I made it

Puh! Jag klarade dagen. Vi alla vaknade vid 6 (ja förutom Sam som gärna sover på mornarna) så hade stöd av Wiktor i alla fall. Men Haylie fick i sig lite frukost, fick på sig kläder, borsta tänderna och håret. Jag fick kaffe och Sam fick kläder och mat. Ja och ny blöja såklart. Men vi klarade det. Nu ska det bara bli av resten av året också... Jaja. 
Efter att vi lämnar Haylie på förskolan så åkte vi till BVC för läkarkontroll. Han blev godkänd men hade gått ner 20g sen i fredags så det var väl ingen höjdare direkt. Måste ge honom mer ersättning helt enkelt... Han får inte så mycket just nu, ca 60 ml om dygnet så vi ökar till i alla fall dubbelt medan vi ammar på. Bvc skickade iväg en remiss till näsa-, öron- och halsmottagning för att kolla hans tungband. Han har ju inte haft ett optimalt grepp sen han föddes liksom så jag hoppas att vi hittar något så allt löser sig. Well Well. Vi ska tillbaka och väga honom på fredag. 

Efter bvc så åkte vi till Rosanna och hängde där! Veronica, Vilma och Oliver kom också dit och hängde med oss. Så kul att vi är föräldrarledighet samtidigt igen! ❤️
Vilma föddes på samma dag som Sam så de båda blir en månad idag! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0