Aug. 31, 2013

Sitter under ett tak på Drottninggatan och väntar på lunch och vad är det för väder? Spöregn....


Homemade

Idag gjorde jag egen pasta från grunden! Busenkelt, men jag fick förstå att jag skulle ha mer mjöl när jag skulle köra igenom i pastamaskinen. Men gott!
Min man är riktigt duktig på bacondelen så den fick han ta.
För övrigt fick jag hem nya fransar idag och även mitt certifikat! Riktigt rolig tjej!


Aug. 29, 2013

Blodpudding med jordgubbssylt är bäst! Förstår inte hur man kan ha lingonsylt istället. Men å andra sidan, när jag läser andra bloggar, så är det otroligt mycket jag inte förstår om varför folk gör som de gör.


2,5 år!


Aug. 26, 2013

Hundkursen gick väldigt bra idag. Vi behöver dock träna på att vänta, men det kommer.
Förresten, har jag nämnt att jag älskar SnapChat? Alla mina SnapChatbilder ser antingen ut såhär eller som kioskmongon!


Aug. 25, 2013

Min fina tjej! Imorgon är det jag som får vara med på kurs.


Aug. 25, 2013

Klappar fin häst!


Aug. 20, 2013

Jag vill flytta till hus. NU!! Kanske ska bli modell istället?


Våmhus

Jag skulle kunna tänka mig 3 veckors semester här uppe just nu. Minst!!


Härliga nyheter! Fria Hundar

På måndag så börjar vi hundkurs med Penny igen! Eller, Wiktor får gå första gången eftersom jag jobbar, men sen kan jag gå resterande gånger. Johan är en så otroligt duktig lärare att jag är helt mållös när jag ska beskriva hur bra han är. John skriver i Härliga Hund dessutom. Det är helt enkelt så att jag är överlycklig just nu.


Blue!

Håller på med ett par blåa converse. Kommer nog inte bli så bra som Stinas, men skam den som ger sig! Det blir i alla fall användbart.


Aug. 10, 2013

Idag så fyller min storebror 25 år så dagen har tillbringats i Västerhaninge en sväng! För övrigt så åt vi en otroligt god flankstek igår till middag! Riktigt gott kött!


Aug. 09, 2013

God morgon!
Vill också vara lite töntig sådär och köra en dagens outfit (även om jag inte ens kan matcha kläder). Men jag blev så glad att vädret äntligen tillät mig ha min fina nya Barbourjacka idag. Det är en vår och sensommarjacka så det har ju varit för varmt att använda den nu när vädret ändå varit bra (för att vara Sverige).
Min Michael Kors följer med mig överallt - I love you. När vi åker till USA nästa år så ska jag köpa mig någon (eller några?) mer väska i en annan färg och modell. Har redan börjat spara ihop till den långresan.
Nä, men dagen Outfit i alla fall. Togs 6.45 imorse.


Aug. 08, 2013

God afton! Den här stora kaffekoppen startade min dag lite för sent, men oj vad den satt bra i magen! Har jobbat idag (som vanligt) och även unnat mig en helkroppsmassage!! Åh det var otroligt skönt och välbehövligt! Hädanefter ska jag definitivt försöka klämma in en helkroppsmassage varje månad (eller varannan åtminstone) ett tag framöver. Det är jag värd.


Aug. 06, 2013

Sitter här och njuter av att bli blöt av denna fontän på Karlaplan. Dags för vaxning igen och jag ska prova ett nytt ställe! Hoppas att det är bra.
Min kära syster och systerdotter är på ingång för att vi sen ska bege oss hem till oss i Täby!


Aug. 06, 2013

Sho sho!
Sitter on the roslagsbana på väg in till jobbet med mina nya kompisar i ansiktet! Blir väl troligtvis bad och sol idag också (inte för att jag klagar för att få betalt för att sola och bada direkt) så jag är på g! Skulle dock behöva en kopp kaffe när jag kommer fram till tekniska!


Uppskattning!

Kände helt plötsligt för att berätta lite om dagen! Hände inte så mycket förutom att jag åkte in till jobbet, åkte iväg till Sköndal och badade samt solade (har blivit brun nu för att vara jag!) och åt lite lunch innan det blev återresa tillbaka till jobbet och sen hem! Wiktor var tvungen att åka på akutjobb så när han kom hem började han med maten! Min härliga karl skämde bort mig rejält idag med pilgrimsmusslor till förrätt, lax tournedos med kokt potatis till efterrätt och en liten bit apelsinchoklad till efterrätt! Fick även en ny blomma som är superfin! Mn km nästan tro att vi firade någon slags dag, men icke då! En helt vanlig random dag med massvis av uppskattning! Han kan han minsann!


Aug. 05, 2013

Min finfina tjej!


Friday

God morgon! Började jobba kl 7 idag och efter kl 18 så tar jag helg! (Börjar tröttna lite på att jobba till kl 18 nuförtiden...) men no money no funny, right? Sov väldigt bra inatt, men skulle definitivt inte ha några som helst problem att somna om nu om jag bara försökte. Att jobba mer än 9 timmar per dag borde vara förbjudet förresten.

Märks det att jag längtar till kräftorna som ska lägga sig fint i min mage imorgon?


Nytt!

Blev 2 nya bäddset från BombyofSweden! 100% bomull ska bli riktigt skönt att gosa ner mig och min man i! Ska definitivt köpa duntäcke snart också. Riktigt mysigt!


RSS 2.0