"Wiktor slår mig". Haha! Fan vad dagens po...

img_1200 (MMS)

"Wiktor slår mig". Haha! Fan vad dagens pole gjorde ont!


Glada nyheter!

Vägde mig imorse and guess what? -7 kg visade vågen! Känns riktigt bra och medan jag gick på en liten promenad med Pennylicious så funderade jag på vad det är som har gjort att jag har gått ner. Jag har inte ätit annorlunda - snarare tvärtom.. MEN jag har börjat röra på mig väldigt ordentligt! Jag menar, min poledance t ex? Nivå 2 är sjukt jobbigare än nivå 1. Dock så behövs ju nivå 1 för att börja vänja kroppen men ändå, nivå 2 är skillnad. Och så har vi ju lilla Penny! Hon behöver ju faktiskt promenader varje dag vilket jag aldrig tog innan vi skaffade henne? Och såklart ridningen! Men den började jag med förra veckan och nu på "riktigt" så det gör ju en del också. Samtidigt så kan jag inte låta bli att tänka "Om jag börjar med typ GI eller någon diet så kommer jag säkert gå ner till min drömvikt fortare!" men kom igen? En diet? Vad är det för alternativ egentligen? Jag lever bara en gång och tänker fan inte vara petig med vad jag stoppar i mig! Jag är jag och jag är otroligt bra.



Men det är inte så långt kvar till målvikten nu! Innan sommaren så jäklar!
Ja, och jag cyklar ju till jobbet numera. 8,6 km på en dag, behöver jag säga mer?




Jennah är den duktiga fotografen som fotade förra veckan när jag provred Love!

Har varit seg på att blogga!  I fredagskvä...

img_8268 (MMS)

Har varit seg på att blogga!  I fredagskväll så va jag och Jennah ute och drack drinkar! Riktigt gott och kul! Våra piskade män kom och hämtade oss sen tackolov! I lördags så jobbade jag 7-9, astrött men kom igång sen på dagen när jag mötte upp mamma, mormor, Liselotte, Jessica och Kia! Vaxning, naglar och jägerdrickande på Östermalm för deras del! Jag köpte cider som jag och Wiktor drack på hans brors renoverings-fest som va på kvällen! Dock så höll jag på att somna så vi va hemma vid 00.. Pensionärer som vi är! Igår så var det en härligt seg dag! Sov och gjorde i princip ingenting. Skönt. Fast avslutade kvällen med lite jobb.  Idag så har vi i alla fall varit på hundkurs med Penny och hon börjar bli lite trotsig numera.. Inte bra eller kul! Jag köpte dessutom en trosa till henne så att hon är van att ha den på när första löpet kommer! Hon blir ju ändå 5 månader den 12/4 och småtikar blir ju könsmogna runt 6 månader Yey!  Jaja, imorgon blir det tidning och Jennah ska provrida också!! Vi är supertaggade som fan! Och lite nervösa of course. Hehe.


Såhär ville jag spendera morgonen hela tid...

img_8921 (MMS)

Såhär ville jag spendera morgonen hela tiden, men det blev inte så. Va ute och drack drinkar med Jennah igår och kom hem vid 1.45, och så upp vid 6.45 för att vara på jobbet 7-9. Not what i wanted, men man kan inte alltid få som man vill. Imorgon tänker jag stänga av mobilen i alla fall och sova! Ska röra mig ur sängen för att åka in till stan och träffa mamma. Trött_tjej_90


Härligt eller hur?

img_8382 (MMS)

Härligt eller hur?


Syns det att jag är fokuserad? Det gäller ...

img_8025 (MMS)

Syns det att jag är fokuserad? Det gäller att vara det när man precis ska släppa händerna från stången


tuesday afternoon

OjojOJ! Nu börjar det hända grejer här alltså! I helgen så cyklade jag till och från jobbet och en sträcka dit är på 4,3 km så det har ju blivit ca 17,2 km i helgen på cykel! Känner mig duktig. I alla fall så ringde de (äntligen) från Vallentuna Ridskola och jag ska dit och provrida på tisdag nästa vecka! Det fanns en plats kvar i den gruppen och tydligen skulle en annan tjej från den gruppen sluta så då kommer förhoppningsvis Jennah också börja i samma grupp! Hoppas!! Äntligen så kommer hästarna in i mitt liv igen! Förstår inte varför jag var så dum som slutade rida på ridskola egentligen? Slutade med medryttarhäst för att hon sålde hästen och det var innan studenten så läxor och prov ropade. Vilket sög. Men nu är det back on track! Ja, och så har jag ju dansen på torsdagar, HEHE! Känns bra att vara aktiv. Eller, i alla fall ha planer på att bli aktiv. Man måste ju börja någonstans?


För övrigt så har jag märkt att jag har fått väldigt ont i huvudet den sista tiden.. Borde nog gå till någon optiker och kolla upp det? Kan ju vara så att jag behöver glasögon? Ögonen spänner sig liksom och jag måste verkligen fokusera ibland på vad det är jag ska titta på. Det blir liksom lite för överansträngt.


Ja, och på tal om annat så hade vi våran första valpkurs igår med Penny! Hunden är som en naturbegåvning! Riktigt duktig tjej och det var väldigt kul och levde faktiskt upp till mina förväntningar, vilket var skönt också. Kan ju vara kul om det är bra liksom? Längtar redan till nästa vecka! Ridning, valpkurs och börjar om på Nivå 2! Jag går ju varje kurs två gånger för att bli så bra som möjligt! Har ett mål att nå inom 3 år.


Men nu blir det faktiskt sängen för att vila upp energin så att jag orkar cykla till jobbet imorgon! Vägen dit är lite trögare än vägen hem... Men oftast så går väl allt bättre när man är på hemvägen?

Godnatt!



Smart lite chihuahua!


klagomål

Någon mer än jag som hatar att diska? Det är fan astråkigt och det är jag som har hand om diskandet här hemma. Ja, och en halvgalen hund som ska in och ligga och mysa i min morgonrock. Hon har fått något slags ryck och springer in under täckena och allt! Valpar..!

Jag orkar i alla fall inte diska idag och gör väl det imorgon istället. Och så fort jag börjar cykla till jobbet så kommer jag att sluta med all onyttighet.. Ska på poledance ikväll och jag gillar inte att stå i enbart sportbh och shorts, så något måste ju hända. Humöret är dock upp-och-ner just nu. Vill ingenting och allt det där! BLÄ!  


Mina älskade fina!!

img_7843 (MMS)

Mina älskade fina!!


På väg från Dalarna nu. Skulle ha blivit e...

img_1828 (MMS)

På väg från Dalarna nu. Skulle ha blivit en skoterhelg, men jag får väl vara glad för de minutrarna som det gick. Vad är väl en skotertur jämfört med en promenad på 3 km liksom? Verkligen inte samma sak. Men men.


rätt sida på veckan i alla fall

Jahaja! Då var det torsdag idag. Vad betyder det? Jo, jobb 7-8 och sen inte förrän 12.30 igen.. Och så dans i kväll. Det blir jobb imorgon också, fram till 14 och sen så styr vi kosen mot Våmhus i Dalarna! Dock så hade jag gärna åkt förbi mamma en sväng och hälsat på där innan (medan jag är ledig och jag saknar Mayabajskorv), men det får bli på onsdag då jag är ledig. Eller, hoppas på att vara ledig för att jag kommer jobba ganska mycket annars nästa vecka. Men men, det roliga jag skulle säga var att den 12e så kommer jag börja på hundkurs med Penny! Ska bli riktigt kul och jag har stora förväntningar!! Stället heter Fria Hundar och vad jag sett på Lina, verkar vara grymt bra.




JA JA Ska försöka vila lite nu kanske.. Är pisstrött för jag var tvungen att åka och jobba 21.45-22.20 igår. YEY, not. Sorry, men det var inte kul och jag är lite irriterad för det, ja.

Eller ska man drömma om vad man skulle göra om man vann 236 miljoner kronor? Hade inte tackat nej till det.



Fina tjejer

RSS 2.0