Friyay

Haylie fick vara hemma idag från förskolan och följa med till bvc för att väga Sam. Han har äntligen passerat födelsevikten nu och är uppe på 3600g! Han får lite mer tillägg då han mer eller mindre står stilla på enbart amningen. Ena bvc-sköterskan skickade en remiss till en öron-, näsa- och halsmottagning i tisdags för att kolla tunnbanden och BVC-sköterskan vi va hos idag sa att om det inte hade blivit gjort då så hade hon gjort det idag för hans tungband ser kort ut. Sånt påverkar ju amningen i och med att han inte får ett ordentligt tag (han har aldrig haft ett bra tag), så hoppas verkligen att det hjälper att få komma dit! Hade jag vetat allt jag vet nu om amning så hade säkert amningen med Haylie gått sååååå mycket bättre. Är helt övertygad om det. 
Har även fått en nässpray utskrivet som ska hjälpa utdrivningen (är egentligen inget problem men en hjälp på traven när jag vill pumpa), men den är såklart slut precis överallt... Dock på ingång sa hon på apoteket så hoppas att den kommer. Vore guld om den kom i samband med att vi varit hos läkaren så kanske allt bara blir sådär bra som jag hoppas på? 

Well well! Vi åkte till mamma efter BVC och har ätit lunch här. Lina och Jesper kom förbi för Lina hade bakat goda muffins som hon bjöd på! Blir även middag här då Wiktor håller på och donar hemma. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Kommentarer
Postat av: Anette

Åååhh så härligt att ni kom hit och tillbringade lite tid... såå härligt att ses <3
Ser fram emot nästa gång vi ses och umgås <3
Puss o kram

2020-01-10 @ 20:16:27
URL: http://mayasmatte.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0