Hola Hallå Hej

Häromdagen så ville Haylie göra bullar. Absolut! Vem stod och gjorde bullarna medan någon annan kollade på tv....? Moi. Well well. Jag jäste aldrig bullarna utan frös in dem direkt för jag tänkte att jag får väl tina/jäsa dem i ugnen när jag vill ha i stället. Se om de håller sig mjuka och saftiga på det sättet. 
 
 
Är fortfarande ganska trött efter helgen då Haylie var på kalas i lördags och efter det så åkte jag och Carro ner till Norrköping för att jaga. Vi bestämde att vi skulle hänga en stund med de andra i jaktlaget för att lära känna dem lite bättre och det slutade med att vi var ute och dansade och kom hem vid 3.30 och klockan ringde 5.30. Yay. Jag drack ett glas vin, en cider och en öl så det var inte direkt någon fylla, men vi hade kul och fan vad trött jag var i söndags. Trött och svettig efter att ha smygit ute i skogen i någon timma eller två. Njöt av duschen när jag kom hem kan jag säga. '
Det blev dock ingen direkt vila för efter duschen så åkte vi till Mysan som bjöd på glass för att hon fyllde år i går, gott. 
 
Idag så börjar ännu en vardagsrutin igen för Haylie, ridningen. Känns skönt att komma tillbaka till saker och ting på ett sätt såhär efter semestern. Samtidigt så är det ju alltid skönt att ha det ledigt för att hinna med det viktiga i livet än jobb, men no money no funny så vad ska man göra? Jag gillar mitt jobb, men jag lever inte för det. Jag jobbar för att leva inte lever för att jobba. 
 
 

Förskoleklass!

Idag börjar Haylie förskoleklass. Så stor tjej redan. 
Hon tyckte att det var jobbigt att jag och Wiktor skulle gå efter invigningen och det känns ju i mammahjärtat.. Hade mer än gärna stannat kvar där första dagen med henne (och varje dag sen också), men jag och Wiktor har ju egna jobb att sköta samt att vi föräldrar inte fick följa med in. 
Hon gillar ju inte förändringar eller nya saker dessvärre. Men ska bli spännande att höra hur hennes första dag har varit sen när jag hämtar henne. Det släpper ju ganska fort tackolov. 
 
Såg nu i alla fall att jag trodde att jag hade uppdaterat från vår semester, men icke sa nicke! Så kortfattat så åkte jag och barnen upp till Göteborg sen efter att vi hade varit i Höganäs. Vi hämtade upp Wiktor och åkte hem till Angelica och sov där för att spara pengar på hotell. Upp tidigt på fredagen och åkte över till Frederikshavn, Danmark för att bada och sova på Scandic The Reef. Barnen ÄLSKADE det verkligen!! Sam som är en badkruka tycker att bada i pool går bra, men inte i sjöar och hav. Så vi körde järnet där fredag till lördag innan vi kom hem och sov hos Angelica ännu en natt. På söndagen åkte vi ner till kära Gekås och shoppade och på måndagen svängde vi förbi Smögen där mamma, Mats och Angelica med familj befann sig på deras båt. Spöregn i Smögen var inte vad vi hade hoppats på, men det var fint och trevligt att ses där i alla fall! Plus att vi firade Alina som fyllde år. 
Vi hade en ganska lång semester då det varit lugn på jobbet och vi har kunnat vara hemma, men jag känner ändå att jag vill spendera mera tid med barnen (ekonomisk fråga dock... Samt att haylie numera har skolplikt) samtidigt som jag faktiskt gillar mitt jobb. 
Vi tog i alla fall ledigt igår och spenderade dagen på Kvarnbadet med barnen som en sista kul grej innan skolplikten kickade igång på riktigt. 
 
 
Åh vad jag hoppas att det går bra för henne idag.. Så många stora barn och så många funderingar. Det här med kompisar? Hon fick en mild ADHD diagnos i somras med inriktning på impulsivitet/hyperaktivitet och jag hoppas att det inte sätter några käppar i hjulet för henne nu när precis allt är nytt. 

RSS 2.0