O'learys

Här är vi! Lovisa, jag, Rebecca och Märta! Vi gick på hårstylistutbildningen tillsammans och hade otroligt roligt!! Mycket skratt och det är verkligen synd att den tog slut i söndags. Kul att jag är utbildad hårstylist nu, men jag hade gärna haft en helg till med de här tjejerna!


Tisdag.

Både näsa och ögon läcker. Rinner. Men ändå så pallrar jag mitt söta lilla arsle till det tillfälliga jobbet för att dra mitt strå till stacken! Ska på en intervju imorgon bitti också. I alla fall, mitt i allt rinnande så kan jag inte sluta känna att det kanske är dags för en liten resa eller en flytt? Jag är verkligen less på Stockholm och alla barnrumpor som finns här. Har tänkt plugga och jobba för att spara pengar och gå en specialeffektsutbildning för att börja frilansa och vem vet? Då kanske jag kommer bort härifrån!


Puss!


Fredag!

Idag känns det som att vi firar! Vi köpte en god biff med sallad och vitlöksklyftor (bra mot förkylningen!!). Sen har vi såklart brieost, kex och crème bonjour. Riktigt nice. Det som vi "firar" är ju att Wiktor har köpt KISS-biljetter till oss båda och jag börjar jobba hos Mackmyra Svensk Whiskey AB på måndag!


KISS!

Världens bästa pojkvän, Wiktor, köpte två ståplatser till KISS den 1/6-2013 idag och det skulle egentligen bli en julklapp, men eftersom jag är så smart så förstörde jag det såklart...! Men KISS med min älskling i alla fall!!


Önskemotto

Jag önskar att jag kunde ha det här som mitt motto. Skapa ett jobb jag verkligen vill ha istället för att sträva efter att få jobba för någon jag absolut inte vill, men måste för pengarnas skull. Jag vill göra något eget!

Fredag

Vissa jublar, andra inte. Jag är mittemellan. Eftersom jag inte jobbar och ska upp tidigt på kurs imorgon jublar jag inte, men just eftersom jag ska på kurs imorgon och möten nästa vecka så jublar jag! Just nu njuter jag bara av en cider och att jag har städat fint idag.


Så löka inte.


Starke-Adolf

Släng dig i väggen! Den här curryn är starkare än tillochmed Pippi!


RSS 2.0