...

Även om jag känner mig positiv och inte irriterad på något (inte ens den proppfulla tunnelbanan efter maraton, barnet som gallskrek och gubben som spelade gitarr!!) så känner jag att jag verkligen behöver lite lugn och ro. Tid till mig själv, Wiktor och Penny igen. Gör ju allt möjligt och lite till så jag har inte en enda dag som är lugn. Men fredag den 6/6, då jäklar. Då ska jag vara hemma hela dagen, gå runt i mjukisbyxor, kanske lägga ett spår till Penny, ta en långpromenad, äta god mat och mysa med min man. Det behöver jag!
Längtar tillbaka till vår ensamtid vi hade när vi var på Sandhamn i februari och firade vår 3-års dag (Shit, 3 år?! Tiden går fort!). Badade, åt god mat, tog en promenad och chillade i sängen med lite godis och chips.





Mitt allt




Vårruset!

Sprang på 38:33 minuter! Jag och Elin gick 300meter efter 4km skylten, men det gick bra! Blev Lillemor som följde med istället för Sandra, vi hade alla supertrevligt!!



Lite mera nya tag?

Ja, så hur gick första dagen på praktiken då? Jo, den gick sådär. Jag ville vara bra från första början, men det går ju såklart inte. Speciellt eftersom jag jobbade i excel med andra grejer som jag vill lära mig. Jag vill lära mig så mycket som möjligt så det är bara ta nya tag imorgon! Hade ingen excel på datorn jag använde också så det blev lite knepigare. 
 
 
Fick sluta vid 14-tiden eftersom det gick lite trögt så jag gick för att möta upp Wiktor på Kungsholmen då han fick sluta tidigare idag! Tänk vad vackert Stockholm är? 
 
 
 
Nya tag på praktiken imorgon! 
 
 

Nytt tillskott!

Jag glömde berätta om det nya tillskottet i familjen! Mamma och Mats hämtade söta Sigrid i lördags! Hon är en miniatyrbullterrier så hon kommer inte bli lika stor som Maya var. Sådan sötnos!!







Ny vecka - nya tag!

Mimmi kom över igår och räddade mina fransar. Köpte en remover samt nytt lim så Wiktor hjälpte mig att få bort de som satt.. Köpte även lite nya fransar och Wow! Jag gillade de verkligen! Här har jag använt de nya fransarna och nya limmet på Alexandra;


Och såhär ser det ut på mig just nu. Tror att jag kommer ta längre fransar nästa gång! Har även två stenar på varje öga, en turkos och en ljusrosa. Jag kunde inte bestämma mig vilken färg, haha!


Inte alls lätt att ta såna här närbilder på en själv måste jag säga! Ser lite packad och ledsen ut, men jag är långt ifrån båda!

Sitter i alla fall med en kopp kaffe nu och njuter av solen, nyhetsmorgon och att jag har lite tid kvar tills jag ska gå till tåget. Första dagen på praktiken idag!! Ska bli så sjukt kul!! Jag tror inte att jag har berättat i bloggen vart jag ska praktisera, men jag kommer göra det senare idag. Ja, om jag kommer ihåg såklart, haha!



Ännu mera crap

När jag fick mina fransar så använde hon som gjorde dem ett annat lim vilket resulterade i att när jag skulle använda min remover och ta bort fransarna igår så gick det såklart inte. Så jag ringde kvinnan som är återförsäljare av produkten då hon som gjorde på mig inte har någon remover, och får då veta ett och annat däribland att de produkterna jag använt inte alls är bra! Känner mig dum och lurad (fastän det inte är mitt fel) så jag ska till den här kvinnan förhoppningsvis på lördag, men det krockar med K1 med Jennah så jag ska kolla om jag kan komma på söndag istället. Riktigt blä känner jag just nu! Men jag måste tänka positivt, för det kommer ju lösa sig. Detta lim som jag har på fransarna just nu är ett väldigt bra lim har jag märkt. Det sitter ordentligt. Mitt lim ser till att fransarna försvinner efter 3 veckor ca och det här andra limmet sitter 4-5 veckor. Gud vad jag känner mig dum!!!

Crap.

Jag va på riktigt bra humör igår! Allt kommer ordna sig, gjorde fransar på en dam som hade barnbarnsbarn (hon sa aldrig sin ålder) och allt vad frid och fröjd tills jag skulle försöka få bort mina egna fransar. Efter ett tag så sitter de inte snyggt längre (logiskt) och jag vill ha bort mina ny, men gick det? Nej. Mitt remover klampade ihop dem mer och vissa fransar har ju släppt (man byter fransar var tredje vecka) men de sitter ändå kvar eftersom de är ihoplimmade. Vilket är absolut regel nummer 1: limma aldrig aldrig aldrig ihop fransar.
Så nu ser jag ut såhär eftersom jag har varit tvungen att klippa bort de klumpar som var värst. Ska försöka mer idag för att ha olivolja på fungerade inte. Hoppas att jag får bort dem för Mimmi kommer på söndag och ska hjälpa mig sätta dit nya så att jag inte ser förtaskig ut på praktikplatsen.


Jag har lärt min läxa; använd aldrig något annat lim än det jag vet är bra. Och gör inte en förlängning hos någon som inte har ett certifikat. (Jag fick mitt i juli förra året liksom).


Segt av mig!

Har precis varit och blivit spådd ute i Handen! Det känns bra just nu och jag ska verkligen låta det sjunka in ett tag innan jag börjar hämta nya krafter för att ta tag i saker. Min ro i kroppen har kommit tillbaka vilket känns så otroligt skönt! Det är väldigt mycket i skolan just nu, blandat med tre olika brukare samt fransförlängningar så jag har inte riktigt känna mig så pigg. Energilös, ofokuserad och nervös inför praktiken som börjar nästa vecka! Men nu är allt lugnt igen. Nu är jag tillbaka!



Pensionär

Min fredagskväll var lugn! Jag och min älskade var supertrött så vi tittade på Masterchef (varför åker inte Krissie ut?!??). Jag tog två glas rött och virkade små bebisvagnar! De blev helt okej.


Imorse så kom Alexandra förbi och fick sina fransar fixade! Jag åkte med henne hem till mamma i hennes supersnygga BMW! Jag vill ha!


Jag och mamma köpte sallad till lunch och satte oss och tog en kaffe på altanen. Supermysigt!



Torsdag

Sitter just nu på jobbet och gör ingenting. Eller, jo, jag letar efter mönster på söta saker som jag kan virka. Har hittat en barnvagnshänggrej som jag tänkte prova göra! Så sjukt söt!! 

Ska även beställa en klänning från Emma O tänkte jag och gå upp till garnbutiken för att få hjälp att få ut ett liknande mönster. Jag är inte riktigt där än när det kommer till att virka på fri hand. Tänk vad najs att kunna virka egna klänningar i läckra färger? Och att ge bort i present? Älskar att ge bort något jag gjort själv! 


I kväll ska jag, mamma, Jessica och Jennah på tjejkväll på Olofsson bil! Det blir en liten tillställning och så får vi provköra nya bilar. Ska bli kul!! Slutar jobba 13.30 så då pallrar jag mitt söta lilla arsle till mamma och så får hon bjuda på kaffe! 









Passar på att plugga lite på jobbet inför provet imorgon i redovisning

God morgon!

Jobbar 7-15 idag och sen ska jag eventuellt träffa Elin en sväng innan det är hundkurs!



Where I belong








Tuesday

Men så att bilen går bra? 
Sitter just nu och ska skriva klart essän till personaladministrationen. Går u framåt, men den är ganska tråkig faktiskt. Jag trodde att kursen skulle vara givande och rolig, men den har varit helt tvärtom och därför känns det riktigt tråkigt att skriva essän. 
Måste även få klart nyckeltal tills på fredag, men jag och Sandra gjorde första året på den uppgiften i lördags så det andra året går ganska fort eftersom jag tänker på samma sätt fastän med andra siffror. Väldigt kul faktiskt att kunna räkna ut och ett företag går bra eller inte! Om det inte är så uppenbart alltså. Jag har även prov i redovisning 2 på fredag så jag tänker ta med mig böckerna imorgon och sitta på jobbet och plugga så gott det går. Funderar på att göra likadant på torsdag, men efter jobbet ska jag iväg till Handen för att gå på tjejkväll på Olofsson bil och då blir det lite väl tungt att bära på alla böcker. Får skriva en sammafattning helt enkelt. 
 
Jaja, essän ska inte vara inne förrän senast imorgon, men det kan vara skönt att få den klart så att jag kan fokusera på annat. Nästa vecka är sista veckan på dessa kurser och veckan efter det börjar de två absolut sista kurserna innan jag är klar med skolan. Tänk vad skönt? Drömmen vore ju att få ett jobb efter det, men jag kommer ändå söka in till en utbildning som börjar i januari och hoppas på det bästa. Så vi får se vart det blir. Vore ännu roligare om jag fick stanna kvar där jag ska ha praktik.
 
Ska dessutom till frissan kl 14.45 så jag har inte heeeela dagen på mig att sitta och fnula på allt. Men en paus blir det nu ändå! Då funkar jag som bäst! 
 
 
Drömde om Maya inatt igen. Det gör mig glad att hon kommer och hälsar på och låter mig krama och klappa henne när jag behöver det som mest. Som hon alltid gjorde min lilla prinsessa. 
 

My baby!

Idag fyller mitt hjärta år!


Vi hade lite fika igår och han fick massor av fina saker och i kväll ska vi grilla hos svärföräldrarna. Ska bli mysigt!

Rain-day

Regn. Härligt. Förutom att jag blir så varm att jag toksvettas typ. Inte alls som regnet i New York.
Är på väg till Sandra nu för att plugga lite och sen röra oss mot fitnessgalan! Ska bli riktigt kul! Jag fick dessutom på mig ett par jeans som har suttit skitdåligt på mig idag! De sitter bra nu.ä vilket känns så jäkla kul!



Penny låg och sov på min mage imorse. Min lilla bebis.

Blir inte bättre.

Eller? Jodå, det blir det. Efter att jag har skrivit lite till på min essä (och när W kommer hem) så ska vi äta och sen spela The Hobbit Lego. Jag har lite mörk choklad som jag får trycka i mig och vatten så jag är nöjd.
Hur rolig är eran fredag?



Måndag morgon

Sista dagen för att deklarera! Jag och Wiktor gjorde det igårkväll och jag kan säga att jag kommer få betala tillbaka. Jag är övertygad om att ett av företagen jag jobbade på förra året fifflat, men det går inte direkt att göra något åt. Det är ingen enorm summa, men för en student så känns den så därför vill jag slå ett slag för sparande idag! Hade jag inte haft mitt sparkonto så hade jag mått väldigt dåligt, men tack vare månadsparande så tar jag betalningen med ro. Så heja sparande!! Även om det är 50kr i månaden så är det ändå ett sparande.

För att byta ämne nu så hoppas jag att alla får en underbar måndag! Själv ska jag iväg och göra fransar samt få naglarna gjorda. Hoppas att det går bra för jag har ont i ryggen efter att ha gjort fransar igår eftersom jag inte hade britsen.




Sunday

Idag så åkte jag till Teve och fick mina fransar gjorda också! Jag började göra på henne och så böt vi.
Fikade med min kära mor både innan och efter och eftersom jag har gått in på lchf nu så blev det kaffe och finncrisp istället för kaka. Hoppas att jag fick med mamma att prova också för vi satt och kollade vad vi fick inte fick äta. En månad och jag hoppas på resultat!

Ni får ursäkta min fjortislook.



Lika bra.

Börjar smått idag med lchf. Lika bra. Köpte en keso för att äta nu på tåget och gjorde en omelett med mozzarella till middag i kväll. Jag jobbar kväll nämligen (och helg för första gången på jättelänge) så där får man planera. Köpte en tidning också så att jag har lite att göra.
Hoppas att jag tappar kilo nu! Målet är -12kg så vi får se. Alexandra som fick fransar nu sist hade tappat -11kg på 3 veckor och en annan tjejkompis Carro har tappat -30kg(!!!).



Lördag!

Ålrajt! Jag har bestämt mig för att prova lchf. Jag har sagt att jag inte är någon dietmänniska och det är jag fortfarande inte, men jag tänkte att jag skulle prova nu i en månad i alla fall. Hur svårt kan det vara?
Tänkte börja på måndag (som allt annat haha) så att jag har imorgon på mig att handla och sitter därför nu med datorn i knät för att leta recept och tips.



Penny är också taggad.



Trevlig fredag!

Jag och Sandra sitter och dricker lite fredagsdrycker! Hoppas att ni har en trevlig fredag ni med!





Snö???

Helt seriöst???
Såhär såg det ut nu när Wiktor skulle skjutsa mig till Danderyds Sjukhus



1 maj

Jahaja! Valborg igår. Undrar hur många ungdomar det är som ligger bakis idag för första gången? Stackarna. Jag och Wiktor var hemma hela kvällen. Vi hade planerat att springa, men vi var ganska slut när vi båda kom innanför dörren så vi ska ta det i kväll (om spåret inte snöat igen...) så det blev pizza till middag, jordgubbar, choklad och vin efter det. Mums!



RSS 2.0