Sleep tight

Jag och min kvällsmacka önskar er godnatt.



Centrumhäng

Hänger lite i Täby centrum idag. Eller, bara just nu faktiskt. Köpte Härliga Hund som jag tänkte att jag skulle läsa.



Kanske blir en bättre dag?

Började imorse med att vakna tidigt utan stress (fastän jag inte ville gå upp). Det är riktigt skönt att hinna vakna till innan man går hemifrån!
Fick skjuts av Wiktor till Danderyds sjukhus nu på morgonen då jag är på väg till Solna för personalmöte och när jag hoppat av så får jag en matlåda! Hur härligt är inte det?! Visserligen så är jag ganska mesig för stark mat, men ändå! Kul av Findus att dela ut för att marknadsföra deras nya smak.



För övrigt så fick jag hem dessa två kataloger igår för att jag har startat mitt fransföretag. Undrar om jag kan beställa därifrån ändå? Fastän jag inte är frisör tänker jag? För mitt schampo kostar 189lr i katalogen och 300kr på outleten i Barkarby...


Lite bilder!

Tänk vad kul det är att lägga upp bilder helt plötsligt?
















Här är lite bilder från hundkursen idag! Det är så jäkla kul! Penny va dock väldigt trött och väldigt trött på mig efter, men det är okej.

Det kanske inte är min dag idag?

Det känns inte riktigt som det. Inte nog med allt strul imorse så är det någon som har gjort sodukon OCH korsordet i min tidning! Konstigt nog är jag inte arg för något av det som hänt idag. Men jag hade ju gärna velat göra sodukon och korsord...



Inte alls planerat

Jag köpte en sallad från Pressbyrån till lunch (min älskade man mötte upp mig och lånade mig sitt kort) och det var inte alls planerat att köpa en ofräsch sallad. Men så blev det. Är fortfarande hungrig.



Härliga måndag!

God morgon!
Solen skiner, vilket är bra, och jag är på väg till ett studiebesök hos facket. Dock hann jag inte äta frukost hemma för vi försov oss lite, så jag är väldigt hungrig just nu fastän det inte gör något för jag använder mina nya lila skor och min nya jacka! Får visa en bild på den sen. Gillar den jättemycket!!




Avkoppling




Härligt!

















Vad kul! Nu fungerar bilder igen! Jag har köpt två par nya skorfrån Lacoste och Nike air max! Virkar en klänning och lite annat, spårat med Penny samt att vi har städat idag! Vi har bestämt oss för att kasta vår matta. Ni kan ju se varför....

Lördag!

Vad tråkigt det är när jag inte kan lägga in bilder. Ja ja. Jag och mitt hjärta åkte till Barkarby Outlet idag och fyndade. Hittade bland annat en jacka, chinos, två par skor och lite mer. Köpte en krustång volymmaster till mamma för det är hon värd. Wiktor hittade riktigt schyssta skor också!

Åkte till mamma efter det då jag ville ha hjälp med ett mönster samt att jag spådde mig i Handen. Det va helt okej, men jag hade hellre velat ha allt berättat än att behöva fråga själv.

Men ändå, från ett ställe till ett annat så åkte jag hem för att jag och Wiktor hade bokat dubbeldejt med Evelina och Thomas på Hardrock Café! Lite hög musik, en hög tjej bredvid och även om min fajitas inte va stekande varm så var det trevligt med bra sällskap ändå! Det väger upp.


No happy day helt plötsligt

Hela dagen har gått bra faktiskt, hittills.
Jag, Penny och Wiktor gick upp och gick i 45 minuter i morse vilket var riktigt skönt!
Hem och åt frukost och sen gick jag och W ut för att lägga ett blodspår till Pennsan som fick ligga i 2 timmar. Vi hann åka till centrum där mellan och hämta ut paket, köpa torrschampo och köpa lunch! Härligt!
Penny klarade spåret galant och hon bar klöven hela vägen tillbaka hem. Min tjej är så fin.

MEN till det som gör att dagen känns blä; Jag vill flytta till USA! Jag vill inte bo i Sverige längre, men det är svårt då jag känner mig hopplös. Jag menar, jag läser på komvux till att börja med. Komvux. Det är inget fel på en utbildning, men för mig känns inte komvux så ambitiöst som t ex Högskola eller Universitet. Men jag är tydligen inte tillräckligt smart för att komma in på något av dem....
MEN jag vill inte bo i Sverige i alla fall. Jag vill flytta.

Så därför är jag inte sådär "oh happy days" längre. Bajs.

Nu jäklar!

Nu har jag överfört alla mina bilder från telefonen till min dator så nu kommer i alla fall några bilder! 
 
Igår så hade vi hundkurs igen med Penny och det är så jäkla kul. Hundarna går lösa och alla går superbra ihop! Vi började kursen med att spela fotboll medan hundarna satt på "vänta" och sedan spelade vi försiktigare fotboll med hundarna på "nära". Riktigt kul, haha! Jag är tydligen en tävlingsmänniska när det kommer till bollar fick jag märka. Eller så är det bara jag som gillar att ta för mig? Jag tror mer på det senare då jag inte riktigt gillar tävlingar sådär. 
Jag har i alla fall tänkt att jag och Penny ska gå Fortsättningskurs 3 efter sommaren igen i och med att det är kul med träning. Och bra. Min lilla tjej är ju bara 2,5 år och såhär duktig så jag måste hålla oss sysselsatta. 
 
 
 
Imorgon ska jag jobba 7-15 och sen ska vi fira Wiktors lillebror med lite middag hos svärföräldrarna. Jag, Wiktor och Penny åker till landet i Hundby på lördag morgon och stannar nog där tills på söndag i alla fall. Ska bli skönt och mysigt! 
Ska åka och handla till räkcheescaken jag ska göra när Wiktor kommer hem! Ska bli sjukt gott! Förberedde dessutom middagen till i kväll, men vill inte köra in den i ugnen förrän vi är hemma igen.
Kan ni gissa vad det blir för sen middag? 
 
 
 
Massor av vitlök, scharlottenlök, örtblanding, lite olja och barbequesås. MUMS!!
 

Sega jag

Och så har det gått några dagar till utan uppdatering. Hur orkar de som bloggar 3-4 gånger om dagen?

I och med att jag inte har skola idag så kunde jag hoppa in och jobba på "mitt" ställe igen. Har inte kunnat jobba här då det krockat med skolan så det var ju perfekt nu när jag fick dagen skolfri!

Ska hämta upp Erica ikväll också för hon ska rida med oss idag, woho! Kanske hon får lite fart på gruppen? De jag rider med åker häst snarare än rider. Och om jag får Twist idag igen så ska jag tamejfan lyckas.

Åker för övrigt till landet med mamma på torsdag. Wiktors lillebror ska firas på fredag så jag känner mig lite dum som inte är med men jag behöver komma iväg just nu. Fransar, 3 jobb och skola med plugg blir lite mycket känner jag. Tänkte ta ett till jobb igår, men magen skrek nej så det blev ett nej. Lite fritid och ro måste jag ha för att få balansen att fungera.

Solen skiner

solen skiner nå enormt efter dessa regniga dagar! Så underbart! Hade gärna givit mig ut på en löptur i kväll, men jag jobbar extra 14-20 idag. Kvällar och helger är inga favoriter att jobba på ska jag erkänna, men just nu har jag inte mycket till val om jag inte vill börja ta studielån.
Jag önskar att jag kunde lägga upp de bilder jag har tagit på sistonde så ni får se, men eftersom min telefon inte riktigt är som den ska så får ni kolla min instagram (barrtolicious).

Köpte lite nytt garn för att virka en bebiskofta! (Nej jag är inte gravid)

Måndagskvällen

Goder afton mina få kära läsare! 
 
Idag har det ju regnat vilket inte var så jäkla kul. Det förstörde min utomhuspowerwalk nämligen så jag fick gå till gymmet och gå på bandet i 40 minuter rask takt vilket är så sjukt tråkigt! Helt otroligt hur tråkigt jag tycker löpband är sedan jag började springa ute förra året. Jag beundrar er som orkar springa på bandet. Jag blir tokig efter 5 minuter. 
Jag tittade därför på Kickstart på telefonen och även lite på HIMYM för att få tiden att gå (eller snarare för att inte se hur långsamt tiden gick). 
 
 
I och med regnet så blev det inte heller någon löptur i Ensta där vi brukar utan det blev en mysig hemmakväll då vi lagade mat tillsammans jag och Wiktor innan vi gosade ner oss i soffan framför Talang och Musketörerna. Sleepy Hollow har tydligen bytt tid den här veckan så vi får se om vi tittar på det. 23.15 är ganska sent ändå. Men om ni inte sett Musketörerna så gör det!! Det är riktigt bra och väldigt iögonfallande om jag får säga så. 
 
 
 
 
En sista sak innan jag går ut med råttan och sen hoppar i säng! 
Jag hittade en jättefin klänning på Zalando (av alla ställen)! Vill ha den! Men behöver träna mer och jobba mer först. No money no funny. 
 
 
 

Sweet dreams

Drömde om Maya härom natten. Min fina lilla bajskorv.. Som jag saknar henne.

Härliga lördag

Nästan i alla fall! Sitter och gör högskoleprovet (i know, igen??) och vädret är fantastiskt. Lite synd att det inte var sämre nu när man sitter instängd hela dagen.

Mamma och Mats kommer senare i alla fall och då ska vi grilla hos Wiktors föräldrar. Älskar grillat!! Blir nog ett glas mousserande eller två till det också.

Funderade på om jag skulle gå på chihuahuapromenaden imorgon ifall vädret vore bra, men lillråttan har börjat löpa så det går inte. Crap.
Tur att vi bara har kurs varannan vecka också så att det bara blir en gång med löp.

Snart helg

Bilder fungerar fortfarande inte! Jag tror dessvärre att det är min telefon som det är fel på. Den stänger andra program likadant nämligen och börjar uppföra sig dåligt.

Får ta tag i det.

Idag är jag i alla fall på väg in till skolan för att plugga lite med Sandra. Jag är så dålig på att plugga hemma så det här blir perfekt och vi kan även ta hjälp av varandra! Det gäller ju att få kredit och debet rätt och på rätt konto.

Sitter och lyssnar på ABBA för att inte fokusera på hur full tunnelbanan redan har blivit efter bara 3 stationer. Helt sjukt egentligen hur mycket folk det är.

Och för övrigt så har jag verkligen börjat längta till att åka utomlands... Värmen, bad, god mat. Men först måste jag jobba så gott jag kan så får vi se. Skulle vara så härligt med Grekland en vecka! Eller Miami. Men drömma går.



RSS 2.0