Helg

I fredags var jag förbi Malin på middag! Supermysigt som vanligt med god mat och mycket skratt. Va jätteskönt att bara vara Caroline och inte mamma faktiskt. 


I lördags så var vi på MC-mässan. Hittade vår personbil där (Ford Mondeo -16) tillochmed så jag var inte helt uttråkad. Wiktor var superglad också då han fick testa på Polaris och Ski-Doo's nya snöskotrar. Lite för plastiga och hjulbentskänsla över dem för våran smak, men fina. 

Idag var det fika hemma hos Jennah så hon fyller år! 
När vi kom hem körde vi ett städrace och jag fick även upp en gardin i vardagsrummet! Superskönt! 



Haylie

Haylie blev 7 månader i söndags. 7! Snart varit ute lika länge som hon var inne. Sjukt. 

Lilldamen vägrar sitta utan ska stå så jag får lura henne till att sitta (så hon tränar på att sitta själv). 
Hon började åla sig fram när hon va ca 5 månader. 
Hon kan ställa sig upp på alla fyra men har inte riktigt knäckt att hon måste flytta armarna också. 
Två tänder har tittat upp! Gör ont när hon bits. 
Hon får i sig två matskedar gröt och även några små smörgåsbitar idag till frukost! 
Är typ allergisk mot att sova på dagen men när hon väl somnar så är det typ max 25-30 minuter (åker jag bil eller kör vagn så är det längre).
Somnar mellan 19-20.30 på kvällen och vaknar 6-6.30. Har lite nattskräck (misstänker det) och vaknar numera oftast 1 gång för mat under natten. Nu i veckan sov hon 20.30-6 utan avbrott! Jag vaknar dock varje gång hon vrider på sig i princip. 



Grönsaksodling

Fick hem "Grönsaksodling för nybörjare" idag på posten! Hoppas hoppas hoppas att vi kan få lite hemmaodlade grönsaker i sommar!! Det vore så härligt att kunna dra upp och lägga på grillen i sommar.

Hittade lite inspiration på Pinterest!  



Sy

Blev två tröjor ikväll till Haylie! Har aldrig sytt en luva förut så jag hoppas att det blir bra. Får testa på fröken imorgon. 




Landet

Jag, Marie, Haylie och hundarna åkte upp till landet i fredagsmorse. Skönt att köra när det är ljust och även slippa komma fram vid läggdags till en iskall stuga. Tog en promenad runt byn. 




Torsdag

Imorse träffade jag Malin, Rosanna och Caroline för en promenad! Förutom Penny så var Alice och Kilja med också och det blev en 2 timmars promenad med mycket snack. Jag är riktigt glad över att jag har träffat dessa tjejer! 




Igår var jag först på pilates med Haylie och efter det åkte vi in till jobbet (Marie sköljde av min bil) och sen hämtade jag upp mamma! Hon köpte ulltyg gill mig förut men glömde ta med det när hon va här i helgen så då bjöd jag in mig och Haylie på middag och hämtade det i samma veva. Hade varit mysigt om vi bodde närmare. 

Blev ett litet set till Haylie eftersom vi åker till landet imorgon! 


Snurrigt

Imorse vaknade vi till vid 6 men somnade om till 9! Så skönt! Mindre skönt var att allt snurrade för mig. Totalt snurrade! Efter att ha orkat göra frukost till mig och Haylie så la jag henne i på lekmattan och la mig själv på golvet bredvid. Mådde sjukt illa och yr så jag ringde tills slut hem Wiktor. 


Kände mig lite bättre på eftermiddagen så jag orkade kolla på 50 shades of Grey (hade inte sett den filmen förut) i sängen. Så nice att kunna kolla på film i sängen. 



Mitten av veckan

Onsdag idag alltså. Hängde på Viggbyholms Stationskafé en sväng lite tidigare! Skönt att komma hemifrån och träffa andra vuxna och inte bara prata bebisar (även om de är med såklart). 


Förberedde för att köra köttfärssås i vår crock-pot imorgon med att skära grönsaker. Passade även på att koka lite egen mat till Haylie (första gången) och lite fruktpuré. 


Haylie ställer sig i plankan nu typ! Snart kommer min lilla tjej knäcka koden till hur hon kryper.. Gosh, min lilla? Så stor? Älskling... 


.


God afton

Wiktor, Haylie och Penny somnade innan klockan ens slagit 21 och alla tre ligger och halvsnarkar runt mig just nu. Min fina lilla familj.


Var förbi Madde en sväng idag för att fika och prata lite allmänt. Fick låna två grindar av henne samt fick en juniorsängstomme. I know, tidigt med stor säng men vi kommer snart byta till Wiktors gamla spjälsäng och den kommer stå i vårat sovrum så det finns plats i Haylies rum för en juniorsäng. Och när vi dessutom fick den gratis så kändes det dumt att tacka nej. 

Haylie har lärt sig att spotta, eller mer pruttspotta med munnen så att det hamnar dreggel överallt! Hon har börjat äta på sina fötter, blabblar och ålar fortfarande. Imorse så ställde hon sig mer i krypposition också så det är ju på gång att hon kryper mer "på riktigt"! Hon hatar att träna på att sitta utan hon ska stå. Jag håller i henne i höfterna och så står hon och är nöjd. Min lilla tös. Som grädden på moset är hon grinig pga trötthet i typ en timma innan hon äntligen ger med sig och somnar. Gr8. 



2017

Vad börjar vi 2017 med? Mens och mensvärk. Sweet motherfudger vad jag inte har saknat det. Har fruktansvärt ont och känner mig ynklig. Riktigt skönt att Wiktor var ledig idag så han kunde fokusera på Haylie och jag fick ligga och vila. 

Haylie slutade amma för en månad sen ungefär så det var ingen överraskning att den kom direkt, men alltså.. Det hade varit skönare om man bara kunde få ett sms typ. 

Vår nyår var väldigt lugn och skön hemma, bäst av allt är att det typ bara skjuts mellan 23.50-00.10 här. Så underbart! Det var likadant förra året. 


Haylie har varit lite snorig de senaste dagarna dessutom, men hon är ändå väldigt pigg vilket är skönt. 


RSS 2.0