may we all have a vision of a dream




Den här låten är ett MÅSTE på nyår. Åtminstonde att höra en gång. Eller fler..
Sjöng den här på julavslutningen i gymnasiet med kören, riktigt vackert! Min matte/musiklärare är en klippa när det kommer till stämmor med körer. Vackert!

to me you're still perfect



i make no apologize for how i choose to repair what you broke


it's all about the pleasure


tur att vi alla är lite speciella i alla fall

Kom precis hem från middag i Solna med My och Angelica. Tur att vi alla är retards i alla fall!


in the moment.


Köpte nya skor idag också! Jag älskar skor och skor gör mig glad!

Allt jag behöver nu är en matchande klänning... Sen är nyår kirrat.

Jajuste, jag va i centrum idag och skulle ...

img_3960 (MMS)

Jajuste, jag va i centrum idag och skulle kolla rean. Hade lite bråttom och vad fick jag med mig? 4 fulla påsar från systemet varav en va till mamma. Bra gjort!


Nyår



Längtar tills det årliga badet på fredag! Kl. 10 it is!

Och på torsdag ska jag fixa mitt hår! Jag LÄNGTAR!!


Lite kär är jag allt



asos.com


Woho!

Innan jag åkte till Egypten så klippte och färgade Emely mitt hår och det blev jättefint! Jag vill ju ha kvar längden så det var ungefär bara någon cm som försvann. Håret blev ju brunt och jag var supernöjd! Självklart var det ovant med brunt i början, men nu gillar jag det jättemycket. Dock så blektes det jättemycket under Egypten resan och håret blev slitet av saltvatten och solen också, ofc. SÅ jag ska till Gustavsberg på torsdag och gå till min brors frisör för att färga och klippa mitt hår! Känns så bra!! Fick hans nummer i lördags av honom på Nype så jag hörde av mig idag och frågade ifall han hade någon tid innan nyår (som är på fredag liksom!) och han gav mig kl 13 på torsdag!! Dagen innan! Jag är sjukt glad. Vad jag tror så är det väl säkert många som vill klippa och fixa allt innan nyår och jag trodde inte att jag skulle få tid, men jag fick och jag är så glad!

Och nu svamlar jag bara! Men jag är glad!



Jag är ganska full här, ja.


Fick såklart munsår. SÅKLART! Blev jättefu...

img_3968 (MMS)

Fick såklart munsår. SÅKLART! Blev jättefull igår och sov hos min bror med Jennifer. Sitter just nu på tåget på väg in till stan igen och tåget är kuk. Det som skulle gått 40 va sent och åkte bara förbi och nästa tåg går 55. Vad har SL för problem egentligen? Vi har sommar i typ 3 månader och då funkar allt, men när vi varje år får vinter i ett halvår + lite till ja då går allt åt helvete? Hata.


Den bästa julklappen någonsin!!!

img_3964 (MMS)

Den bästa julklappen någonsin!!!


Firar jul nr. 2. Efter några snapsar så är...

img_3963 (MMS)

Firar jul nr. 2. Efter några snapsar så är vi igång igen!


Pappa är riktigt rolig på julafton! Kalle ...

img_3957 (MMS)

Pappa är riktigt rolig på julafton! Kalle Anka äger fortfarande. Älskar musen i Askungen som ska trä en nål, slickar tråden, blundar med ena ögat, siktar och får in hela armen i ögat på nålen, haha!


anti.

Min ANTI är slut.


Jag lovar att jag kommer få munsår snart. Bara för att den är slut liksom.


23 december redan?

Heeeelvete vad jag är trött. Så jävla seg. Mina ögon går typ i kors? Ser ut som ett retard(jag vet, jag vet, vissa av er tänker "men det gör du ju hela tiden?" och ja, jag vet).
Idag har jag julhandlad, målat, ätit italiensk middag och sen gjort blåhaka på Marie. Hon blev jättesöt.




Ser ut som ett sugmärke!

i wanted to be much more, i was insecure

Tandis va liiiite sådär faktiskt. Jag har alltid gillat att gå till tandläkaren och jag gillar sjukhus, men att se allt blod igår när hon skrapade runtom tänderna fick mig att känna lite blä. Men men!

Idag har jag och Jennah slipat och målat biorummet! Eller.. Jennah slipade mest och målade taket. Jag hann måla klart ena hörnet (sådär man gör i början) och då hade hon redan gjort alla resterande övre kanter. Im so good! I wish.

Imorgon i alla fall så ska vi faktiskt måla väggarna! Taket en gång till kanske. Får se. Men först ska vi till Farsta och trängas med alla andra, YIPPIE! Lönen kommer ju in om några timmar liksom.. Känns riktigt bra!!



Jennah fick en snopp vid näsan. Spackelsnopp!



Vi pyntade även den där snea kvisten som mamma köpte och ställde i vardagsrummet. Den är lite rakare nu, men det är väl alltid kul med kvistar i hemmet! Eller?


Jag och mamma åt rostad macka med äggröra på nu ikväll innan vi gick ut med Maya. SÅ GOTT!

Jag vill ha den lastbilen. Undrar vad de s...

img_3936 (MMS)

Jag vill ha den lastbilen. Undrar vad de skulle säga hos tandläkaren då?


why don't you kiss me, why don't you say that you miss me?

Gosh, helt slut i kroppen efter SatsPulseCore. Det är fan inte att leka med. Det är äckligt jobbigt och varar i 55-60 minuter. Skjut mig. Men jag gör det i alla fall för att försöka få någon kroppsändring, men det går ju bra.. Or not.
Imorgon kväll blir det spinning och sen vanlig core direkt efter vilket kan bli skönt. Fast är det bara jag som får helt ont i arslet av de där cyklarna? En kudde hade verkligen inte suttit fel där, haha!


Nej nu måste jag nog sova lite! Fick 3 timmars sömn imorse vid 7-tiden, vaken hela natten, why? Kändes som jet lag från Los Angeles igen, men det var lite mer än 1 år sedan jag var där nu, HEHE. Segt.

PUSS

du har allting jag sagt på tape, så du tror du har en framtid utan mig?

Förresten så skrev jag matlista i torsdags. Andra gången jag gjorde matlista.



Vilken god pekingsoppa vi åt till middag! Eller.. Nej, vänta.
Hur många matlistor jag än skriver så är det ingen som följs.












(dock var maten god idag, men det känns onödigt att jag ens ska skriva en lista?)

blö bajs och skit

Helgen har varit lång kan man säga så för att korta ner den så gör vi såhär:


Fredag - Jag och Jennah satt på Tungelsta Värdshus. Drack öl. Pappa betalade. Jennah ringde sin bf Jocke. Vi åkte till Västerhaninge. Drack mer öl. Blev fulla. Jag kom hem vid halv 3ish.

Lördag - Vaknade bakis. Trött hela dagen. Seg. Åkte till Jennahs mammas man på 50års kalas. Mätt som jag vet inte vad. Jones frågade om jag ville hem till hans mammas kompis på förkrök/30årsfest. Gratis sprit. Drack någon YAKI (?) utan att röra en min. Folk blev imponerade där sa de. Coolt. Åkte till Brasserian. Drack öl. Sjöng karaoke. Kom hem vid 2ish.

Söndag - Ont i magen. Ont i magen. Ont i magen. Ont i magen. Trött. Ska kolla på Shooter snart.



Det här är inte okej. Det ser ut som att snön kanske är upp till halva vitan på dörren, men den är faktiskt högre. Kolla på räckena liksom?! Skjut mig och skicka mig till ett varmt land.

fika i tungelsta

Mary och söt-Iliaz va här och fikade idag. Tror Iliaz gillar mig faktiskt. Han är så söt!




Maya gillade honom också


I stepped on a cornflake, now i'am a serialkiller

Varför va blogg.se så fuckad igår kväll för?
Håller just nu på att julpynta... Eller, försöker. Vi har mest julpynt från 1843 som inte direkt matchar in någonstans men ja, jag får väl göra mitt bästa. Ska även dammsuga mitt rum, lägga ner kläderna i byrån, byta sängkläder, träna och titta på vampire diaries. Det som är skönast är nog att jag inte har något planerat ikväll. Jag ser mer fram emot en trevlig och lugn kväll hemma? Eller efter att jag har gjort allt och ligger och tittar på VD då.

Var på Braserian ikväll och drack en öl med Jones. Trevligt trevligt. Vi kom överens om att när lönen har kommit så ska vi bli fulla och sjunga karaoke tillsammans. Minns fortfarande när jag gjorde det i Egypten med Jennah och jävlar vad mitt ben skakade! Jag hade ingen kontroll på skakningarna...  Jag och Jennah hade ju tänk att hålla oss borta från alkohol i alla fall EN dag (istället för att slösa hela veckan på fylla och baksmällor), men direkt efter det var det en cigg och att svepa en öl som gällde!

Ska nog fortsätta pynt!

vd



Det är faktiskt jävligt bra. Längtar tills jag får fortsätta kolla imorgon!!

2010

Mätt som en apa!
Vill ha ett jobb.

Jag gillar ansiktsprodukter som inte har någon kemikalie i sig, men det är det väl många som gör?





Livet handlar om att chansa! Och nu ska jag titta på Vampire Diaries. Ska jobba på dagiset imorgon 8 - 16.30, lite cash i januari i alla fall..

Jag längtar tills min lön nästa vecka kommer.
Jag har ingen julkänsla alls för att jag inte har köpt några julklappar allts.

Skit.

Prova mobilblogga...

img_3916 (MMS)

Prova mobilblogga...


Svårt val

Hittade två annonser i Mitt i Haninge idag! Den där "Träffen"-sidan som man kan skicka in på ..






Frågan är ju bara vilken man ska svara på? Att få hemhjälp eller att bli lyxhustru? Svårt.

i can't stand how much i need you



vem sa att skor inte kan göra en flicka lycklig?
Satt och tittade på Beck och kände mig lite nere så jag satte på mig dessa skönheter och låg i soffan och log. Hela dagen har varit en ren skitdag, men skor är bäst!

2010



Hur skulle jag inte vilja åka tillbaka?


mums!



philadelphiaost och chilisås med kex!

sats





Det gäller ju att försöka..

helg







Jag har ändå lite saker som jag önskar mig i julklapp.
Ringar, skor, klänningar, en digitalkamera från Nikon och PoleDance kurs. Mest vill jag då ha kursen och kameran, såklart.

Helgen såg ut följande:

Fredag:
Slutade jobb kl 15, åkte hem till Tessis moster och var där och gosade med valparna (som blivit större såklart). Min morbrors fru hämtade upp mig och skjutsade hem mig till Tungelsta där det var KOLSVART. Nästan hela Tungelsta hade fått strömavbrott. Förutom där Jennah bor, vilket är ungefär 500 meter ifrån mig. Men svrt som natten var det i alla fall och jag fick duscha riktigt fort för att få tillgång till varmvatten samt en ficklampa som stod upp på toalett stolen så att jag kunde se något när jag kom ut. Springa runt och leta kläder med en ficklampa i munnen för att gå till Jennah. Hemma hos Jennah så fixade vi iordning oss och åkte in till Debaser, Slussen. Trevligt Trevligt. Träffade Jennahs gamla jobbarpolare där också. Hann med ett pendeltåg hem så det blev inte jättesent ändå!

Lördag:
Låg jag och tittade på tv hela morgonen tills 13-tiden då jag började klä på mig inför tjejmiddagen hos Mandy i Upplands Väsby. Jag, Jennah, Marie och Iliaz hoppar på bussen till Västerhaninge 14.25 för att vara ute i god tid (och för att systemet stängde kl 15) tills tåget skulle gå 15.40 från VH. Efter systembolaget och att Mary lämnade Iliaz hos sin mamma så tog vi 15.10 tåget istället för att komma fram tidigare och överraska Amanda. Yeah right. Vi fastnade i Älvsjö ett bra tag för några idioter höll på att springa över tågspåren mellan Hudding och Älvsjö. Jävla ass. I alla fall så kom vi fram till Väsby och gick fel, så vi fick ta en buss till Amanda och vi va där vid 17.30 kanske? Och vi som skulle varit där 17... Vi hade en riktigt trevlig middag med skratt och facerape, haha!
När jag och Jennah satt på tåget hem så ringde Erica och frågade om jag skulle med på en biltur, och ja, så blev det!


Idag:
Tittade på Spirit - Hästen från Vildmarken imorse på tv och har legat i pyjamas hela dagen!



Och det här med terrorattackerna i stan som hände igår är inte okej. Men vill man inte ha in självmordsbombare så är man rasist, även om man hatar rasism. Men tydligen så är det inte okej att inte tycka som alla andra.


life is no nintendo game

Gårdagen var rolig! Började med att jag åkte till Tessis moster och gosade med hennes valpar ett tag och slutade med att jag och Jennah åkte in till stan.  MEN, där emellan så var det strömavbrott i hela jävla Tungelsta. Eller, ja den delen där jag bor i alla fall. Jennah hade det varmt och skönt så jag gick ju dit istället och därefter så åkte vi till stan.

Om en timma ska jag, Marie och Jennah åka till VH och gå på systemet, Marie ska lämna Iliaz och sen ska vi åka till Mandy i Väsby! Ska bli riktigt kul att se henne igen och se hur hon bor!

Frågan är nu bara; vad ska jag ha på mig? Jag vill ha klänning.. Meeeen, det är inte direkt sommar ute, eller hur?




Jennah, Mandy, Tessie, Mary och jag!

20101107

Intervjun idag gick riktigt bra faktiskt. Dock så frågade hon hur jag ställde mig till att de skulle ringa på morgonen och fråga om jag kunde jobba, och nu när jag tänker efter så känner jag "helst inte" men å andra sidan så knyter man ju kontaker så. Man börjar vid skiten och jobbar sig uppåt.. Precis som vilket jobb som helst. Helst så skulle jag då vilja ha det där "kontraktet" som hon pratade om.. Att man skriver ett kontrakt, får x antal timmar, får en fast inkomst "för att man ska klara sig" (jag blev nyfiken på exakt hur mycket man skulle få då) men att man inte är på ett och samma ställe. Att man förflyttar sig lite då och då. Men det är ju bara att tuta och köra.

Hon sa att det såg lovande ut i alla fall.


Grattis till Angelica på namnsdagen också! Både min syster och vän, såklart.







Vi kör på en 3 år gammal bild tycker jag. Känns rätt!

i really can't take no more



ta mig till det underbara landet igen

just my luck

Imorgon så ska jag jobba 9-13.30. Hade egentligen inte velat jobba imorgon eftersom jag ska på intervju 15.30, men ja.. Skit samma. Det var min gamla dagmamma som ringde så jag hade inte hjärta att säga nej! Jag tänkte att jag skulle duscha imorgon på dagen, men jag fick duscha nu istället. Fast det behövdes verkligen.. Var på SatsCorePulse. Skjut mig. Så jäääävla jobbigt! Benen dör. Jag vill hellre känna att min mage dör, eftersom där sitter mitt största problem, men ja, man tar vad man får helt enkelt.

Grejen är den att det jag ville säga var att jag kommer vara lite stressad imorgon OCH jag har fått en finne. Liten finne. Dagen innan en intervju. EN LITEN FINNE. Skjut mig igen.

Men jag måste nog sova nu för jag är trött och eftersom bussen bögade sig imorse, såklart, så fick mamma köra mig så att jag inte skulle komma försent. Jag ska åka med en tidigare buss imorgon bara för att försäkra mig om att komma i tid!


PUSS!
p.s Johanna är söt. d.s

p.s.2. Kom på att jag fick Skåne att kolla på P.S i love you, haha! d.s.2.

.

Jag orkar inte med gnat och gnäll. Jag hatar Tungelsta och jag vill flytta.
Och jag har alltid hatat att bo här för den delen också.


Vad jag vill

Jag vill åka till London och julhandla. Jag vill åka till New York och julhandla också.


Och så vill jag åka till Skiathos. Hotellet Skiathos Princess är mer än perfekt..




all i want for christmas is you

Det jag vill ha i julklapp är...

1. (Såklart lägenhet och massor av pengar, men.. realistiska jag ska fram nu) En digitalkamera
2. En tatuering
3. Skor, HEHE. Men jag måste ju välja dem själv såklart
4. Kläder, ofc. Men, måste välja dem själv där också..
5. Jag gillar inte presentkort. Om det skulle vara på hela Farsta eller hela Haninge centrum, så visst, kanske. Men inte på speciella butiker..
6. Jag vill ha extensions igen. Långt hår.

Men helt seriöst så varför önskar man sig saker i julklapp? Jag minns att ett år för vääääldigt länge så önskade jag mig 42 olika saker. Jag hade skrivit en önskelista och det blev 42 saker! Av att enbart titta i någon leksaks-katalog..



jag vill fortfarande ha pekingsoppa..

Jag är superhungrig och ska iväg på julbord med släkten om någon timma! Ge mig mat. Pekingsoppa tack!

Och förresten så ska jag på arbetsintervju på tisdag. Kul!



Tror ni att jag blir anställd om jag ser ut såhär då..?


until my life is through, boy i'll be loving you forever

Sitter och lyssnar på den bästa låten som finns Kiss - Forever och jag blir fortfarande sur på Paul när han enbart sjöng första meningen i Forever på Stadion nu i somras!! Varför sjöng han inte hela låten? De sjöng Beth och enbart första meningen på Forever!!!  Skjut mig. Mathias från Donken tycker också att det va sämst gjort. Vi ville höra hela låten!



split you lip

Jag har tänkt på en sak faktiskt. Eller okej, två.

1. Hardcore Superstars nya skiva är faktiskt grym. Jag brukar inte lyssna på dem, men så är fallet.

2. Det heter ju "antingen har man tur i kärlek eller spel".. Jag ska nog börja spela mer! Prova.



Jag behöver de där 96 miljonerna..






Hej schnygging, jag har försökt ringa dig men du schvarar inte och jag fattar inte varför

Fast sådär rent lät det såklart inte. En rekommendation är att aldrig tala in meddelande på fyllan. Någonsin. Efter 4 år får jag fortfarande höra just den meningen. Men jag gillar det, så det gör faktiskt inget. Goda minnen!


I alla fall, jag har en förkyldning som ligger och väntar på något (tomten? godis? Kalle Anka?) eftersom den vägrar bryta ut ordentligt så att jag kan bli av med den! Irriterande. Drack en kopp te med dunderkurshonung i och även om det smakade riktigt blä så fick jag i mig det. Måste ta en kopp ikväll igen.. Orkar inte. Jag vill sova. Jag hade en dålig dag igår.


(innan Egypten)

hajar som hajar



http://www.aftonbladet.se/nyheter/article8210723.ab



Vem kom nästan precis hem från Sharm El Sheikh? För en månad sen? JO JAG. Jag hatar hajar!

retards är vi allihopa allihopa allihopa..





Om ni inte ser så står det:

Kopiera denna text till din status om du känner någon eller har hört talas om någon som känner någon. Känner du ingen eller har du bara hört talas om någon som inte känner någon så kopiera ändå. Det är viktigt att sprida budskapet! ♥♥ Hjärtan också ♥♥♥ glöm inte hjärtan ♥♥ för i helvete

Grâce à toi à nouveau je respire

men när?


RSS 2.0