sleep tight, i love you, good night

Säger godnatt här ifrån Göteborg!


Bullterrier love

Någon hade saknat mig!


Snow

Hade mer än gärna velat åka hem och byta skor! Och dessutom hämta ut mina nya som har kommit! Men kan inte hämta dem förrän på söndag.. Hoppas att de är kvar då!


Woho!

Min man är klar inför KISS den 1/6-13!!


Måndag

Kom precis hem från varningen och är nu sugen på lunch! Eftersom vi inte har ett kök så får toan fungera. Tur att vi har kvar micron i alla fall!


Sagan om ringen

Ska spela lite nu! Hehe!


Lunch

Sitter här och ska äta min lunch... Supertrött och fryser!


God morgon igen!

Usch så trött jag är! Lyckades somna lite tidigare igår, men känner att min rytm ändå är rubbad och inte så bra. Får väl hoppas på tidigare i kväll... Jag och Wiktor spelade lite Lord of The Rings igår också för att slappna av lite. Riktigt kul!!!


Rask takt!

Gick till Stockholms östra och hann med roslagsbanan som gick nu 15 över! Puh! Nu ska jag hem och vila eftersom det blev störningar inatt. Ibland när jag sitter ensam på tåget så kan jag komma att tänka på första gången jag följde med Wiktor hem! Han skulle bjuda på mat, det va kolsvart ute och jag undrade vart sjutton jag va på väg egentligen! Från Tungelsta till Täby!


Lördag

God morgon! Efter alldeles för lite sömn så beger jag mig till det jätteroliga och livliga jobbet. Det enda jobbet jag har för tillfället. Skjut mig.


PennyLane

Penny sitter på "takterrassen" och checkar läget.


Lunch!

Lunch med min älskling idag!


Äntligen!!

Vi har fått ett datum för köket nu i alla fall! Vi hade inte sån megatur som vi hoppades på (att det skulle komma den 12/12-12) men köket kommer den 20/12-12! En dag innan vi åker till Dalarna för att fira jul, så mellandagarna kommer bestå av att montera kök! Det kommer redan gå på väldigt väldigt mycket så vi sparade i alla fall in på att göra monteringen själv. No more food like this! Yes!!


Swahili Bob

Sitter här på Swahili Bob och Wiktor skulle börjat tatuera sig vid 16, men det blev lite försenat (precis som SL, haha). Men snart så!


Torsdag!

Sov till 10.30 dig och mår mycket bättre! Dock så vaknade jag till av en smärta i magen vilket jag tror är magkatarr, så lite ont har jag kvar. Har duschat men inte fått i mig någon frukost (vilket är konstigt för jag kan annars alltid äta oavsett tillstånd) så får kanske köpa något senare! Tänkte åka in till Wiktor när han ska tatuera sig vid 16-tiden.


Feber.

Det är tur att jag har en sån fin man nu när jag ligger i feber.


Onsdag

Vaknade imorse och trodde att allt skulle vara som vanligt men icke. Har legat här hela dagen för att jag mår jätteilla, huvudvärk och öm i hela kroppen. Ibland måste jag röra mig för att inte må så illa och ibland går det bra att ligga stilla. Jag hatar såna här tillstånd.


Why?

Varför är blogg.se så seg att lägga upp inlägg? Jag la in inlägget om ridningen vid 18.20 tiden. Inte 21.56.


Häst är bäst!

Redo för en lektion på Oscar! Får väl hoppas på det bästa..


Toarensare? Rumpkliare?

Penny är lite låg men mår bara bra efter sin lilla operation! De var klara redan vid 9.45! Jag var då på väg till min tandläkare och det var sådär kul med tandköttsinflammation och ska tillbaka för att byta en lagning! 2.000kr fattigare på en tand såhär innan jul! Passar inte bra. Men på tal om pengar så börjar det i alla fall hända saker på jobbfronten. Var på en intervju om extrajobb igår, ska på hunddagisintervju på onsdag, nån ringde om ett annat jobb idag och jag har varit och lämnat cv på the body shop idag angående extrajobb under december månad. Känns bra!



. Men ändå, jag ska använda de här rumpkliarna i några veckor och hoppas på det bästa!


Tisdag

Vi lämnade Penny imorse hos veterinären. Va lite jobbigt men samtidigt så kommer hon att komma hem nu på förmiddagen så det är ju inte hela världen! Min tjej!
.
.

. Jajuste, glömde bort att lägga till att jag vill ha ansiktsrengöring i julklapp också! Typ Dermalogica. Har hört att Shiseido är bra också i och för sig.


all i want for christmas

Har satt ihop bara lite om vad jag önskar mig i jul! Just nu är det fokus på nya ridtillbehör som kanske märks? Önskar mig ett strykjärn också, men av någon anledning så ville inte den bilden fungera. Kommer nog på mer att önska mig också, haha!
 
1. Ridjacka, har funnits eller kanske finns på Ellos.se
2. Ridbyxor från Back2Back    LÄNK
3. Ridskor från Scorett    LÄNK  (Skulle gärna vilja ha ett par bruna!)
4. Ridhandskar  LÄNK
5. Ridstövlar   LÄNK
 
 
 

Middag.

Blev en sallad från ICA. De är faktiskt väldigt goda! Men jag förstår inte vilken idiot det är som lägger gurka och tomater i samma "skål"?!? Alla vettiga människor vet att gurka och tomat förstör varandra.


En dagens till!

Våra plastbestick, plasttallrikar och plastmuggar börjar ta slut. Fuck.


Dagens!

En äldre dam kom in i tvättstugan medan jag höll på att vika mina underkläder och hon börjar småprata (så som tanter gör) och frågar slutligen hur många barn jag har för att mina trosor är så små. Börja skratta för mig själv eftersom hon tror att mina trosor är några slags barntrosor!


Måndag!

God morgon! Vi börjar veckan med att tvätta jättemycket tvätt för att det är så kul (haha)! Lite hemmafru är jag eftersom jag längtar efter att få mangla våra lakan! Det är väldigt härligt att sova på icke-skrynkliga lakan faktiskt.


Går jämnt ut!

Eftersom jag tränade imorse så satt jag och Wiktor och myste lite under The Mentalist med lite pringles och dipp! Eftersom vi inte har något kök så kan vi ju inte diska så vi blandade dippen i Wiktors godishink. Fungerade tydligen det med.


Ikea och Electrolux Home

Efter att jag tränade imorse så åkte vi till IKEA för att rita upp vårat nya kök! Fullt av folk, trångt, trist och tråkig service. Men deras brunch var god! Vi fick ju ut ritningar och allt sånt från Ikea men bestämde att vi skulle svänga förbi Electrolux Home bara för att kolla där också innan vi bestämde oss helt och hållet! Vi sa ju Ikea innan vi började riva MEN nu blir det Electrolux home istället! Bättre service, mer möjligheter och trevlig service! Klart att det kostar mer, men jag längtar redan efter att få baka och laga mat i det köket! Vi får förhoppningsvis leveransen av köket innan jul så jag är nöjd! Här är ena sidan av köket! Det kommer vara linjer på alla luckor men programmet kunde inte visa det på en diskmaskin eller på en skåplucka.


Work out!

Klockan är snart 9 idag söndag och jag är på väg till gymmet. Nice!


TGIF

Hur ska man börja utan att det låter för larvigt? Hallå? Hej? TJABBA TJENA HALLÅ!!
 
I alla fall vill jag börja klaga lite på att värmespolare inte fungerar i mitt hår som jag vill. Jag använder läggningsvätska och rullar i varma spola (ja, de är tillräckligt varma) och låter dem sitta i lite längre än vanligt bara för att få lockar som håller men det gör det ändå inte! Och ja, jag är inte dum. Klart jag har hårspray i efter... Kanske bara bör börja använda mousse innan? Dagens i-landproblem, haha!
 
För att också vara lite positiv så ska jag och Wiktor se Breaking Dawn Part 2 i kväll! Jag är fortfarande överlycklig över att vi har en biograf (med typ 4-5 salonger?) bara 12 minuter härifrån oss! Så jäkla skönt! Dock så ska vi till veterinären i Arninge kl 15.45 med Penny då hon ska få sin 1-års spruta. Min lilla tjej har blivit store. Eller.. Äldre snarare. Större kommer hon inte att bli direkt.
 
 
En annan sak också är ju att Wiktor skulle egentligen tatuera sig imorgon vid 12, men då tatueraren var sjuk så fick han skjuta på det tills nästa vecka vilket ger oss mer tid till köket! Vi ska spackla och måla lite och förhoppningsvis så köper vi stommarna och allt det där på söndag. Kanske tillochmed på lördag kväll? Blir upp tidigt på lördag för att börja i alla fall. Jag är jättetaggad! Längtar tills jag kan börja baka och laga mat igen i mitt egna kök. Ja juste, middagen igår blev väldigt lyckad!
 
Här har Wiktor och hans pappa rivit bort skåpen som har suttit på väggen där vi haft glas och tallrikar i. De satt tydligen med tunna små spikar så det var väl i grevens tid att vi byter.. Tänk att vakna mitt i natten av att allt hade ramlar ner och förstörts liksom? Inte så kul!

God morgon!

Säger Penny! . Lyckades somna igårkväll och vaknade vid 8.15! Skönt faktiskt för då kanske jag somnar i kväll!! Vore ju så himla trevligt nämligen. Idag blir en långtråkig och vanlig dag förutom att det kommer att bli en fantastisk middag - fläskfilé, potatisgratäng med sötpotatis, stekt sparris, stekta champinjoner och så tomat&mozzarella tallrik. Magen kurrar redan nu!!


Favorit i repris?

Fast det inte är någon favorit direkt att ligga sömnlös. Min hjärna går i högvarv i kväll igen och jag önskar att jag hade ett sätt att stänga av den på... Det som gnager är ju oro och irritation och hur enkelt är det att slippa höra/känna när det är så tyst överallt? Skulle så gärna behöva få ur mig allt som jag bär på, men samtidigt så kan jag tycka att psykolog/terapeut är sjukt awkward. Men det kanske är det som behövs?


In the middle of the week

Natten till idag var jobbig! Jag låg och vred och vände på mig tills 2 då jag somnade av ren utmattning. Vaknade i och för sig en gång med världens ryck, men ja. Tydligen så lyckades jag somna om ändå. Dagen har erbjudit en promenad med Penny i dåligt väder, ett ännu mera stökigt kök pga renoveringen, en halvdan frukost och snart en dusch hittills och senare så kommer jag att åka till mamma på en fika! Ska bli mysigt! Hon hade också sovit dåligt inatt, så vi kan vara trött tillsammans, haha!


Törnrosa

Vaknade för en halvtimma sen! Känns sådär faktiskt! Min rytm har börjat muppa sig väldigt mycket.. Ända sen jag jobbade i helgen så har jag känt mig totalt dödstrött! Som om att jag inte har sovit på 2 veckor! Får försöka gå upp med Wiktor imorgon så att jag kan chocka kroppen lite helt enkelt!


Hard work!

Jag köpte gymkort på Friskis idag. Får se om det blir någon Victorias Secret show om 1 år(i wish!)! Haha! Nej men jag är verkligen trött på kroppen och nu ska det faktiskt bli förändring. Kan inte säga nej till Erica heller! Nice!


Grattis!!

Idag blir mitt lilla jått-hjärta 1 helt år! Tiden går fort! Här på bilden hade vi precis hämtat henne, 8 veckor gammal!


Ombytta roller.

Wiktors farmor gick bort inatt och jag är den som känner mig låg och ledsen? Kan ju bero på att det väcker massa minnen och att jag är känslig som mami sa. Låter logiskt i alla fall! För att byta till något kul så ska jag träna förhoppningsvis varje dag den här veckan!!


Byta väg?

Ibland undrar jag om jag inte skulle bli psykolog istället. Det skulle kanske passa mig (eller ha ihjäl mig). Jag menar, jag tycker att folk runtomkring är så otroligt negativa för småsaker som jag själv aldrig skulle välja att lägga energi på. Man gör alltid val i livet och det handlar om att tänka ett steg längre, men framförallt; tänka djupt inom sig. Vad vill jag? Varför känner jag såhär? Vad kan jag göra åt det? Bör jag göra något åt det? Hur kan jag bryta min onda cirkel som jag har fastnat i? Jag har alltid varit en person som tänker väldigt mycket och speciellt innan jag pratar så självklart ligger jag såhär in på nätterna ibland och bara analyserar, tänker, tänker om, föreställer mig, spelar upp en dialog i huvudet och jag somnar aldrig för att min hjärna är så uppe i varv i tänkandet. Eftersom jag fortfarande "jobbar" med mig själv så går alla dessa tankar och funderingar fortare och jag vet oftast vad jag får ut från mina tankestunder. Men som människa så kommer du alltid att jobba och kunna ändra din personlighet oavsett när i livet. I alla fall vad jag tror. sluta med ursäkter, var ärlig mot dig själv och acceptera att det är okej att välja det val som känns rätt vid det tillfället!!
Det är en konst att forma någon annan, men en svårare konst att jobba med sig själv. Jag brukar få höra att jag är "Lill-gammal" men jag tänker bara så många steg längre som det går. . Och så hoppas jag att jag kan somna nu snart... Och att jag hade min dagbok här! Då kunde jag skriva ner allt och sen kunna koppla av enklare. Rackans!


Halloween

Jag och syrran!


Everyone makes mistakes, right?

God made coke, god made pepsi. God made me; Oh so sexy!
God made rivers, god made lakes. God made you; Well... We all make mistakes.


Borta bra.

Tänker inte på att blogga numera sådär. Min syster skulle fixa min header, men ja, hon är seg! Sitter i alla fall just nu och jobbar på Mackmyra Svensk Whiskey. Sista dagen imorgon (yey!)! Ska åka och jobba som personlig assistent direkt efter och är lite halvt orolig... Jag trivs inte med att jobba till sent på natten, så får se hur det går! Var och lämnade mitt CV på Melanders Fisk också så jag hoppas på det!! Har bestämt mig för att köpa gymkort imorgon också på Friskis och Svettis med Erica!! Nu jäklar! Hon är peppande och jag kan inte säga nej till henne, haha. Så nu jäklar! I alla fall, ska fortsätta jobba och sen vara jättemegatrött och åka hem själv mitt i natten. Yey. Puss


RSS 2.0