bus!

Just nu sitter jag vid Lillemors dator! MHM!
Ska snart hoppa ner i sängen brevid henne och tvinga henne att sova brevid mig. Kvinnan måste lära sig att inte alltid sova själv! Haha!
För övrigt så är jag inne på Eleonores spår. Killar suger röv och borde aldrig existera. Massagestavar och bögar duger bättre än 100 straighta killar. 
Eller åtminstonde istället för Honom. Usch. 
Varför va det ingen som gav killar en hjärna när hela jorden började existera... ? Hur kan man ha missat något sånt? 

rock away

Baby, what are you doing to me,             
                                            you know I can't get you out of my head?



and it sucks.

tisdag

Igår efter att jag hade hämtat grabbarna på dagis så skjutsade Ewa hem mig och jag hann precis med bussen till Angelica! Det var väldigt mysigt, även om jag tjatade lite om att jag ville ha kakor hela kvällen, haha!
Vi tittade också på 27 Dresses, och systern i filmen gör mig tokig. Riktigt skogstokig. Hon är så jävla dum i huvudet och så otroligt EGOISTISK att det inte existerar. Men iallafall, det är ju bara en film...


Jag hämtade min telefon idag! Äntligen är den tillbaka men jag känner på mig att jag kommer få lov att lämna in den igen snart.. Och då borde jag få en helt ny. Då blir det 3e gången jag lämnar tillbaka min 2a telefon av samma modell. It sucks!

Förstod även nu 17:58, att jag kommer vara ensam hemma tills mamma kommer! Mats ska på något grejs och kommer hem imorgon (ganska skönt så grinig som han va igår... ), men jag är hungrig som ett as!


Jag vill ha ett riktigt jobb och en egen lägenhet. Punkt slut. Jag har bestämt att jag ska köpa en kattunge då också när jag flyttar hemifrån.

söndagskväll

Jordgubbs-te och mackor med leverpastej och rödbetssallad.



Det måste finnas en Gud, och ikväll verkar det som att han faktiskt vill att jag ska ha det gott och skönt!


heroes are forever, but they all die young

Jag hade en trevlig lördag! Dock så kom jag hem lite för sent eftersom jag egentligen skulle ha passat Maya.. Jag känner mig jättedum för det, ja. Men jag åkte iallafall till Brommaplan ut till Pontus där Hannes, Kalle och Wille va! Vi skulle egentligen ut på krogen, men segare snyggingar får man leta efter! När vi väl satt på tunnelbanan så bestämde jag mig för att hoppa av vid centralen och ta 23.19 tåget hem. Trodde jag ja... Vid St: Eriksplan fick tunnelbanan något rökfel så alla var tvugna att gå av, jag och grabbarna grus gick upp för att ta bussen men bestämde oss för en taxi. Pontus satt fram vilket betyder att jag, Wille, Kalle och Hannes trängdes där bak (det finns inget som heter trångt, bara mysigt! ) Efter mycket om och men så kom jag iallafall till tåget och var hemma vid 1:05. Kul!

Upp imorse för att bege mig till McDonald's! Kände mig inte så jättetaggad på det faktiskt eftersom jag inte kunde somna i fredags och jag sov inte så mycket inatt heller, men hey, no money - no funny!
Väl på donken så fick jag en frågan ifall jag ville jobba till 20, och det gjorde jag också. Det är skönare när det är en impulsfråga och inte veta innan istället för att kunna gå och tänka på det i en veckas förtid!
Kaos och rush hela dagen nästan också! ÄCKLIGT är det ord jag vill använda för att beskriva hur serveringen såg ut.

Iallafall så fick jag och Hanny skjuts av Tove hem så vi slapp springa till bussen och slapp vänta en halvtimma på att bussen skulla gå! SKÖNT AVSLUT på en söndag!


Dock så kan man ju lugnt säga att fötterna värker... 


   
Hannes, Kalle, Wille och Pontan!

bombardier eller vad-det-nu-hette



(Anledningen till att jag är längre än Chiru är för att jag har högklackat)

fredag hela veckan?

Ja för fan!
Hela den här veckan har ju varit helt seg, MEN det blev faktiskt bättre igår! Jag har prompt bestämt att jag skulle ut och dansa. PROMPT. Så jag tar på mig min läckra zebraklänning, strumpbyxor, ett par låga skor (högklackat i väskan), lockar håret lite läckert och sminkar mig snyggt. Humöret på topp och allt! Kommer till jobbet och där gick allt bra också, förutom att jag fick stå i lobbyn. IGEN. 4e gången i rad typ? Det känns lite förnedrande faktiskt. Jag sökte inte till McDonald's för att stå och plocka undan efter gäster som vägrar slänga sina rester. Men men... People suck. Music doesn't - Mick Mars.

Efter jobbet så åkte jag till Lilliz och finslipade min out-fit där och sen drog vi in till stan! Annicka, Chiru Lilliz och jag! Träffade även min syssling på tåget in. Det va trevligt!
Vi hoppade av vid Södra och gick, ja GICK, till Münchenbryggeriet/vattnet där nere. Vi tog inte den korta vägen heller, utan den långa. I högklackat. Det va inte så skönt måste jag säga... Det skummaste var att på vägen dit så gick vi förbi några människor varav en av dem va transa som hade en dildo som stack upp i väskan( ? ) Jag förstod inte poängen faktiskt. Hon (det va en han) har ju ändå en riktig som sitter fast på honom... ? Människor skrämmer mig ibland.

Bombardier hette stället. Kändes som ett mellanstadiedisco med alkohol. De spelade Håkan Hellström.
För att klagöra en sak bara så uppfyllde jag inte ett mål den kvällen p.g.a. musiken kan man säga: Jag dansade inte. Dessutom så kan jag inte dansa.

Iallafall så fick jag ett sms senare där det stod: Vill du sova hos mig?
Klart jag ville, så jag åkte och mötte upp honom vid Centralen, där vi upptäckte att bussen inte skulle gå förrän en en timma! MMMMM! Så vi gick till McDonald's och satt där och häckade. Tjockisar...! Träffade även Amelie, en arbetskollega på Donken!
Väl hemma hos honom så låg vi och pratade lite grann och sen somnade vi. Dock så vaknade jag en stund senare av kraftiga snarkningar precis vid mitt öra, YIPPIE! Jag låg halvvaken fram tills 8 imorse då jag somnade ordentligt.
Det är alltid mysigt att slippa vakna själv

Iallafall så ska jag ut med Hannes och gänget ikväll!
Älsklingar! <3


"djupast i mitt hjärta, där finns ditt namn..."

Haha, jag och Sandra sitter och pratar lite! Kommer på lite låtar som man lyssnade på för kanske 6 år sen?

DEN HÄR va iallafall poppis på Söderbymalmsskolan när jag gick där!


GOSH!

gosh!

Torsdagskvällar är ju inte så fulla av händelser! Idag har jag dock, på något sätt, lyckats dra mig igenom dagen med att ligga och dega framför datorn. Som jag har gjort alla de andra dagarna nu när jag har varit sjuk. Vilket, på ren svenska, har sugit. 

Jag har sett på Natt på Museum också. Halvt iallafall eftersom jag hade datorn framför mig. Men hey, har man inget liv ibland, så har man helt enkelt inte det! 
Kan man inte simma - ska man inte simma. That's it!

Imorgon så är det fredag!! Vilket betyder att lönen kommer, jag jobbar och om jag har tur; utgång! Jag orkar inte sitta hemma en fredagskväll eftersom jag har gjort det sen i söndags. 

Jag planerar att ta en låååång dusch och sen locka mitt hår. 

Nej usch shit, jag är grymt uttråkad. Ska kolla på Seinfeld eller Navy CIS. 

shake n' bake

Jag är inte den som går ut för att dansa direkt.. Jag är den som går ut för att dricka öl.

Men jag har världens lust inom min att gå ut och dansa imorgon! Wierd, men jag är sjukt sugen på att gå ut och dansa!
Och Eleonore kan inte gå ut imorgon, Lilliz vill spara pengar... JAG VILL DANSA ?



Jag slutar jobba kl 20 imorgon kväll.. Men är det någon som vill gå ut och dansa kanske.. ?

grey's anatomy

GREY'S ANATOMY!!
Dock repris, MEN HEY!


IT'S GREY'S!



problems in paradise

Nu är det såhär att jag har fått en korsordstidning av min mamma. Ja, alltså. Jag är sjuk och har tråkigt - JAG FÅR LÖSA KORSORD!

Men jag har ett problem. Jag har redan kommit på själva "lösenordet" (eller vad mupptidningen vill kalla det ordet som det ska bli)
Men jag kan inte komma på två ord! Bokstäverna är omkastade och temat är "krälande djur" (bra för mig, jag som hatar allt som är mindre än min knoge, har mer än 4 ben och är blöt på något sätt... )


S K A M G G A D  - Daggmask
K N Ö L S O D E  -
N Y P O T - Pyton
B A M A M - Mamba
G N Ä P S I -
D A N A O K A N - Anakonda

Lösenordet ska blir: Metmask


Men vad i helvete är GNÄPSI och KNÖLSODE för djur?
Jag tänker på Gnäppsisi och Knullsoda. Jag får inte fram det till några krälande äckliga djur.

kuckelimuck-medicin

.. Som Karlsson på Taket skulle ha sagt! Dock så äter jag inte godis utan dricker en P2. Drink. Sprit alltså. Skulle nog behöva ta en klunk whiskey, men P2 fungerar bra ;) Dessutom så är den mycket godare än whiskey också!

tisdag

Jojo, men så att eh.. Bilen går bra? Alla chips i chipspåsen? Alla indianer i tältet? Hjulet snurrar men hamstern är död?

När jag vaknade imorse så va min första tanke: Shit, vad måste jag göra idag? (Okej, egentligen va det: HELVETE VART ÄR PAPPER?) Och sen kom jag på; jag måste ju fan inte göra någonting alls. Jag är sjuk och jag jobbar bara två dagar i veckan. Jag är rastlös! Men jag har ju en gosig liten bulle att mysa med så det fungerar iallafall!

Det positiva är att jag åtminstonde känner mig bättre idag än vad jag gjorde igår. Jag kan andas lättare och jag har mer ork att ställa mig upp och lite mindre ont i halsen. Men jag är fortfarande sjuk...


Ringde precis McDonald's också och frågade ifall Jenny kunde ta mitt pass den 4 Oktober MEEEEEEEEN det finns en 11-17 tid som måste bort först... Crap! Men det löser sig förhoppningsvis! Det är ju en söndag = OB och det är många som vill ha pass nu så jag får hoppas på det bästa och fråga chefen på fredag eller helt enkelt ringa på måndag!

Nu ska jag duscha bort lite snor och sånt. Hoppas att jag blir piggare! Jag brukar bli det efter en dusch!

POUSS!



Min söta kusin LinaPina!

tissetessitissetessi




Ja, jag vet att jag inte har gjort om den snyggt i photoshop.

Men kom igen. Jag är sjuk.


                                                    Jag bryr mig helt enkelt inte. Jag lär mig allt eftersom!




Somethings are better left unsaid
but all I do is cry instead.
I guess I'm fooling myself
cause I want you and no one else



Godnatt! Nu ska vi se om jag kan sova med den här jäkla svininfluensan! Inte för att jag vet om det är det, men det vore ballt ifall jag hade det! Hur ofta får man chansen att säga att man har något som börjar på svin..? Förutom i ett äktenskap?

troja

Gosh!


Tänk om man hade en sån snygg man? Kärleksfull, mogen, manliga drag, en man som slåss för sin kvinna. MHM! Och han har en sygg kropp...!



Visst, hans öra är inte så snyggt där. Men man kan ju inte alltid vara snygg på alla bilder...



Jävla synd att han ska dö i filmen bara... Orlando Blooms karaktär Paris är ju bara en pojkspoling som tror sig vara bäst och allt. Så jävla synd att såna ska få överleva men inte riktigt män.

Fast i slutändan så är det ju bara en film.

                                                            Och jag är fortfarande sjuk så det kanske är snoret som tar över mitt förstånd?

vafan

USCH!
Ewa har precis hämtat mina små älskade änglar - Daniel och Emil, och jag känner verkligen hur orklös jag är. Usch.

Men nu blir det apelsin choklad och Troja! Mamma har precis kommit hem från jobbet (sent som fan som vanligt) och hon köpte med sig choklad som jag vill. Älskade mamma <3



blö helt enkelt.

Läste på Sandras(en av skiftledarna på McDonald's) blogg och facebook att hon hade bakat scones igår. Och självklart så blev jag ju supersugen på scones och te! Ååååh! Scones, te, glass, cola och massor av disney-filmer. Jäkla skit att VHS är ute nu.. Alla de bra filmerna finns ju bara på VHS känns det som? Eller iallafalla de filmerna som man tittade på när man va liten. De som gjorde en glad! Glada minnen!

Iallafall.. Jag vaknade vid 7 tiden imorse och har slumrat till lite halvt fram tills 9-tiden och sen dess har jag bara legat här i sängen och i princip tyckt synd om mig själv. Jag har inte sovit bra inatt alls. Absolut inte. Känns som lite nackspärr och som att jag snarare har sovit på en betongbit än i min egen säng. Ont i hela kroppen! Usch.
Jag vill ha frukost.. Min mage kurrar och jag känner mig som en liten bebis som gråter när jag inte får det jag vill ha serverat. Men fan. Jag är 19. Jag får bita ihop och kämpa mig nerför trappen. Halvdöd, men jag känner ju åtminstonde att jag lever då.



SNOR!


svininfluensan? nöff nöff

Jag är sjuk.
Jag har ingen ork i kroppen, snorar som hej-kom-och-hjälp-mig, ont i huvudet och tjock i halsen. Jag har dock inte tagit tempen, men jag verkar inte ha någon feber eftersom jag är sval i/på pannan.
Usch vad jag hatar att vara sjuk!




take a picture?

Hihi! Äntligen har jag photoshop!
Inte världens bästa, men hey, det är photoshop och det är på svenska. Det räcker för mig!






   - you're simply the best



usch blä och tvi.

Jag gillar verkligen inte vissa söndagar. Idag är en dag som jag inte gillar.
Jag va supertrött imorse, men tvingade mig ändå upp för att duscha, äta frukost, klä på mig och gå till bussen. Allt det där för att vakna till.. Och när jag står och väntar på bussen så känner jag hur otroligt ont jag har börjat få i halsen. Jag känner mig tjock i halsen. Och jag blir så irriterad för att mammas sambo var hemma för några dagar sen och var dundersjuk, och han gör inte direkt något för att försöka bli frisk. Som att ta halstabletter och sånt shit. Utan går runt här hemma och smittar ner allt. Och jag som åker till Los Angeles om exakt en måndag idag.


Jag orkar inte.

Iallafall så va jag på Metro i fredags med Lilliz, Batie, My, Nathalie, Sara, Annicka, Carolina och Johanna. Trevligt trevligt! Metro va dock inget för mig. Jag kände mig väldigt påklädd, det va dyrt, litet dansgolv (spelar egentligen ingen roll, men jag dansar aldrig nykter på krogen. No way.), jag hade ingen mottagning på min telefon och jag va väl inte så speciellt mega-super-röv-taggad på att gå ut, men de hade öl. Fungerar för mig.

Igår så gick jag upp tidigt och åkte till jobbet för att hämta min halsduk och efter det så åkte jag till Lilliz. Skulle egentligen åkt hem efter det, men jag fastnade där så jag var hemma vid 21-tiden igår.

Och idag suger bara helt enkelt. Det sög på jobbet.






På Metro iallafall

pictures



Ge mig sådär långt hår nu?



Hannes födelsedag



Jag och Eleonore efter lite vin!



Eleonores nya profilbild på facebook! ;)



Torktumlaren är precis klar och jag ska fixa mig iordning! Börjar jobba kl 17.00 som vanligt, varje fredag. Efter det så ska jag hem till Lilliz och lämna mina kläder för att vi ska bege oss till Bonden ikväll!
Hoppas på en rolig kväll!

POUSS!

torsdag fortfarande

Åååh jag har en asbra torsdag!
Först på dagen där att jag gick ut med Jennahs hundar vilket va trevligt och det kändes liksom bra med den tilliten jag fick att de frågade mig ifall jag kunde göra det, och självklart så gör ställer jag ju upp!, och så lunchen med Agge, och sen att både Tessi och Jennah va här! Och så att Eleonore kom hit och vi drack vin och snackade och hade superduper trevligt!! TACK FÖR EN UNDERBAR DAG!!!

Dock så upptäckte jag att snyggingen i bandet som ska spela den 3 Oktober har flickvän. VAFAN DÅ!
Men Eleonore, Jennah och jag kommer ha skittrevligt ändå! Och så är det ju såklart andra som ska dit också så det blir great!


Agge har lovat mig en tur på hennes framtidapermobil om jag ger henne en lapdance där också.

                                         Vem säger nej till något sånt?

torsdag

Jaa.. Finns inte så mycket att skriva egentligen, men jag gick ut med Jennahs hundar idag! Åkte till centrum och mötte Agge där vi lunchade och snackade! Astrevligt! Skönare brud får man leta efter definitivt! Efter det så åkte jag tillbaka till Jennah och tog hennes hundar och så kom Tessi med.. Så nu har jag färgat hennees hår och Jennah kom på besök en snabbis också och nu har de lämnat mig! Ska snart äta och sen så kommer Eleonore hit för att dricka lite vin! Så jag ska nog dammsuga... Haha!

Dags att börja dammsuga, det kan inte se ut hursomhelst numera!


it takes two to tango

... And as far as I know,




                                                                                I am dancing by myself


Kiss - Forever


I gotta tell you what I'm feelin' inside,
I could lie to myself, but it's true
There's no denying when I look in your eyes, boy I'm out of my head over you

I lived so long believin' all love is blind
But everything about you is tellin' me this time

It's forever, this time I know and there's no doubt in my mind
Forever, until my life is through, boy I'll be lovin' you forever

I hear the echo of a promise I made
When you're strong you can stand on your own
But those words grow distant as I look at your face
No, I don't wanna go it alone

I never thought I'd lay my heart on the line
But everything about you is tellin' me this time

It's forever, this time I know and there's no doubt in my mind
Forever, until my life is through, boy I'll be lovin' you forever


I see my future when I look in your eyes
It took your love to make my heart come alive

'Cause I lived my life believin' all love is blind
But everything about you is tellin' me this time

It's forever, this time I know and there's no doubt in my mind
Forever, until my life is through, boy
I'll be lovin' you forever




fan

Imorgon ska jag ringa till Aleris i Handen för att försöka få en tid där. Det stod på deras hemsida att de helst ville ha en remiss från husläkaren, men hey, jag har inget förtroende för husläkaren här i Tungelsta så hur ska jag då få en remiss? Visst, jag har varit på undersökningar, men eftersom det fortfarande gör ont då och då så måste det ju vara något fel? Jag vaknade upp natten till idag av att jag hade ont och det var lite längre än vad det brukar vara dessutom... Berättade för mamma och hon tyckte att jag skulle ringa och det är ju lika bra att jag gör det för jag vill inte vara 19 år och ha få ont i hjärtat då och då! Det kanske beror på stress? Jag känner mig oftast jättestressad och jag vet inget som kan få mig att lugna ner mig direkt.

Får väl se va de säger imorgon antar jag.


En av Guds gåvor till kvinnorna dog idag också såg jag på aftonbladets hemsida!
Patrick Swayze.



"Now I've had the time of my life
No I never felt like this before
Yes I swear it's the truth
and I owe it all to you"

Rest In Peace Dude!


AAAAAAAAAAAAAH!!

VAFAN!

Nu är det så att som ungefär 90% av Sveriges befolkning har troligen larm hem, och så har min far.
Jag larmar av och går in. Och vad fan händer? Jo larmet går! Telefonen ringer från larmcentralen och jag pratar med en tant därifrån och hit och dit och en massa jävla skit. Och så kommer det någon kontrollant! Tanten i telefonen sa att hon inte skulle skicka väktare hit och jag trodde att hon hade gjort det iallafall. Det visade sig att det va någon slags kontrollant som bara skulle kolla läget och han visade hur larmet fungerade för pappa hade gett mit felaktiga uppgifter. VAFAN!

bra fråga

Om man har sex, i en bil.                                    


                                                    Med säkerhetsbälte på...




                                                                                                                             Är det säkert sex då?

twilight - new moon

KLART att jag är Twilight nörd jag också!

Och DEN HÄR länken som LillizZ skickade till mig nyss.. Ja, den har gjort min dag idag.



Och jag jobbade även från 11-20 idag på Donken eftersom Lovisa inte mådde så bra och behövde gå hem.


yesterday is just a memory

Men man kan säga att jag hade grymt kul iallafall!!

Kvällen började med middag på Mongolian BBQ där Hannes, Kalle, jag, Kimberly,  Mathilda, Greken, Pontus, Chulle och två andra åt och drack lite öl. Efter det så begav vi oss till Bonden på Söder som va helt okej place! Träffade LillizZ, Chiru, Hanne och Leo som kom dit också. Efter några timmar, jäger och lite mer öl så skulle vi åka iväg till Dovas, vilket vi gjorde också. Men ingen av oss kom in. Vi bestämde oss för Harrys, men hamnade på tunnelbanan och jag hoppade av vid centralen för att bege mig hemåt. Sagt och gjort. Jag orkade inte vänta på Tungelstabussen så jag hoppade på Jordbro Station bussen och hoppade sen av i Centrum där jag träffade Fiffi! Läckerstjärten hon själv. Hoppade på min buss, gick in, upp för trapporna, in i mitt rum, tog av mig alla kläder och la mig ner och somnade inom loppet av 3 minuter. När jag vaknade så mådde jag inte så underbart kan man ju säga. Såg inte så snygg ut heller för den delen.


Dock så finns det inga bilder alls från kvällen, men den va otrolig iallafall!


POUSS

you look so much cuter with something in your mouth

Att det ska vara så förbannat svårt att slinga håret själv. Med hätta alltså. Jag ser ju inte direkt hålen därbak? Och så tar det ändå tid och det gör ont. Jag SKA ha det gjort innan jag följer med ut imorgon iallafall! Åh, jag är så glad över att Jenny har tagit min tid imorgon. Det ska bli skönt att kunna ha HELA DAGEN på mig att duscha, fixa håret, sminka mig, välja kläder och allt som tjejer gillar. Tror nog fan att jag ska börja dagen med en ansiktsmask, hårinpackning och skrubba kroppen ren. Someone's gonna feel good tomorrow!
Dock så är jag osäker på om jag ska ha mina nya skor eftersom jag inte är helt stabil i dem och det är verkligen vicka-på-rumpan-skor, som dock ger snygga vader.


Iallafall så drömde jag om att jag gav Hannes present till My, och det kändes bara inte rätt. Jag vet att jag snodde tillbaka presenten och skulle ge den till någon annan, men då kändes det inte heller rätt. Jag kände verkligen, i drömmen alltså, att det va Hannes som skulle få den presenten. Just för texten. De orden.


Och eftersom Lillemor inte har något busskort och kan komma hit och hjälpa mig så tänkte jag hoppa in i duschen nu. Tessi ringer säkert snart och frågar om jag skulle med till läkaren, och Ewa lär ringa och fråga om jag kommer till dem ikväll. Och min älsklingsbebis får komma hem idag. Jag började nästan gråta igår. Jag ville verkligen inte lämna kvar henne där.. Min älskling...


Förresten så satte jag i mitt löshår igår! Gosh, har inte änvänt det på aslänge. Tog några fjortisbilder också som jag tänkte lägga in på datorn, men får väl se hur mycket kameran strejkar på det!






PUSS!


it's like... shit!

Jag kan verkligen inte sluta tänka på just den där textsnutten från Engman's Kapells låt (Jennah's favoriter).


Jag lät dig ta mina tankar och mitt hjärta bit för bit, 
                           fast jag visste att jag var ett kort kapitel i ditt liv.









mobilfanskap

Jag har precis kommit hem från centrum nu.
Jag hade planerat att lämna mitt USB-minne till Erika, men nej nej, så blev det inte eftersom hon är sjuk... Men jag lämnade in min telefon iallafall! Särtelefonen stänger av sig hela tiden när den vill och oftast vid de tillfällen så jag inte vill att den ska stänga av sig! Har pappas gamla telefon med touch nu iallafall. Och knapparna är som på ett tangentbord vilket är skitsegt för mig.


Ikväll ska vi få träffa Maya bebisen!! Operationen gick väldigt bra, och nu gäller det att få henne att hålla sig så lugn som möjligt, men vi får träffa henne idag iallafall.. Min lilla älskling. Och så hämtar vi henne imorgon. Usch, jag kommer nog inte vilja lämna henne där över natten, men det ska bli skönt att få hem henne igen. Dock så väger ju muskler mer än fett (som vi alla vet) och hela hon är som en enda stor muskelknut. Blir lite tungt att bära henne nerför trapporna, men det måste göras och så länge hon blir bättre så gör jag vad som krävs!

Nu ska jag väl hitta på något annat att göra än att sitta och dega här :)

PUSS!


Mrs. Lilliz Pattinson


Tungelsta

Jag och Jennah skulle cykla runt lite i Tungelsta, som vanligt, men vi kom bara till Konsum. Där så träffade vi två killar som vi satt och pratade med och gick på promenad med sen, haha! Det va trevligt faktiskt.
Fick ena snubbens nummer tillochmed. Eller, han gav mig telefonen för att jag skulle lägga in mitt nummer...

Och nu ska jag nog sova!


Snart åker jag och LillizZ Poop till L.A! <3


japp

Min älskling har brutit vänster bakben och ska få stanna på Bagarmossens Djursjukhus över natten och så får vi se om hon blir opererad imorgon.

Min lilla plutt <3


älskling

Min bebis är inne hos veterinären just nu ...
Hon har ramlat på något konstigt sätt och ska röntgas strax fick jag höra av mamma på telefonen.





Sminkning!

Eleonore sminkade ju mig idag!
Dock så blev det ingen bröllopssminkning, utan en abstrakt.

Såhär blev det iallafall! Lite coolt. Annorlunda liksom.


crap!

Jag är sjukt trött.
Jag jobbade tre timmar i fredags.
Jag jobbar fyra timmar i lördags.
Jag jobbade åtta timmar idag.

Plus att jag har världens värk i magen.
Jag har ont i huvudet också.
Jag sov inte mycket natten till lördagen heller. Jag vet inte varför, men när jag sover brevid honom så somnar jag alltid någon timma efter att han har somnat? Och vaknar alltid vid 9-10-11-tiden. Wierd. Det är inte så jävla lätt att somna brevid någon som snarkar i ens öra heller för den delen!  
Jag somnade strax efter kl 22 igår och vaknade vid 8 idag.

Och imorgon ska jag upp kl 7 för att vara vid Odenplan strax efter 9! Och Eleonore ska sminka mig, yippie!! Hoppas att det blir superfint! Hon lovade att göra extra fint eftersom jag tog hennes pass idag (skulle egentligen ha jobbat fyra timmar bara) för att hon mådde lite dåligt. :)

Fast den här dagen har ändå gått väldigt fort.. Väldigt skönt på ett sätt.
Dock så känner jag mig elak eftersom jag inte har träffat Jennah på ett tag.. :/
POUSS!

jomen så att eh... bilen går bra?

Jag har umgåtts med Tessi nu i några dagar! Väldigt trevligt. Dock så va jag på världens sämsta humör igår i två timmar, men hey, jag är tjej. Jag hade en jävligt bra anledning.
Igår så åkte iallafall jag hem till Tessi efter att jag hade slutat jobba och därefter så åkte vi till Alex och Emma i Brandbergen på en liten fest! Verkligen jättetrevligt, men eftersom jag började jobba kl 13 idag så ville jag inte vara där hela natten. Så jag mötte upp Mr. A i centrum där och sov hemma hos honom. Väldigt mysigt. Vi låg och pratade ett tag och sen så somnade vi båda och han hade sin arm runtomkring mig.

Imorse då när jag skulle åka iväg till jobbet så tänkte jag var duktig och gå dit! Och jävlar vad duktigt jag va eftersom jag missade bussen precis också. Så jag gick ner dit på 25 minuter iallafall och hann precis byta om och när jag skulle stämlpa in så såg jag att jag hade 3 minuter till godo! Så jag stod och drack en mellan vatten för att det va asvarmt och jag hade gått väldigt snabbt för att komma dit i tid...


Och nu ligger jag är i min säng, AO har precis skrivit till mig på facebook (och jag undrar verkligen VARFÖR?!? ), och jag har en Carlsberg i handen. Kan det bli bättre? Ja juste, jag har tagit två Pronaxen och två Alvedon, så just nu mår jag toppen och har ingen värk alls!

Och jag är jävligt trött dessutom.

GOD NATT!


jag hatar

Jag verkligen hatar pms.
Jag håller på att koka sönder och vill bara skrika åt varenda människa hur otroligt pantade personerna i fråga, utan någon anledning.

Jag vill ha en jävla systemkamera och photoshop. Jag håller på att bli tokig för att jag inte har det. Jag håller på att få utbrott på tangenterna för att jag stavar fel ibland och måste skriva om ett ord.

Jag skulle kunna ge första bästa människa en ren jävla käftsmäll bara för att jag ska få känna mig så jävla kaxig och bra.






För att i nästa sekund börja gråta för att jag har 25 minuter på mig att gå och möta Tessi, klippa mammas toppar, sminka mig och byta kläder. FY FAN.

God morgon god morgon!

Klockan är inte ens 9 och jag har redan varit vaken en timma! Inte av egen vilja då såklart, men Tessi kom hit vid 1-tiden igår och sov här för att hon började 8 imorse på dagiset borta vid Jennah. Så igårkväll hade jag sagt till mig själv att jag skulle gå med henne för att få en morgon promenad innan frukosten (och vara lite duktig), men imorse så ångrade jag mig. Tills jag satt nere i köket med henne när hon åt frukost. För då hade jag ju redan vaknat till och skulle jag då gå upp och lägga mig för att sen gå upp två timmar senare och ut med Maya? Då kunde jag lika gärna ta med henne, promenera innan frukost och följa med Tessi så att hon kom i tid till jobbet.
Och det kändes bra! Dock så känner jag att jag måste duscha, äta frukost, fixa disken och eventuellt dammsuga här uppe.. Och jag har inte lust att göra något förutom att duscha i nuläget.  



Kanske blir lite Twilight istället..?

GOD MORGON GOD MORGON SVERIGE!

Engmans kapell

Jag lät dig ta mina tankar och mitt hjärta, bit för bit
fast jag visste att jag var ett kort kaptiel i ditt liv









Jennahs gamla favoriter :), bra sagt i texten!


god morgon god morgon!

Jag va uppe någorlunda tidigt idag iallafall! Jag vaknade vid 9, och så låg jag kvar i sängen tills halv 11 ungefär. Därefter gick jag upp och åt frukost och sen så har jag tillbringat några timmar med att försöka banka in lite körteori i skallen på mig. Jag har köpt koder från Grönlunds så jag satt och gjorde tre tester. Dock så hade jag ju kunnat göra det bättre.. Men att läsa böcker är fan inte min grej. Det går inte. Men jag ska tvinga mig att förstå eller att köpa mera koder.

Iallafall så ringde min chef nyss och frågade ifall jag ville jobba ikväll. Och ja.. Jag har ändå inget annat för mig om dagarna och jag behöver pengar så perché no? 3 timmar blir det iallafall. Det är inte mycket, men bättre än inget alls!

Nu ska jag springa runt och se om jag hittar några kläder som passar till min nya tröja.. Eftersom mina höga cheap monday har en trasig dragkedja så vill jag inte direkt gå runt i dem och visa det för hela världen.

POUSS!

valpis!

Idag så lunchade jag med Carro Ingenmansson! Alltid lika trevligt och vi har ju haft en del att ta igen eftersom det var ett tag sen vi sågs bara hon och jag. Hon skulle shoppa lite kläder inför Dalarna i helgen med sin pojkvän Robin, och jag ja.. Jag köpte en tröja och ett armband. Jag hatar att behöva lägga band på mig själv och vänta tills jag är i USA! Jag vill shoppa shoppa shoppa när jag har pengar! Men iallafall! Jag fick följa med henne på hennes körlektion som gick väldigt bra! Jag kände själv hur jag satt och tittade och tänkte på allt och hur jag skulle göra saker annorlunda när hon körde. Men allt gick super bra och läraren var jätterolig! När vi kom tillbaka till körskolan så bokade jag in en lektion till mig själv (tisdag 090908 kl 13:15) med en lärare som jag vet är rolig eftersom jag hade honom på teorilektionerna!

Efter det så åkte vi hem till Carro i hennes pappas asballa ROSA Ford Galaxee och så fick jag se valparna som hennes hund Nitti fick för 1 vecka och 1 dag sen! Åh så söta! Jag vill ha en.. Vi har ju redan en hund, så varför inte skaffa en till?

Fast nu ska jag nog sova. Funderar på att cykla med Maya imorgon eftersom jag nog inte kommer vara så sugen på en långprommis..

God natt!

RSS 2.0