Pissdag

Idag är en riktig pissdag. Känner mig så jävla nerstämd. Har redan hormongråtit två gånger för.. Ja, vad kan jag inte gråta för? 
Var hos barnmorskan för sista gången imorse i alla fall och vi gick igenom förlossningsplaneringen lite eftersom det var en sån usel planering vi var på förra veckan. Hade någonstans hoppats på en hinnsvepning men i och med att Haylie kom med akut snitt så görs inte hinnsvepning då. En vecka kvar nu bara och jag är så jävla slut på allt. Ork, glädje, energi, kreativitet osv. Det enda jag har är hormonerna som är ilskna just nu. Ilska är fasen det enda jag känner just nu. 

Bakade lite biskvier tills i helgen, men blev så irriterad att jag inte orkade göra klart alla. Gör det imorgon...  (null)

(null)

(null)


Har varit så ilsken idag att jag tillochmed sa åt Wiktor att om han inte åker direkt hem efter jobbet idag så behöver han inte komma hem alls. När alla känslorna lagt sig så kommer jag tycka synd om honom, men jag är inte riktigt där än så det gäller fortfarande. 

❤️

(null)

(null)


För några veckor sen så ville Wiktor testa lite nya kameragrejer här hemma så vi tog lite bilder på oss! Sitter aldrig vid hans dator så jag hade helt glömt bort dessa bilder, men de blev väldigt fina ❤️ Penny fick också vara med på några, men glömde skicka dem till min telefon

Tandis

Oh lord för jag är fortfarande öm i munnen. Ren och sånt, men öm. Det var ju lite som det alltid varit, lite tandköttsinflammation och lite tandsten... Ska verkligen försöka att hålla efter med de där granarna nu när hon så grundligt fixat det, men jag är ju faktiskt inte mer än människa så ja. Vi får väl se. Och försöka. 

Hade i alla fall trevligt sällskap för jag mötte upp Lina och mamma där så vi åt lunch och jag(!) shoppade lite också. Var supermysigt! Sen hem, hämta Haylie och göra middag. Blev pannkakor idag för Wiktor skulle iväg på någon fotoföreläsning och kom hem senare. 

(null)

(null)

Finns ett ställe i Farsta Centrum som har sjukt god pasta! Jag tog risotto som var så sjukt god, men jag har inte så mycket plats i magen numera så jag orkade inte äta upp allt.. Så jäkla frustrerande när det kommer till god mat. 

Hello hi

Long time. Har ganska så mixat humör just nu faktiskt för jag känner mig så jävla irriterad och arg fastän jag egentligen inte har något att vara arg på. Inte något riktigt i alla fall, men varenda liten smågrej blir liksom ett enormt berg och jag vill bara kasta saker i väggen och skrika massor av svordomar. Visst är gravidhormoner fantastiska? Vill bara trycka i mig en chokladkaka och godis också men vi har inget utav det hemma samt att det inte går hand i hand med diabetesen direkt. Fiskmås vad det suger. 
Det positiva idag är i alla fall att det var kul att träffa och se Jennah tävla i hoppning. Superduktig! Vi åkte även förbi Börjes och kollade och hamnade även på Dollarstore där jag faktiskt köpte lite mer julpyssel som vi kan dona med när bebis har kommit. 
Det andra positiva är att jag i fredags har börjat pumpa med bröstpumpen och idag kom det 1ml! Fyllde upp en spruta och frös in. Bakgrunden till det är att barn till mödrar som får och har diabetes behöver oftast tillmätas efter förlossningen och eftersom amningen tar några dagar innan den kommer igång så blir det tillmatning med ersättning (jag säger inte att ersättningen är fel (delammade Haylie och gav ersättning), men jag vill undvika det den här gången så gott jag kan) och jag fick tips av en kompis att börja pumpa nu eftersom det inte är så lång tid kvar och frysa in råmjölken för att kunna tillmata med den i stället. Sjukt bra tips! Och amningen kommer förhoppningsvis igång enklare efter förlossningen. Det kändes sjukt kul och bra. 

Imorgon ska vi på tillväxtultraljud igen för att se hur stor bebisen är och även få en uppskattad vikt. Vi har ju fått en maxgräns på 4kg samt senast den 6/12 på beräknad födsel men skulle bebisen ha hög vikt imorgon så lär jag bli igångsatt tidigare.. Om det inte startar spontant såklart (vilket vore optimalt!) men men. Ska hoppa i säng nu och väntar med spänning på morgondagen. 

(null)

(null)

(null)

(null)


Haylie var jättefascinerad över att jag pumpade. 


Sista-minuten-maskerad

Varje gång förskolan ska ha maskerad eller utklädning av något slag så tänker jag alltid att jag ska göra något riiiiktigt kul och bra i god tid. Dock så slutar det alltid med någon sista-minuten-lösning och likadant blev det idag, fast det ändå blev bra. Hoppas bara att hon vill ha på sig det imorgon! 

(null)

(null)

(null)



RSS 2.0