Mitten på veckan

God morgon! Eller förmiddag. 
Förra veckan så slutade displayen på nya bilen fungera så jag åkte till volkswagen i söndags och så lämnades den in igår på service. Visade sig att styrduon var trasig och det är tutti körförbud på den. Suck. En månad gammal liksom. Så nu har vi en lånebil tills våran är klar nästa vecka.

Jaja, efter att jag lämnade Haylie på förskolan imorse så passade jag på att packa medan Sam sov. Vi åker till mamma idag eftersom Wiktor åker iväg och jag mår inte sådär topp så att jag fixar att vara ensam med båda barnen och Penny. Ska snart iväg till BVC på drop-in för att väga och mäta Sam och förhoppningsvis prata lite med vår BVC-tant om allt. 
Vill egentligen vara hemma för jag skulle köpa gymkort imorgon med två andra mammor... Ett sånt där månadskort som funkar mellan 8-16 och där Sam får följa med! Skulle vara så skönt att få träna, men får göra det nästa vecka. Jaja. När man blir mamma så prioriteras sina egna behov bort och barnens behov går först. 

(null)

(null)

(null)

Haylie hjälpte till att ge Sam lite tillägg imorse 

PW

Igår var det ju dags för Pernilla Wahlgrens show "Pernilla har hybris"! Vi bokade biljetter a för väldigt längesen (innan vi ens gått ut med att vi väntade barn igen), och igår var det dags! Sjukt rolig show men synd att man inte fick fota eller filma. Ola Forssmed är så förbaskat jävla rolig! Hoppas att showen kommer på tv nästa år så som hennes första show gjorde. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Jag och Wiktor gifte oss dessutom i fredags i hemlighet. Jennah och Mathias var vittnen och barnen var med. Angelica och co hade kommit hem tills oss medan vi var iväg samt mamma och Mats så vi ringde efter Marie och Thommie också så åt vi alla kinamat till bröllopsmiddag (haha). Gott och enkelt med en del bubbel och rödvin! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


RSS 2.0