if it's too loud, you're too old

Annina hade sin studentskiva igår som var riktigt trevlig!
Elin, Samira, Andreas och jag var där. Mötte Ella från jobbet också! Alla donken människor på ett och samma ställe (förutom PÅ själva mcdonald's)..

Iallafall så träffade jag en kille där och våran konversation började ungefär såhär bland den höga musiken:

Han: Hej söt!
Jag: Hej, Caroline! Tack detsamma! Vad heter du?
Han: Söt!
Jag: Jaja men vad heter du?
Han: S-Ö-T
Jag: okej..? 


Efter mycket om och men så visade det sig att han hette Seth.


Har precis duschat och ska börja klä på mig och sånt nu. Ska iväg och se Alice i Underlandet ikväll! WOHO!
Hoppas att den är bra!


wake up in the morning feeling like p.diddy

Fuck vad trött jag är. Hungrig också för den delen. Måste äta något innan jag drar till jobbet.


 Jag önskar att jag kunde ta med min säng till jobbet och sova på min rast...




Jag hatar min design också.
Syster, hjälp? Eller någon..?


awesomeness!!



ÅÅÅÅÅH JAG VILL HA!!

i'm more man than you'll ever be

10-19 pass blev det idag! Imorse var jag någorlunda pigg. Kände att dagen skulle gå segt, men tackolov så va det bara första 4 timmarna som gick segt! Dock när jag satt och hade rast så kände jag att jag hade kunnat somnat vilket sekund som helst där. Jävlar vad trött jag var.. Och benen var lika trötta och ömma kan jag säga! Fan..

Men efter 8 timmar i ett kök med enbart killar (ja, och Emma i någon timma) så blir man som en kille själv, haha! Men jäklar vad roligt det är att lyssna på när grabbarna pratar och deras samtalsämnen, gosh. Klart man hänger med själv och pratar, men det är roligare att lyssna och skratta ÅT dem. Jag har aldrig varit en person som pratar ofantligt mycket, utan jag lyssnar och iakttar mest. Men jäklar vad roligt det är.. Mathias sa något som var otroligt roligt/äckligt så att jag började skratta när jag skulle plocka kötten - vilket gjorde att det blev svårt för mig att plocka kötten. Såklart. 

Boys will be boys. Kanske blir grillning med dem på Valborg! Får se hur det blir. Det är ju fan nästa vecka redan!! Snart är det sommar tamejtusan!  



Btw, åt en sån här McFeast till lunch idag. FETT GOTT.
Förstår inte varför den inte finns i USA? Den är ju godast ever! Utan lök då såklart.


jajuste!










jag saknar det liv jag en gång hade.


bajs

Min blogg är jätteful.

Jag har egentligen ingenting att säga faktiskt..

Förutom ett visdomsord:



I was not build to break


Storshoppat på mcdonald's!

Det var en kille som ringde igår och gjorde en beställning tills kl 19 idag.

200 cheesburgare.

200.


Mitt på dagen idag var det en som kom in och köpte 50 hamburgare naturella.


50.



Det märks att folk har fått lön idag ... 

Godnatt  


the best part of you was me

Nej usch. Nu blir det god natt! Upp och jobba imorgon. Slit och släp hela helgen...!

Och jag som vill shoppa. Shoppa shoppa shoppa! Nya skor? Kläder iallafall. Behöver definitivt nya jeans! 


crap.


chi é tua padre?

Till min besvikelse så missade min mor, eller Mats snarare, ordet "kyckling" framför "wok" i förra inlägget.. Så det blev vårrullat till middag istället. Vad ska man göra?

Bara gapa och svälja.


Jag ska ut och promenera lite med Jennah en sväng snart. Känner att jag behöver få lite luft efter att ha varit inne hela dagen. Får inte glömma att byta påslakan och allt sånt som är till sängen heller.. Inte så mysigt att sova när man har legat och svettats lite hit och dit i två nätter i rad alltså! NASTY.

Det med svettningarna kanske var för mycket information? Äsch..

PUSS PÅ PORREN
Som Modig brukade säga


p.s ( i love you )

Juste!

Älskade mor, om du ser det här imorgon, torsdag, så vill jag verkligen gärna ha kyckling wok med nudlar till middag! Jag kan laga det om det är så, men det är ett önskemål!


ring ring, bara du slog en signal

Imorgon ska jag ringa till Handens närsjukhus för att försöka få en tid till en läkaren (logiskt). Jag orkar inte vara sjuk och allt sånt där shit!


Maya opererades idag också! Hon fick ta bort en platta och några skruvar så nu är hon nerdrogad och lindad runt ena benet. Bebisen då..


Nej usch, nu tänker jag sova. Jag hatar att vara sjuk!

fuck

Gissa vem som är sjuk igen?

Öm som fan i hela kroppen och otroligt tjock i halsen. Känns ju riktigt bra!



fuck.


hämden är ljuv




Kära moster!
Du och din man snodde filmen samma dag som jag har planerat att se den, och därav: bajs på dig!
Och jag skrev aldrig att de dör i slutet, hihi!
Puss

WTF?!



När fan blev jag på smällen utan att ens själv märka det?

hey apple!

Ja, då kör vi!

Jag hade råkat dubbelboka mig för igårkväll, vilket inte alls var så smart gjort av mig. Men kvällen var så iallafall att först så var släkten här och hjälpte till att städa och så och sen blev det firande av Mats också för att han snart fyller år.

Jag skulle egentligen åka till Emma med Carro A, Carro S och Johanna, men jag kom på i fredags att jag redan hade bokat in Hannes och gänget så därför åkte jag inte till Emma. Jag fick sällskap av Carro (Ja, Schönning alltså) och hon följde med mig hem till Kimberly där Mathilda, Malin, Vera och Ellinor va! Greken var där en stund men var tvungen att åka vid 20-tiden. Men iallafall! Vi sitter och förar lite smått, skrattar, har sjukt kul, lyssnar på musik och allt det där som man ska göra. Några timmar senare så är vi alla lite fulla och Hannes och Pontan dyker upp. Vi åker in till Harrys och sitter där och festar vidare! Nice! Det som dock inte var så nice va att garderoben var full så jag var tvungen att gå runt med min jacka. Jävla tur att allting var kvar när jag och Pontan åkte hem sen! Ja, Pontan följde med mig hem och stackars honom imorse.. Halva släkten var här och det är sant som man säger: Släkten är värst.    Speciellt att mormor kom in och väckte oss också.

Efter att han hade åkt hem så gick jag och la mig i sängen på täcket igen och vilade/somnade till i typ 4 timmar. ASSKÖNT. Jag var grymt bakis imorse. Nu har jag iallafall sett Avatar och den va faktiskt bra! Dock så är jag så jäääävla trött på att se filmer där de goda dör hela tiden.. Det är synd. Men det är ju film.. Men irriterande ändå.


crap

Jag är sjukt bakis idag. Jag har tre små sugmärken på halsen och kära Angelica och My, vad tycker vi om sugmärken? Nej precis.


Jag uppdaterar senare.
Kom på att jag ska se Avatar idag fan!

it just made my night



Hur störtskön är inte den här lappen?


come to mama!

Världens snyggaste kille kom in på jobbet idag. Helt perfekt. Sexig. Manlig. OTROLIGA ögon. Och jävlar vad snygg han var..




Hoppas att han kommer in fler gånger!


Och på lördag kör vi Harry B James med Schönning, Emma, Andersson och Johanna! ME GUSTA


meet me halfway

Tänkte att jag skulle uppdatera lite grann.. Men sen så kände jag att jag inte riiiiiktigt orkade ordentligt.

Men iallafall

i fredags så satt jag hemma.. Och tråkade

i lördags så gick jag, jennah och jocke ner till tungelsta värdshus och åt och drack lite öl. Trevligt!

i söndags så gjorde jag ingenting. Förutom att jag var så äckligt trött att jag somnade strax innan 22 på kvällen. Satan i gatan vad trött jag var!



Iallafall så blir det mycket jobb nu framöver!


stop breaking my heart

Duktiga jag tränade lite grann idag! Sprang förbi jobbet också en snabbis.
Jag bor i princip där. Jag är alltid där. Just nu så suger det balle för att Hannes frågade ifall jag skulle med in till stan och kunde jag det? Nej. Varför? För att jag börjar jobba kl 9 imorgon bitti. Efter den här helgen så tänker jag vägra jobba varje helg. Jag vägrar.
Jag blir så jäkla ledsen över att jag inte ens kan åka in till stan en fredagskväll och umgås med mina vänner.. Speciellt de som jag inte träffar så ofta och måste ställa in träffar varje gång (känns det som) bara för att jag jobbar. Jag vet att det är en tur för mig att jag ens har något jobb, men kom igen, ska det verkligen suga att inte kunna umgås med sina vänner på helgerna så jävla hårt?

Mitt sociala liv glider sakta, men säkert, ifrån mig tack vare att jag jobbar varenda jävla fitthelg.


Låg och tittade lite på tv också. Vi har ingen mat hemma i princip heller.

Jag känner hur mitt humör blir sämst just pga vi inte har något att äta, jag jobbar och pms. Ska bli kul och se hur jag vaknar upp imorgon.. Stackars mamma som får stå ut med mitt pmshumör sen..!

Godnatt och dra åt helvete iallafall!


that's what friends are for






you make me sick

Fan vad jag hatar att ligga hemma och vara sjuk. Ligger här och svettas, snorar och hostar som hej-kom-och-hjälp-mig.

Iallafall så har jag sjukanmält mig för imorgon också. Tänkte att det var lika bra så att jag inte står där på jobbet och är halvsjuk och ska smitta alla andra.. Hur kul skulle det vara isåfall? Nej precis.

Jag och Angelica tittar just nu på skolor nere i Skåne dessutom. Jag skulle behöva plugga upp 4 betyg och vill dessutom göra något annorlunda och roligt, så varför inte plugga upp de betygen och lyckas flytta från Stockholm för ett tag? Vore skönt. Ända sen jag kom hem från London så har jag kännt att jag är less på Stockholm. Allt är samma sak dag ut och dag in känns det som.


Så nu tittar vi iallafall på skolor och så får vi se vad som händer!

svettig POUSS


jag saknar...

0-28bb7fca561c6204ee9012636e3afd5c.png

jag saknar det redan..


who gave you the rights to make me cry?

Ringde och sjukade mig precis. Det här går inte, vart fan kom den här jävla förkylningen ifrån? Jag har ont i hela kroppen, näsan är full av snor, halsen ömmar och jag har troligen feber för mitt huvud känns som att det är 25 kg tungt.


FY FAN för att vara sjuk.

Nu ska jag dö lite grann och hoppas att jag mår bättre imorgon...

ändrade planer

Det blev ingen skiva och det blir inge uppdatering idag förutom att jag kom precis hem från landet, glömde mina jobbarkläder i mammas bil. Tackolov att hon kommer hem imorgon. Jag är sjuk. Har ont i halsen och är snorig så min kväll kommer bestå av en film, te, kanske glass? en varm varm varm dusch och täcke i soffan.




  SNORPUSSAR

imma fight til i see the sunlight

ikväll blir det studentskiva och imorgon bär det av till landet!


RSS 2.0