Torsdag

Jahaja, igår slutade skolan. Vad ska jag göra nu? Får sätta mig och söka lite jobb. Ska även söka till en ny utbildning så vi får se vart mitt liv bär mig!
Igår kastade jag lite boll med Penny! Vid 17.30-tiden då den värsta värmen lagt sig.





När vi va på semester i Tyskland så köpte vi Angry Birds till ps4 som vi satt och spelade tillsammans! Vi provade äta nere på pizzerian/restaurangen (har aldrig ätit där i restaurangen eller testat något annat än pizza i 3,5 år...) och det var faktiskt gott! Blev positivt överraskad.
Vi va och storhandlade innan och Wiktor köpte med sig dessa som vi åt till spelet som efterrätt.. Gott!




Fick även diplom från skolan!



Update









Min tjej!
Fick hem en ny bok idag dessutom! Mycket kul grejer i!!!


Vi orkade inte laga mat idag...



Lördag

Glömde bort att berätta hur härlig lördagen var!
Jag åkte först ut till Carro på Yxlö för att fixa hennes hår inför ett bröllop hon skulle på. Gunnis och Penny kommer från samma pappa så såklart tog jag mer Penny, men inte ville hon leka. Min bittra tant.




Efter det så åkte jag hem och hämtade Wiktor för vi blev bjudna på grillat hos Isabelle och Marcus! De hade med sig egenodlad lök, rödbetor, morötter och potatis! Riktigt gott! Till det serverades grillad majskolv, ryggbiff samt Wiktors coleslaw! Gissa om vi blev mätta? En supertrevlig och rolig kväll!



Storm

Igår var inget kul väder när det väl kom! Dock vart det ändå lite skönt med regn.. Igår kväll när vi gick sista promenaden med Penny så gick vi förbi massor av träd som troligen blev träffade av blixten då de va delade i två samt det här stora! 3 trädstammar med sammansatta rötter omkullblåst. Tur att den ramlade in mot parken och inte på de bilar som stod på andra sidan.











Mitt allt 💜







Åh vad jag älskar min lilla tös.

Onsdag

Efter lite omfix i skolan med grupper så avslutade jag dagen med vin och härligt sällskap av Elin! Och Subway! (sa ju att dieter inte är något för mig...)



Tisdag

Vaknade imorse av att mamma kommer upp med båda hundarna. Tack för den... Wiktor gick upp en stund efter det för att jobba lite och jag låg kvar och drog lite. Så skönt!
Åt frukost och åkte sen för att lämna en babyfilt som jag har gjort till Hanna som ska få en liten tjej i oktober!




Jag och Wiktor blev utbjudna till Yxlö för lite hundbad och fika! Riktigt skönt i vattnet!!










Hann även åka och tanka mammas bil lite innan Lina och Tina kom förbi och ville bli spådda. Gick helt okej!

Måndag

Sitter just nu och väntar på Wiktor som fick jobba lite. Riktigt skönt att komma hem, men trist att komma tillbaka till vardagen. Satt liksom med skolgrejer imorse och fick även veta att det är lite mer som ska göras.. Så sjukt tråkigt. Men nästa vecka är det slut i alla fall.
Tänkte lägga upp det sista från vår resa nu medan jag har tid så får ni njuta av lite mer härliga bilder!





































En liten del av all shopping




Igår blev det ett glas rött när jag kom hem! Tarotkursen var riktigt rolig men huvudet blev trött så ett glas rött och The Blind Side var perfekt igår!
idag fyller min kära mor år så vi ska åka och fira henne nu idag! Sen blir jag och Wiktor hundvakt åt Enya och Sigrid imorgon.



Mer

















Blev en del shopping på McArthur Designer Outlet i Nünmünster (?)












När vi kände oss klara så blev det ett stopp i Puttgarden innan vi åkte till Köpenhamn!












Godaste maten Någonsin!!!
















Kör lite mer Danmark nästa gång!

Semesterbilder

Vi började Tyskland i Lübeck för lite frukost innan vi körde mot Hamburg.







Lunch i Hamburg! Supersöta små color.

Blev shopping första dagen







Middag på en italiensk restaurang. Det var fullt överallt så vi tog första bästa.

Bra skor var viktigt! Jag och Wiktor är riktiga promenerade när vi är på shoppingsemester












Tarot

Idag ska jag, mamma och Jessica på kurs i tarot! Ska bli riktigt kul!

Fick till ett bra inlägg om början på vår resa men råkade såklart gå tillbaka för långt på telefonen så det inlägget försvann. Ska lägga upp lite bilder när jag kommer hem till mamma i kväll.. Måste ladda telefonen också.



København

Efter lite velande igår om vi skulle åka hem eller stanna i Köpenhamn så blev det så att vi stannade i Köpenhamn. Vi tog första bästa hotell när vi kom in i stan (finns ju endast åkrar utanför stan...) och vilken bra lott vi tog! Hotellet var inte överdrivet dyrt, riktigt fint, otroligt gudomlig middag, skön och mjuk säng samt frukosten var riktigt riktigt bra! Vi förtjänade det efter stensängen i Hamburg.

Vi tänkte att vi skulle gå runt lite i stan idag innan vi åker hem. Wiktor ville förbi en kepsbutik (no shit?) och det kan vara kul att kolla på danskarnas utbud av kläder. Bilen är dock smockfull, men lite till kanske går in? Hoho.


Nu funkade bilder också! Min frukost. I regret nothing.

Rummet här i Köpenhamn


Maten igår. Oxfilé (tournedos) med riktigt härligt krispiga grönsaker, sjukt goda pommes och beasås baserad på tomat.



Shopping i Puttgarden

Hamburg

Guten tag och sånt! Bilresan ner gick otroligt fort och smidigt! Förutom att jag tröttnade lite precis innan Trelleborg så stackars Wiktor fick snällt höra på när jag sjöng med i typ alla mina favoritballader. Men än så länge har vi haft det bra! Hotellsängen är hårdare än golvet men oj vad vi har shoppat! Åt frukost i Lübeck igår innan vi for vidare och började shoppingen i Hamburg och så fortsatte vi idag. Har hittat mycket fint och mycket på rea! Imorgon ska vi promenera till en annan shoppingdel och på torsdag bär det av mot Köpenhamn.

Eftersom det inte fungerar att ladda upp bilder så gör jag det på instagram och sen när jag kommer hem!


Snart semester

Sitter just nu och virkar samtidigt som jag dinglar med benen i väntan på bussen. 7-15 idag och sen drar vi!! Ska bli så jävla skönt och jag hoppas verkligen att shoppingen är bra i Hamburg! Jag behöver nya kläder.
Bara 9 timmar to go.



Wax

Sitter just nu och väntar på Isabelle som ska bli klar med sin vaxning! Ska bli kul att höra vad hon tycker. Det känns ju lite liksom.

Malin kom förbi tidigare idag och fick nya fransar dessutom så efter det åt vi lunch i centrum och snart ska vi ta en kaffe alla tre. Mysigt!



Mitten av veckan!

Min bättre halva överraskade mig idag genom att hämtaig från jobbet och bjuda på en tidig middagsdejt! Som jag älskar denna karl. En härligt god pasta med musslor, räkor och tomater och Wiktor tog en pasta med pesto och kyckling (eller "pollo " som han sa).






Penny fick också följa med.

Hann även med en löprunda i kväll! Skönt som tusan!!! Har tusen saker att göra innan vi åker på söndag så det var skönt att få en löprunda innan avfärd avklarad.

GulleBulle







Tisdag

Hade inte hjärta att väcka Penny imorse egentligen, men hon skulle ju med ut på promenaden så hon fick vakna ändå.
Min älskade lilla tjej brukar alltid ligga nere vid mina fötter, men de senaste nätterna har hon lagt sig upp vid kudden och jag blir ju lite orolig att jag ska rulla och lägga mig på henne av misstag.



Polackstorp

Blev ett kvällsdopp i Polackstorp med grillning! Riktigt skönt i vattnet!!



Varmt

Jag vet inte om det kanske är värmen som slår ut mig eller om det är ledigheten? Jag har inte varit ledig så mycket på sistonde så nu när jag har en ledig dag så orkar jag inte göra något alls. Har varit ute med Penny och latjat lite, inte ätit någon riktig lunch, gjort lite skolgrejer som ska skickas in den här veckan (tänker absolut inte sitta med skolgrejer i Hamburg...), gjort fransar på Alexandra, virkat... Och det är liksom det. Jag har inte ens varit ute på en powerwalk. Men jag har tänkt gå på bodypumpen i kväll i alla fall. Tänkt. Ska försöka få iväg Wiktor till att följa med till ÖoB och köpa en fläkt! Blev riktigt varmt inatt. 
 
So much to do, so little wanting to do.. Skulle hellre kunna tänka mig att åka och ta ett dopp i Rösjön!
 
 

Gårdagen

Igår så hade jag bestämt mig för att springa 5 km. Så jag och Wiktor åker till Rösjön för att kunna ta årets första dopp efter att vi hade sprungit (vilket vi gjorde sen också). Vanligtvis så springer vi i Ensta för att vi inte hittar helt hundra vid Rösjön, men ja, Rösjön blev det. Vilket slutade med att vi sprang 3 km och gick 4 km efter att ha kommit in på milspåret istället för 5an! Kom i vattnet ganska så fort sen och det var så underbart skönt!!

Efter det så åkte vi in till stan för att möta upp Evelina och Thomas på Snaps och äta middag. Fast vi åt på Akkurat eftersom de har världens godaste musslor!



Jag körde på Landsorts Lager från Nynäshamns Ångbryggeri och Wiktor drack en Ipa!














Work

Sitter här på jobbet i solen. Sjukt varmt om benen! Det var ingen som sa att det skulle bli supervarmt idag så själklart tog jag leggings för att inte frysa. Kul.
Har i princip hela nästa vecka uppbokad nu så att den ska fort tills vi åker.




Har löst lite korsord idag också!

Disciplin

Ni vet när någon säger "äta inte chipsen som ligger i skålen"? Och det ABSOLUT ENDA man kan tänka på är chipsen? Skitsvårt att inte ta och det är precis så jag känner just nu, fast med shopping. Jag har tänkt att jag ska shoppa gärnet i Hamburg, men det kliar redan i mina shoppingfingrar. Att hålla mig från minsta lilla inköp nu när jag vet att jag ska få slösa är som den sista metern innan mållinjen. Sjukt jobbig!
Dock så måste jag förbi ZARA och köpa nya leggings så det blir lite shopping, men nödvändig shopping.
Det är mina såna här inköp som är farligast;


Men jag ger mig inte! Jag tränar på den disciplinen att inte köpa småköp även om jag faktiskt behövde den här imorse.

Middagsmys

Middag på Skanssundet med mina underbara svärföräldrar, mamma, Mats och Netlié!








Wiktor tog hamburgaren och jag laxen. Riktigt gott!


Avslutade kvällen hos Marie och Thommie med lite mer bubbel!
Känner mig lyckligt lottad!

Grattis på mig!

Min man bjöd på hotellfrukost imorse! Längtar tills vi åker till Hamburg, då blir det hotellfrukost och restaurang hela tiden! Sånt är lyx för mig.




Väntar på att vi ska åka hemifrån då vi ska äta på Skanssundet i kväll!

My baby

Stackars hund, haha! Penny hatar kläder. Men jag måste ju se om jag kan!



Ment to be

Jag trodde att jag skulle fira min sista dag som 23-åring utan vin och med regn! Men som en ängel från ovan så fick jag en flaska av Lalle och Pernilla nu när jag kom hem! Lalle är här och spelar lite tvspel med Wiktor och jag har börjat med maten.
Härligt!



Workday!

Tillbaka till att småjobba på vardagar också! Praktiken är ju slut och jag har tre veckor ledigt från skolan nu så då blir det till att jobba lite.


Jag och Wiktor var ute och sprang för första gången på en månad igår. Gick bra faktiskt! Fast jag får inte ner syret ordentligt så att det kan gå ut i musklerna när jag andas så jag springer och gäspar konstant i princip. Gissar på att det är ren träning som gäller för att minska gäspningarna?

RSS 2.0