Mer gnäll

Tänkte gnälla lite mer eftersom jag inte har gjort det tillräckligt. Imorse när jag vaknade så hade jag jätteont i vänstersidan av huvudet, halsen och axeln vilket även har suttit i hela dagen. Inte alls skönt. Det är som nackspärr fast jag är rörlig. 
Och till råga på det så är jag astrött... Gick och la mig strax innan 21 (har jobbat hela dagen och sen gjort fransar) och ligger just nu i sängen för att försöka sova, men ville gnälla av mig lite. 


Blä

Här ligger jag med gasig mage och fiser bredvid Wiktor medan jag gnäller om hur stökigt vi har det hemma. Vi är typ aldrig hemma heller känns det som så det finns liksom inte tid att städa. Och nu när sommaren äntligen kommit så vill man knappast sitta inne heller. 
Nä, Blä på att städa! Men kom på idag att nästa vecka stänger vi tidigare och då kommer det finnas tid till eftermiddagarna och så veckan efter det blir det semester så då finns det ännu mera tid till att komma i ordning! Vi ska ju dessutom fixa en vägg sista veckan av semestern så det kommer nog kännas bättre senare. Hoppas. Annars kommer jag fan anlita en städerska en gång i månaden. 


Söndagstrött

Vaknade upp hos mamma o Mats idag och hade verkligen ingen lust att byta ett stort hus med verandor, gräsmatta, massor av ljus och frisk luft mot att åka hem till en liten lägenhet med tre fönster. Vi kollar ju på radhus, men det är sån sjuk marknad just nu...Nä, så vi stannade kvar ett tag och åkte för att äta sen lunch på Skanssundet! Micke och Ofelia följde med vilket var kul och trevligt. 

Märkte nyss att jag har fått de där snygga axelränderna som alltid kommer, härligt, men kul med lite färg. Tror tillochmed mina kritvita ben fick sig en liten färgklick.. 
Wiktor har också fått färg idag! 






När det blir för varmt i mitt knä så hoppar Penny ner, det är svalare där. 


Mamma och Mats nya soffa fick godkänt då både Micke och Ofelia somnade i den, haha! 






















Lite äldre, lite smartare?

Jisses. På torsdag fyller jag 25 år. Halvvägs till 50! Haha inte för att det gör mig något faktiskt, vi alla blir ju äldre? Känner mig lite tryggare med och även i mig själv ju äldre jag blir så jag ser mer fram emot att fylla år. Det jag ser mindre fram emot är frågorna "vad önskar du dig?". Ja, vad önskar jag mig? Borde önska mig massor av kläder, smink, hårgrejer, resor osv osv men så ser inte mitt liv ut idag och det kommer inte göra det de kommande åren heller så det är ingen idé att önska mig den snyggaste hårfönen t ex. 

Det jag däremot har kommit på att jag önskar mig är ett knittingset från Fru Nordström (frunordstrom.com) MEN då jag fick se i veckan att tillverkningen av stickpinnarna ligger lite på is så kör ju det ihop sig. Vill så gärna ha och sticka en filt med de stora stickorna och garnen.. Det är alltså inga vanliga stickor utan stora enorma med enormt tjockt garn. 

Det andra jag skulle tycka var kul är en inomhusodling av något slag! Typ en citrusplanta eller något som klarar av att stå i lägenhet utan balkong och inte är så avancerad att ta hand om, det hade varit kul. 


Snart semester

Åh, jag vill inte åka hem imorgon. Eller, jo, men nej. Måste åka tidigt imorgon bitti för min ridlärare ringde och frågade om vi kunde köra dubbellektion imorgon då hon ska på tävling nästa helg och de hade strulat lite så de måste åka på fredag istället. Men i alla fall, klart jag inte vill missa ridlektion men det är så skönt att vara på landet. Det är så lugnt här, tidlöst. På landet i Hundby är lika mysigt, men det är väldigt mycket mera liv i luckan och ibland vill man bara sitta ute och lyssna på fågelsången och endast höra den. 

Sov dåligt inatt så jag och Penny ligger just nu i sängen och chillar lite. Wiktor har pillat på sin snöskoter så vi är båda nöjda. Kanske blir en film i kväll? 


Låg ju ute i solen idag och det tog lite på krafterna! Man är inte direkt van vid solen i detta land. 


Våmhus

































Landet













Sega Söndag

Penny va risig i kistan hela dagen igår och imorse så började hon spy. Stackarn spydde så det kom blod och då släppte vi allt och åkte direkt till Bagarmossens djurklinik. Så typ hela dagen har spenderats på djurkliniken med en liten tjej som inte mått bra, stackarn. 
Tackolov så fick hon behålla vattnet hon drack och veterinären skrev ut medicin samt att vi köpte mat som är snäll mot magen så nu håller vi tummarna att hon får behålla allt. 

Jag åkte iväg och köpte kebab till lunch och då va hon lite piggare! 
Svider ju i mammahjärtat att se min lilla älskling må dåligt ❤



Trodde jag Ja..

Trodde jag verkligen att jag skulle lägga upp bilder och ta tag i allt jag hade tänkt? Nej . Såklart inte. Har jag ens packat upp resten av resväskan? Nej. Jag är hopplös, jag vet. Måste göra det idag innan eller efter ridningen samt ta fram något fint då min kusin tar studenten imorgon och eftersom min syster med familj är uppe så sover vi hos mamma vilket betyder att jag måste packa med mig kläder att ha där också.  
Yey.

Jag kommer inte blogga så bra nu heller då jag köpt en dagbok (ja jag kör fortfarande på det..) där jag kan skriva av mig saker jag vill prata om men inte vill att andra ska få veta. . 

Annars då? Jo jag har uppdaterat min telefon, som mamma sa åtminstone att inte göra, och hon hade rätt. Uppdateringen är sämst. 


Hello there!

Tänkte sätta mig i kväll (mellan att fixa fransarna på Mimmi och tvätten) och lägga in mina bilder från London. Blev mest mobilbilder då jag inte förstod Wiktors Goprokamera.


Köpte denna klänning från Primark utan att testa den. Tur att den var billig och satt bra! Älska Primark! 

RSS 2.0