Helg!

I fredags var det kalas för min moster och kusin! Teo önskade sig pengar och till Jessica så hade jag sytt kaffefilter och gjort en koaff. Blev lite stor koaff, men ja ja.. Den var hemmagjord i alla fall! 
Efter så följde jag med mamma hem och sov kvar där. Lina och Liselotte hängde med oss en stund också. 

Igår så skulle vi ha en sydag, jag och mamma, meeeeen hon skulle bara göra 300 saker först. Men lite sytt blev det! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Kära Tomten

Jag vet att det bara är typ 2,5 månad kvar till jul och det är ju ändå därför jag är ute i god tid. Enligt mig. 
Så jag önskar mig en säkerhetsväst och en ny hjälm. Gärna i förskott. Typ nu liksom. 
 
 
Västen kan du beställa HÄR och hjälmen kan du beställa HÄR t ex. 
 
Tack Tomten! 
Kram 
 

Så förvirrad fast ändå inte

Jag har ju pluggat nu 1,5 månad och börjar liksom vela. När jag sitter och pluggar känner jag "men det här funkar ju" men sen när jag inte pluggar så känner jag bara en sån enorm stress över det och hela kroppen typ skriker "vill inte!". Egentligen borde jag väl hålla på med något mer kreativt än lön... Men så tänker man på karriärer och den "alltid-klättra"-andan som finns överallt. Vad är det som är så fel med att bara vara nöjd? Jag vet inte. Samtidigt så känns det som att jag sumpar en bra chans om jag slutar. Men det kanske kommer fler chanser? Vid ett bättre tillfälle? För just nu tänker jag bara på allt jag skulle kunna göra om jag inte satt och pluggade varje kväll efter jobbet. 

(null)

Försökte lägga lite kort, men var så uppe i snurr att jag inte fattade någonting av vad korten sa. 

Bad at blogga

That’s me! Men vad gör det? Livet är fullt av grejer men ändå inte. Jobbar, pluggar typ varje kväll, har prov i Lön 1 nu i helgen, har börjar rida för en kompis Carro nu också med Strokkur! Jag vill ju tävla i dressyr en vacker dag samt bli så pass duktig att jag också kan ge ut lektioner och det känns som att Carro är rätt person att ta mig dit! Jag var astrött efter passet i söndags och Strokkur var dyngsvettig! Körde lite repetion igår och jag märkte att han hade fattat. Samt att jag var mer bestämd och tydlig. Vill bara rida varenda dag mer och mer!! Har en dröm om att köpa mig en fin häst och kunna tävla i dressyr med. Ska fan dit! 

Utöver det så flyter allt i ekorrhjulet på. Haylie växer, har varit på så sjuuuukt dåligt humör hela förra veckan (säkert nån utvecklingsfas..) men verkar gladare nu! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Sista bilden gav mig ett långt skrattanfall! Stod här på jobbet och kunde inte sluta skratta! Tårarna verkligen sprutade! 

RSS 2.0