Trött tjej här

Hoppas att jag somnar någorlunda tidigt i alla fall. Har somnat vid 1, 1.30, 2 se senaste dygnet... Ingen aning om varför men jobbigt är det. Jag gillar att gå och lägga mig tidigt och vakna tidigt så det här med att vända på dygnet är inte min grej. Men efter imorgon kan jag återgå till min rytm, om min kropp tillåter. Annars blir det till att dricka bedtime te.


Fixade mina naglar lite! Bland allt mitt smink så finns ganska mycket glitter och eyedust så jag målade genomskinligt och doppade och gjorde mitt bästa. 

Förberedelser

Drog fram nästan allt mitt smink som jag har och körde lite. Skulle ha gjort två olika sminkningar kom jag på nu i efterhand, men men. Man måste testa sig fram lite grann, som idag till exempel. På ena sidan la jag foubdation först och sen cencealer och på den andra sidan la jag tvärtom för att se vilket resultat jag gillade bäst. Testade även hur läppennan och läppstiftet passade och ja, jo, det funkade men jag tror att jag skippar mörka läppar imorgon. Va så länge sen jag var hårt sminkad så det känns lite ovant. 

I alla fall så ska jag hoppa in i duschen nu (därför jag passade på att sminka mig), lägga i en hårinpackning med ansiktsmask samt att jag ska smörja in mig med en ny body lotion som jag köpte idag. Hårtestningen får jag chansa på imorgon helt enkelt. Blir nog värmespolar i håret med lite krusad botten för att få till volymen lite. Ska även lägga i lite torrschampo för att få till volymen ännu mer (det lägger sig ju så fort).


Har lite mer smink men kände inte för att dra fram det bara för en bild. Detta va närmast. 



Nyårslöfte

Jag har tänkt lite på det här med nyårslöfte... Mina som jag haft innan håller aldrig för de har liksom inte varit roliga utan ner de klassiska "jag ska träna mer" "jag ska leta bättre jobb". Jag ska ska ska ska ska saker som behövs, inte som jag egentligen vill, men det blir ändring nu. Jag kommer ha ett enda löfte för 2015 och resterande år framåt och det kommer bli; 

Jag lovar mig själv att skämma bort mig själv i den mån jag kan. Jag ska inte mjäka och tänka att jag inte behöver en ny tröja, utan jag ska köpa en tröja om jag vill och livar att använda den. 

Det känns mycket bättre faktiskt. Och med det sagt så vill jag avsluta med en bild på vad jag redan köpt eftersom jag vill ha det; 


2015 kommer bli så fantastiskt du gör det ❤

God natt

Någon mer som inte kan sova? Har en snarkandes karl bredvid mig, men inte somnar jag för det. Är inte ens trött, vilket får mig att tänka på allt möjligt men framförallt träning. Jag vill så gärna träna bodypump 2 gånger i veckan utöver ridningen men passen ligger så dumt till på gymmet. Hoppas att de kastar om lite... Hade varit kul att njuta av en sommar på riktigt för en gångsskull. 


Lördag

Testade min outfit idag. Saknar riktiga skoterskor och vantar egentligen, men de jag använder nu har funkat tidigare och vantar har jag lånat här från landet förut. 

Överkastet som jag köpte till Wiktor i julklapp passade perfekt 











Sparkletinin hade fryst så vi fick tina den lite! 



Det är allt mellan -14 till -20 grader här så Penny njuter av värmen när hon kommer in från promenaderna ❤



























Julhelgen

Jag vet att jag är sämst på att blogga, men vad ska man göra? 

Juldagarna har varit underbara, fyllda med kärlek och mycket skratt. Har turen som inte bara har en familj utan två som båda är fantastiska!

Min alldeles egna tomte ❤

Min egna snygga skoterhjälm! Fick även två par nya skoterglasögon, underställ, skoterbyxor och skoterjacka 

Detta fick jag av Wiktor på julaftonsmorgon 


Lina var julfin

Familjen Mupp 


Fick tre böcker när vi firade jul hos mamma på juldagen. Fick mycket annat fint också som jag inte hunnit ta kort på, men kan erkänna att jag redan använt de fina stora tekopparna jag och Wiktor fick av mamma... Urmysiga! 


Fick denna bok av min fina svärmor som jag ska läsa nu innan jag somnar. 

Vi åkte upp till landet i Våmhus idag och får se när vi kommer hem. Så skönt med avkoppling även om det hade varit mysigt att få spendera tid med min underbara systerdotter, men man kan inte få allt.














Dan före dan!

Köpte julklappar till alla vovvar idag så det är klart, skönt! Ska nog åka till Täby centrum i kväll vid 21 eller så, när alla barnfamiljer åkt hem för att spela Bingolotto (som för övrigt är asmysigt såhär dagen före). Ska nog förbi Loppan och hämta kläder till Penny också medan jag ändå är i svängen! 

Men före det så ska jag fixa lite hemma, vaxa mig, göra fransar och gå upp till garnbutiken för att köpa lite garn. Tänkte fylla några munkar imorgonbitti för de som ska med till mina svärföräldrar och sen resten på torsdag innan vi åker tidigare till mamma för att hjälpa till med dukning och diverse (kommer bli fullt hus på ca 37 Pers). 



Jag är seg

Med bloggandet, ja. 

Men annars då? 
Var och fikade med Malin, Elin och Isabelle idag på det supermysiga Wienercafeét på Biblioteksgatan. Gott med afternoon tea. 


Lika smarrigt som alltid.

Är för övrigt klar med alla julklappar dessutom!! Så jäkla skönt. Tror aldrig att jag har varit ute i såhär god tid tidigare med klappar och igår så firade jag och Wiktor det med lite mousserande. Min man dricker inte alkohol egentligen men ett glas mousserande kan han tycka om. Det är ganska skönt med ett liv med lite alkohol. Inga baksmällor eller pinsamma ögonblick längre...



Ingen motivation

Till att blogga egentligen. Har tappat mycket faktiskt. Tappade virkningen ett litet tag men har kommit igen nu! Älskar det! 

Ska försöka blogga lite imorgon i alla fall, men här är det jag håller på med nu 

Helgen

Och där har ännu en helg gått! Det går på tok för snabbt. 
 
Min syster, hennes karl och min underbara systerdotter har varit uppe i Stockholm och hälsat på så vi har hängt hos mamma nästan hela helgen. 
 
Kom hem för en liten stund sedan och har fått upp julgranen samt klätt den. Har även lagt dit några paket och beställa även ett paket till Penny nyss, en overall. Hon kommer bli så glad på mig när den kommer... 
 
 

Torsdag

Tillbaka till verkligheten idag. Gick ganska så bra på jobbet, men ska sätta mig och söka nya jobb när jag kommer hem. Något annat måste finnas... 

Men för att inte vara alltför negativ så vill jag berätta att jag idag köpte hela 3 julklappar till min man via internet på telefonen! Älskar BankID. Jag brukar shoppa julklappar i butik för det är så otroligt mysigt att gå och strosa runt, men eftersom jag inte har all tid i världen så fick det bli internet idag! Fick även ett sms där de stod att de redan hade börjat packa varorna så de är snabba bud här! 



Hemma

Jisses vad jag är trött!! Skrev ett tidigare inlägg men det försvann såklart...
Så jag testar igen. Vi landade imorse på Arlanda vid 7 och ja, man sover inge vidare på flygplan så jag är så jävla trött just nu. Har tvättstuga just nu också vilket inte är kul, men sånt behövs ju alltid! Speciellt efter en semester. 


3 nya behåar, 13 par trosor, ett par nya skor med memory foam, smink från MAC och dubbelt av Exuviance blev det i måndags. 


Jag kollade på Herkules och Ever After medan grabbarna va på hockey 

Med 




Olive Garden är ett säkert kort på god mat om man är osäker och trött på friterat! 


Disneystore ligger till vänster på bilden ovanför, älskar den butiken! 



På Newark flygplats 



Pung

Ja, förra inlägget gick ju bra. 

Jag kan ju inte lägga upp bilder på allt som köpts eftersom det finns ju julklappar med! Igår blev det ingen shopping för mig då det blev kepsbutiker i både Harlem och Queens. 

Men idag blir det mer shopping! Victorias secret och så vidare så att jag blir klar och kan packa ner allt i väskan i kväll medan grabbarna är på hockey. 

Puss!

Måndag

Sista dagen i New York börjar alldeles strax! Vi sitter just nu och äter en smörgås med lite te som smakar pepparkaka. Funkar med små klunkar, haha! 

I alla fall, detta köptes i lördags 


Hello there

Så, idag har vi avverkat Burlington Coat Factory, Forever21 och Manhattan Saddlery. Blev mindre stopp på en djuraffär och Barnes and Nobles också där mellan. Det bästa är att kvällen inte är slut! 

Imorgon ska Wiktor gå och kolla på kepsar och på måndag så ska vi ta en sista runda för att se så att vi inte missat att inhandla något. Jag vill förbi en garnaffär och Dash innan jag är helt nöjd. 


Köpte ett par nya ridbyxor som var som leggins, assköna! Helt sjukt bekväma! Blev även en ny väst, jacka och tjocktröja. Riktigt mysigt. Jag behöver verkligen nya kläder så mitt mål är ju att verkligen satsa på kläder till mig själv helt och hållet vilket är riktigt skönt. 

Ska ta kort på allt idag och sen lägga upp det så fort internet fungerar igen

Lördag

Sitter just nu på Dunkin Donuts och äter frukost med världens äckligaste iste. Den var inte alls någon höjdare. 

Ska snart in till Manhattan och shoppa, men tänkte ladda upp några bilder medan jag kan! 



Vår middag igår, ser inte mycket ut för världens men köttet var sjukt gott! 


(Det är inte Wiktors kepsar)



Vår frukost! Jag tog en smörgås med kalkon, bacon och ost (finns typ inget utan bacon och ost här...) och Wiktor tog en nästan likadan men med kyckling på. De va goda, men fan inte istet. 

New York

Godnatt hörrni! Här är klockan 20.30 och vi ska väl äta middag snart. Vädret är inte med oss då det regna nu, men tackolov så är det ändå ganska varmt. 

Idag har vi varit på Woodbury Outlet och jag tyckte att det var värt att åka dit. Hittade lagom mycket fina saker och nya kläder! 





Arlanda

Jaha! Då var man här. Igen. Alltid lika trevligt och mysigt. 

Har precis stoppat i oss frukost och ska strosa runt nu tills planet lyfter 10.40. Kanske köper någon mer tidning? Det är ändå 9 timmar som vi ska flyga...


Pepparkaksbak

Glömde ju visa bild på våra fina pepparkakor från i lördags! 






Vi tog även en promenad och såg att det snöade lite grann! Så mysigt, bara jag, Wiktor och Penny! 


Glömde visa en bild på hur håret blev förresten! 


Tisdags kväll

Efter jobbet igår så var jag tvungen att åk till Täby centrum så Wiktor föreslog att vi skulle ha en dejtkväll på Vapiano, bara han och jag. Jag älskar våra spontana dejtkvällar och jag tror att det är bra för oss också (dels för att man slipper tillaga, äta och diska utan kan hoppa direkt på att äta!).

Plus till bartendern som "råkade" slinta med flaskan så att jag fick lite extra vin efter att jag råkade häva ur mig att det hade varit en skitdag på jobbet (ville ta den ena och sopa till den andra med). 


Scampi e spinaci utan lök, riktigt god! 


Och en pannacotta på det! Mums! 

God morgon!

Imorse vaknade jag 5 minuter innan klockan ringde och hann tänka "åh vad skönt! Jag kan sova lite till för det är ju bara söndag idag!". Man kan säga att jag hade väldigt fel där. 

Tackolov så slutar jag tidigt idag så efter jobbet ska jag iväg och växla pengar, gå igen packlista som jag ska skriva idag och börja packa lite innan jag och Penny åker på spårkurs! 

Vi åker ju på torsdag och det är skönt att ha allt klart senast imorgon. 


Fick förresten nya fransar igår och det känns jätteskönt! Finns verkligen ingen mascara som ger samma effekt som en förlängning gör! 

RSS 2.0