Måndag morgon

Vi hittade ett jättefint kakel i lördags! Ska se när vi ska fixa det bara. Och på tal om fixa så gjorde jag fransförlängningskurser på Mickis igår! Blev superfin och jag lyckades sätta 120 fransar på straxt över 2 timmar! Kändes asbra! Va även förbi en sväng hos Jennah och fikade samt avslutade kvällen hos Marie och Thommie med middag och vin. Väldigt trevlig helg!
Idag började lite sådär då min telefon ringde 6.20 och jag har varit vaken sedan dess, mindre kul. Louise kommer vid 10 och så ska jag fixa hennes fransar också!

Bla bla, nu tänker jag försöka låtsas sova så att jag kanske somnar!


God morgon!

Vaknade för ca 25 minuter sen och känner mig pigg! Gillar att vakna tidigt av mig själv på helger faktiskt! Dock så sover ju Wiktor fortfarande så jag ligger och studerar de 4 andra män som jag delar lägenhet med.

Men ska nog väcka Wiggelito snart för vi ska ju åka och titta på kakel idag! Blir nog inte svart då stenskivan är svart.. Blir för mörkt då helt enkelt. Vi får se vad det blir!


Lina

My retard


God morgon!

Vaknade runt 7-tiden och har varit vaken sen dess i princip. Känner mig inte så värst trött, men frågan är ju vad jag ska göra resten av dagen nu? Målaren kommer nu nån gång på morgonen också i och för sig. Tur att Wiktor slutar tidigt idag så att jag inte behöver ha tråkigt hela dagen själv! Har fortfarande ont i halsen, men mindre än vanligt, så jag antar att det är framsteg?


Later that day

Såhär skulle mina senaste dagar sett ut MEN som blivit inställda pga halsflussen. Buhu.


Lördag: Jobba 8-15, åkte hem efter en timma
Söndag: Jobba 8-15, sjukanmäld
Måndag: Jobba 17-21, sjukanmäld
Tisdag: Ridning 18.30-19.30, skulle hoppat Lizt troligen.
Onsdag: 10.00 Privatlektion med vår hundtränare Johan. Boxning på kvällen
Torsdag: Fransförlängning på Angelica, jobba 17-21, sjukanmäld.
Fredag: Fransar på Elin och Heidi. Inställt.
Lördag: Måla kök
Söndag: Fika hos Jennah


Vet inte om jag ska åka och fika hos Jennah beroende på hur om jag fortfarande smittas och beroende på hur jag mår då. Idag har varit ganska lugnt, men har ändå ett tryck för öronen, känns som en kniv i halsen tillochfrån idag med och huvudvärk. I alla fall så ringde Wiktor nyss och sa att målaren kommer förbi i kväll för att kolla hur han ska måla i köket! Han ska komma och måla hela dagen imorgon har han sagt så hoppas att han blir klar! Skulle vara så jävla underbart att kunna kakla i helgen. Det enda som saknas då är köksfläkten, som vi ska beställa nu snart och sen är allt klart! Hällen blev inkopplad igår nämligen.

Jaja, ska återgå till HIMYM och vänta på att Wiktor ska komma hem.

Vuxenpoäng

Då jag har brist på saker att göra har jag lagt in alla mina räkningar så att de kan dras imorgon. Kul va? Eller är det bara jag som tycker att det är lite deppigt att göra så? Det enda som fattas att slösa pengar på är ett busskort och sen är jag pank igen! "Det är kul att jobba bara ibland", right? Haha nej men usch vad negativ jag är just nu fastän jag borde vara lite positiv! Jag har ju faktiskt tagit tag i problemet och pratat med de på kontoret om att både byta och försöka få mer tider hos någon annan kund. Någon närmare häråt. Dels för att jag kommer ju att börja plugga matte b och samhälle a i mars och så 10 veckor framåt (Får man CSN för det?) och dels för att jag kan inte jobba utan att få tillit. Det går inte på någon arbetsplats alls och det är inget undantag i vården.
 
Jag ska ta ut min jåtta nu så hon får en liten promenad (orkar inte gå hur långt som helst även om jag är bättre) och sen får vi se om jag går förbi ICA.. Är sjukt sugen på lakrits!! Cravings!
 
 
Vill kasta mig över en sån här påse! MUMS!
(Och det heter laaaaaaaakrits. Inte laCkrits)

Still sick

Har, såklart, fortfarande ont, men känner mig piggare i alla fall!

Wiktor köpte hem MAX igår till middag (han tar hand om mig så bra min prins) och eftersom jag var så hungrig och envis så fick jag i mig i alla fall halva hamburgaren, men helvete vad ont det gjorde! Satan!! Tack o lov så hade mitt hjärta köpt med värktabletter också, så det gick bra ändå. Men helvete vad ont det gjorde.


Halsfluss

Vill inte ha det!!


Vårdcentralen

Åh vad jag älskar när läkare framkallar kräkreflexer och tårar tack vare såna här.


God morgon!

Ringde precis Veda och sjukanmälde mig... Skulle troligen fått rida Lizt idag. Det gick så bra förra gången och jag önskade ju honom idag igen, och man får samma häst då liksom. Lånade den här bilden på honom från Veda's hemsida.

Vet dock inte vad jag ska göra åt min hals! Den gör superont bara jag gäspar, sväljer, hostar och ibland andas. Underbart. Jag är inte snorig (förutom när jag ska sova), men mina bihålor känns som om att de är svullna/stängda/icke fungerande. Och så hade jag 38,3 i feber igår och min normala temp ligger på 36,6 (kallhjärtad brud) så det var lite jobbigt!

Dessutom så brände Wiktor sin andra vetekudde i vår gamla micro igår.


Måndag

Mår fortfarande som en påse skit. Inte kan jag sova heller. Tänker inte visa hur jag ser ut just nu, så här får ni en fiiiin bild! Gammal.


Sjuk

Här har vi glada gänget! Jag är sjuk, men de här två sover och segar sig.


Söndag

Penny lämnar knappt min sida nu när jag låg i sängen igår och gör det idag med! Älsklingen då. Orkade i alla fall gå upp och duscha för en halvtimma sen och blev fri från all svett, men ligger lite halvslut nu i sängen igen. Yey. Jag är väldigt glad över att jag fick gå från jobbet igår och är sjukanmäld idag också. Får se hur jag gör imorgon bara!


Lördag

Blev hemskickad från jobbet då jag inte mår bra, så nu ligger jag i sängen och läser Kontaktkontraktet av Eva Bodfält. Många bra tips!


Ändrade planer angående stenskivan. Den kommer imorgon istället så Wiktor får fullt upp imorgon! Sweet! Här är en bild från när jag och Penny va ute och gick idag.


friday, i'm in love

Idag känns det också bra! Jenny kom hit vid 9-tiden imorse och vi började göra fransar runt 9.30 och var klara 12! Då hade jag fått 40 fransar på varje öga (max är ca 60) och det såg naturligt och vackert ut så vi nöjde oss med det! Känns kanon! Lite ont i nacken, men det är för att jag inte har någon brits än att jobba på...
Ska börja röja undan lite i köket nu för att våran stekskiva kommer idag!!! Vilket betyder att förhoppningsvis så sätts hällen på plats!! Och att Wiktor kanske kan jobba järnet i helgen och få klart allt.. !!!!!

Lägger upp en bild på fransarna sen!

Våmhus

Åh vad jag gärna skulle kunna tänka mig att åka upp till Våmhus igen och stanna där i kanske 1-2 veckor! Så lugnt och skönt.


Chihuahua

She's sexy and she knows it


Onsdag

En bild säger mer än 1000 ord


Wine

Såhär glad är jag för att jag är
- vuxen
- har flyttat hemifrån
- har en underbar sambo
- ska ha en privatlektion med Penny nästa onsdag
- det gick jättebra på ridlektionen idag
- jag ska göra ögonfransar på torsdag!
- jag får dricka vin när jag vill


Krux

Tur att pappas hund inte är galen! Eller...?


Dagens i-landsproblem

Idag så körde jag skooooooter igen! Superkul och jag känner mig mycket kaxigare på en skoter nu.


Förresten, är det någon mer än jag som har det här stjärskåre-problemet?

On the pendeltåg

Sitter på pendeln och är vrålhungrig! Har bara fått i mig en lite yoghurt idag. Förhoppningsvis så har väl Märsta station någon pressbyrå att handla på!

Btw, jag har verkligen inte saknat små snorungar som spelar hög musik på pendeln. På roslagsbanan är det i princip ingen som vågar spela musik högt. Riktigt skönt!
 
 
Igår va det 1 år sen vi hämtade hem Penny! Tydligen så kan jag bara lägga upp en och samma bild från min padda? Knepigt. 

Urk!

Idag väcktes jag vid 10 av att min syster ringde en sväng, men vad hände när vi la på? Jo, jag somnade såklart om! Har fått dåliga rutiner så jag vaknade nu vid 11 med världens huvudvärk (för att jag har sovit för mycket). Blev dessutom lite ledsen eftersom jag kollade min mejl samtidigt som jag vaknade och nej, jag fick inte jobbet som jag ville ha. Såklart. Varför kan det inte bara släppa för mig någon gång? Är det meningen att jag ska jobba som personlig assistent resten av livet (för då säger jag upp mig nu.)? Jag har större ambitioner och drömmar än att sitta fast i det hjulet resten av livet. Jag antar att jag får fokusera på att börja plugga upp mitt Matte B och Samhälle A betyg helt enkelt och sen söka in på någon tråkig utbildning...
Kommer ju inte bli nå USA för mig nästa år i alla fall känns det nu!
Urk!

Men vad är en bal på slottet? Pisstråkig.
Jag ska pallra mitt söta lilla arsle upp ur sängen och gör mig iordning inför snöskoterutbildningen istället. Har typ bara en timma på mig att duscha, gå ut med Penny, äta, klä på mig och så vidare!



Hoppas att dagen går fort.

Hej hopp!

Sitter här på jobbet och känner mig helt slut i huvudet! Jag vaknade ju imorse vid 5.30 och låg och grät för att jag drömde en mardröm. Stackars Wiktor väcktes, men så underbar som han är så tröstade han mig. Lyckades somna om och vaknade vid 10 igen (Wiktor va så snäll och tog ut Penny på morgonen innan han åkte till jobbet) och låg i sängen nästan hela dagen! Pluggade till snöskoterkortet, gick ut med Penny och åt lite mellanåt såklart.

Ska göra lite nytta nu så att tiden går fort och jag får komma hem till mina två hjärtan!
Blir en sned bild på Pennsan, men det gör väl inget?

Plugg

10 kapitel... Imorgon och på lördag blir det kurs!


Trött tjej

Jobbar extra idag! Somnade lite sent igår och så upp och jobba som inte min hjärna är van vid! Bara kämpa på! Tur att de spelar koreansk rap på jobbet. Behöver jag ens beskriva hur det låter?


Tallinn!

Vet inte om det stavas med två n, men vad gör det? Idag åker vi dit och kommer hem på söndag! Wiktors morbror fyller 60 så det blir nog lite firande på båten!


RSS 2.0