nu. Jag måste dricka kaffe för att få en glass.




Jag vill ha glass, men jag dricker inte kaffe

ville bara säga att ...

.. jag har tagit körtkort!


one down, one to go!



Han är ju bara FÖR söt

frustrerad.

Precis när jag sitter och pluggar, och nästan är klar och ska rätta, vad händer då?

Jo då fuckar datorn ur.




Jag är i stort behov av en fungerande dator.


Modesty Blaise






Jag, mamma och Mats gick ut på tomten och sparkade lite boll med Maya. Eller, mamma kastade, jag fotade och sparkade och Mats stod på altanen och tittade på.

Även om inte bollen syns på de här två bilderna


att vara värst

En sak som jag verkligen har lagt märke till under den senaste tiden är hur mycket andra alltid ska vara värre! Och fan vad irriterande det är helt ärligt.

Som imorgon, då ska jag t ex upp vid 8 och det är sjukt jobbigt för mig eftersom jag har ställt om dygnet totalt, och ändå så är det alltid någon som tänker "8, oj vad sent! Oj vad du klagar på att det är jobbigt" och ja, för mig är det en jävla pain in the ass. Jag bryr mig väl inte om andra människor går upp vid halv 3 bara för att åka iväg. Varför skulle den personen ha det värre än jag i mitt egna liv?
Och det här är ingenting som jag klagar på just nu, utan jag vill bara påpeka att i mitt liv så är det jag som har det värre eller, och oftast, bättre än alla andra. Och så enkelt är det.


Och nu ska jag sova för att ja, jag ska faktiskt upp kl 8 imorgon bitti och det kommer vara så äckligt jobbigt. Jag har tillochmed frågat mamma ifall hon kan ringa och väcka mig och jag hoppas att hon inte glömmer det bara.  

Godnatt POUSS! 


chad michael murray



Alla andra verkar ju få hångla med honom så varför får inte jag också göra det?


pms

Jag hatar när folk stavar fel. Jävla nollor som inte klarade av skolan ordentligt!
Som till exempel ordet "förrän". Vissa nollor skriver "fören", andra nollor skriver "förren" och det är inte många nollor som förstår att det är fel. Vilket irriterar mig så otroligt mycket.

Idag så ville jag helst av allt bara ligga framför tv:n och bara vara. Vad händer? Jo, min mamma väcker mig vid 10-tiden för att hon vill att vi alla ska äta frukost tillsammans. Jag som har vänt på dygnet totalt tack vare McDonald's är ju inte direkt så jävla pigg på att gå upp tidigt (speciellt inte eftersom de nya jävla stängningen tar sin ganska långa tid och jag är inte hemma förrän väldigt sent). Så, ja, morgonen började med att jag blev irriterad.

Mina småkusiner har också kommit hit, och just nu är småbarn inte det jag längtar efter att få träffa. ALLTID så är det något som de ska hålla på att göra. Är det inte det ena så är det det andra. Och SÅKLART så ska de ju bara här uppe i vardagsrummet. För jag uppskattar det som in i helvete? Verkligen.

Jag vill bara ha choklad, cola, lugn och ro framför tv:n. Men tydligen så är det alldeles för mycket begärt.

let's grill

McDonald's stänger kl 00.00 varje natt. Igårkväll så stod jag fortfarande tog en beställning kl 00.05. Och precis innan det så sprang jag fram och tillbaka i DT:n och hade hand om både 1an och 2an! Det går med lite envishet och stress. Så man kan säga att vi kom iväg ganska tidigt för att ha jobbat 5-10 minuter efter stängning! Vi va klara med all disk någorlunda tidigt och vid 10 i så var nästan allt på plats. Kändes helt okej faktiskt. Vi fick skjuts hem av Isak (Izzy) också.


Så efter att ha sovit bort hela morgonen så ska jag nu till Rudan och se på när Erica och Emely ska bada! Vi ska grilla lite också. Men eftersom jag precis har ätit frukost så känner jag mig inte så megasupersugen på korv.




Jag har beställt nytt löshår med keratinvax från Tradera nu också! Blir så avundsjuk på Jennah varje gång jag ser hennes hår att jag inte tänker vänta längre med mitt! Jag kommer bli väldigt nöjd med min lön nu också så... Smakar det så kostar det. Snart har jag också långt hår igen!


02.06

Hemma lite tidigare idag än vad jag var igår!
Jag stod och diskade i princip allt efter vi hade stängt och om jag hann bli klar med allt till kvart i ett så skulle jag få skjuts hem.

Gissa vem som är bäst och blev klar prick kvart i ett? Jo, jag såklart.
Gissa vem som fick skjuts hem? Jo, jag.

Det roligaste är att jag och personen som skjutsade hem mig inte direkt gillar varandra. Eller, det är drygt.
Men det va väl skönt att få skjuts hem antar jag. Även om jag var hemma strax innan bussen skulle varit framme.


MEEEN godnatt. Nu ska jag sova för mina fötter ömmar så in i helvete.

and off i go

Nu åker jag och tränar lite för att sen kunna kolla på Cougar Town i lugn och ro!


fett nice


in case of

Om datorn hade varit på nu inatt så hade jag nog kunnat skriva ett låååångt inlägg om att jag har bestämt mig vilket parti som jag ska rösta på när det är val. Men tackolov så va ju inte datorn på!  Dock vill jag bara säga att det är så in i helvetets fel att den svenska Nationalsången inte får sjungas i skolan längre. Hade jag flyttat till Irak (dåligt exempel eftersom jag aldrig skulle vara så dum i huvudet och göra det) så hade ju fan jag fått ta seden dit jag kommer. Inte bara klampa in i deras land och kalla dem för rasister för att de sjunger och gör deras traditioner.



Iallafall det jag egentligen ville säga va att jag är grymt hungrig och jag har bokat SATSCycling och SATSCore ikväll! TJOHO! Det blir tamejfan ingen beach 2010 för mig, men jag kan ju alltid hoppas..
Dessutom så vill jag beställa en bikini från nelly.com som är så söt! Men, nu är det ju så att jag inte har någon modellkropp (än) så den kanske skulle sitta annorlunda. Jag har beslutsångest.

rest in peace

Anledningen till en dålig uppdatering är för att jag fick ett liv i några dagar nu i helgen. Och det var ASNAJS! Jag hade en sjukt trevlig helg! Och jag älskar att vädret är på topp också!
Så idag ska jag:


- Ringa polisen
- Slänga sopor
- Plugga körkortsteori
- Sola lite


Det är väl det som står på schemat idag...



R.I.P Ronnie James Dio

Jag tycker att OWL City, ja det sunkiga bandet som gör den otroligt hemska och värdelösa skitlåten "fireflies", kunde dött istället för Dio.

1437

1437 days have made me older, since the last time that i saw your pretty face

Snart är det exakt 4 år sedan, och det känns fortfarande som att strö salt i ett sår.


varför?

Varför har jag inte ett kylskåp i rummet för?
Jag är sjukt hungrig och jag hatar att somna hungrig.

Och så har jag haft grymt ont i magen hela dagen idag.. Sämst.

Anledning till att jag är vaken nu är faktiskt inte för att jag har jobbat utan för att jag var på en gammal kär väns (Matilda) studentskiva med Hannes och Signe! Mina favorittvillingar.
Såg en av världens snyggaste killar där. Fan vad snygg han var! Hade gärna kunnat stoppa honom i en liten ask och tagit med hem som min slav. Så att han kunde mata mig när jag var hungrig.. Som jag är nu.

Å andra sidan, inte. I don't like to be feeded. Not sexy.

Men nu ska jag sova lite grann och förhoppningsvis träna imorgon! Får se om jag orkar. Tränar jag inte imorgon så gör jag det på onsdag. Minst två gånger den här veckan iallafall!

Godnatt


Haha, förresten så tror jag att jag gick förbi han Seth från Anninas studentskiva på vägen till Medis ikväll också. Men bara tror. Vill ju inte skrika någons namn och inte få någon respons bara sådär. Snacka om awkward.

oh, truck



så jäkla söt

try sleeping with a broken heart

Jag har TOTALT vänt på dygnet.
Mina vänner tycker att jag jobbar alldeles för mycket (käftar verkligen inte emot där även om det har blivit lugnare nu)
Jag är SJUKT trött



Och My, om jag inte svarar tidigt imorgon så beror det på att jag sover ut.. Gick upp tidigt idag för att jag och Sandra tränade SatsCykling i 45 minuter som sagt. Så om jag inte svarar så sover jag bara och hör av mig när jag har vaknat.


Godnatt

eller god morgon..


Förresten så vill jag verkligen ha de här skorna:



jag har för mig att storlek 5 (amerikans skostorlek) satt perfekt, men är inte helt säker.. Det kan ha varit en 6a också. Jag ångrar att jag inte köpte dem när jag va i USA. Vilket betyder att jag måste åka tillbaka och shoppa som en tok igen! Som inte gör mig något faktiskt, haha!


jag är jävligt unik


where's the girl i knew a couple of years ago?


eat shit and die

Fan vad trött jag är. Men fan vad nöjd jag är att jag tränade idag IGEN (tränade igår också) innan jobbet.

Sen att jag åt lite donken både innan och på min rast på jobbet (jag glömde matlådan..) hör inte till saken. Shit happends.


Jag är lite besviken då han som bygger en fotostudio någonstans inte dök upp ikväll, men iof, vem vill äta mcdonald's varje natt?

Tror att imorgon kväll kommer bli jobbigt! Tackolov så är jag ledig på lördag och söndag! Undrar vad man ska hitta på då? Lilliz ville ut och shake n' bake, men jag behöver ju ganska mycket alkohol för att ens tänka tanken på att släppa loss och dansa bland andra människor. No way att det händer när jag är nykter bland massor av random people.


Ska träna imorgon också innan jobbet. Ska bli skönt!

GODNATT. Får se när mitt sociala liv kommer igång igen som vanligt (om det nu gör det).





p.s vill så gärna gärna gärna gärna ha långt hår igen. Ska se hur min lön ser ut nu som kommer.. Ska börja betala hemma OCH min telefonräkning på en och samma gång! Och så är det ju Egypten pengar också.. Men det är bara en jävla massa klagomål hela tiden.


fear of the dark

Klockan är strax efter 2 så jag tänkte skriva ett snabbt inlägg och sen sova för att orka upp imorgon!

Jag åkte och tränade idag och upptäckte att på löpbandet några meter bort stod Ella från jobbet så jag gick dit och så promenerade vi sida vid sida. Med varsin mp3/iPhone i öronen. Trevligt!

Tre gånger nu så har det kommit in en kille vid 23-tiden och beställt mat. Första gången var han jättetrevlig och började prata och berättade att han höll på att fixa en fotostudio och så vidare och så vidare.. Och kvällen efter kom han ensam och han berättade lite mer (eftersom jag kom ihåg honom från kvällen innan) och då hade han flyttat hemifrån och köpt ny bil också och så vidare och så vidare. Och det här hände i lördags och söndags så alltså har jag inte sett honom sen dess. Förutom tills ikväll! Och det roliga var att Carro S stod i kassan och jag hade DT2:an och när jag såg att han stod i kassan så sa han tillochmed "tja!". Efter det log jag som ett fån ett bra tag.

Om det är okej att jag berättar det här för omvärlden alltså? Eller det kanske blir mitt fel att han sa "tja" isåfall?. 


Sen att det kom in två pudare en timma senare och höll på att prata engelska även om de kunde svenska kanske inte var lika kul.. Med tanke på att tjejen gick runt till alla gäster och frågade ifall de kunde växla från euro till svenska kronor. Hon hade tagit någon form av droger iallafall. Det slutade med att hon satt inne på toaletten i 45 minuter och polisen kom och började fråga oss saker och så vidare så när vi hade stängt och låst överallt så hade vi några poliser och en pundartjej på toaletten fortfarande. Inte varje kväll det händer minsann!

Nej, ett kort inlägg skulle det bli för imorgon ska jag upp och träna lite mer på SATS! Beach 2041, HERE I COME!

Godnatt


ikea

Jag och Angelica var på IKEA igår för hon skulle byta sina två sängar och skogarderob.

Det slutade med att vi kom därifrån vid 20.30-tiden OCH jag kom hem med två bordstabletter, lite ljus åt mamma, en stor byrå och en lampa. Känns bra. Men jag gjorde ett riktigt kap med byrån! Eftersom färgen skulle utgå (mellanbrun - den färgen min säng och låda är och så jävla typiskt att de ska ta bort den!) så va det nedsatt till halva priset så istället för 1495:- så betalade jag 750-800:- istället! AWESOME.

Angelica kom hem igen med två sängar (istället för en stor), en skogarderob och lite annat.. Känns bra det här! Vi lyckades totalt. Dock så var hennes sängar slut på lagret men de va på väg in. Dock så kom de inte in förräns 19.30 så vi hade ungefär 1½ timma på oss att strosa omkring på IKEA! Dessutom så fick vi gratis mat eftersom vi var tvugna att vänta. Awesome, igen.

Idag har jag monterat upp byrån och det blev sjukt snyggt i rummet. Jag gillar't!
Jag och Tessi gick från Lidaskolan till Västerhaninge också och tog en fika där vilket var mysigt. Och gott.

Och nu är jag FETT TRÖTT och ska sova som en jävla stock.

Kiss och bajs och allt sånt

jajuste

jag glömde säga att jag vill tillbaka till London

you're just a professional pain in the ass

Angelica har varit duktig och skruvat isär hennes sängar idag. Hon hann göra det innan 12 också! Hoppas bara att hon är lika snabb i duschen som att skruva isär sängar...

Älskar att hon har tagit en bild på när jag sover också.  Känns bra. Nice. Me like. Eller inte...


Idag blir det ju såklart IKEA med Agge Aggelito och därefter så ska jag möta Jennah och Tessi i centrum för en fika. Ska bli nice! Tessi slutar vid kvart i 4 så det är ju lite tid kvar tackolov... !



meet me at the top it's getting lonley

irriterad.
Är hos snyggingen Angelica och beundrar hennes skor ... LOVE IT

RSS 2.0