Täby Centrum

 
 
det här följde med hem också! 

Bored.

Här är jag och jag är uttråkad! Stackars Wiktor som får lida med mitt gnällande. Även fast han inte hör för att han spelar nåt tv-spel. 
 
 
 
But anyhow, vi fick presentkort i julklapp på Cervera och idag spenderades det kortet på ett nytt 24-delar set bestick! Är ju kul om man får matchande liksom. 
Både jag och Wiktor blev kära i de här från Hardangerbestikk så det fick följa med oss hem! Samt en sminkväska från Sephora. 
 

My babies

Man blir som man umgås. Wiktor är ju en teknik-nörd... Min rosa Sony Vaio kom tyvärr inte med på bild! Men Penny, iPhone 4, iPad Mini och Asus den-nya-touch-datorn. Jag vet, jag vet. 

Trött tjej

Dåligt med sömn de här senaste dagarna! Får fixa det. Orkade i alla fall inte vara hemma nu med allt borrande (och tänker på Pennys hörsel) så jag åkte till svärföräldrarna och ligger här och tittar på en ABBA-dokumentär. Sweet!


Torsdag!

Snickarn och svärfar kom vid halv 8 imorse och nu har de + Wiktor hållit på med köket sen dess. Städskrubb och micro-ugnsskåpet är uppe just nu så förhoppningsvis är allt (förutom högskåpen) på plats innan kvällen inträffar!


Våmhus


God Jul

Från Våmhus


the day before

 
Såhär ser det lite ut just nu här hemma. Min hy har blivit så otroligt dålig av all skräpmat och tjosanhejsan at jag sitter med en mask på just nu för att rengöra lite... Finnar är bland det värsta jag vet nämligen och det ger mig en liten lätt panik. Likadant med pormaskar. MEN det känns just nu som att vi bor i ett förråd, men jisses vad fint det kommer bli när det är klart! Det vi behöver göra just nu är att sätta allt på plats då inredning och luckar redan sitter på (lyx!). Lite som ett pussel.
 
Längtar efter att få steka kött i ett nytt kök! RIKTIG MAT! Tackolov så kommer det att bli riktig mat nu ett tag framöver då vi åker till Dalarna imorgon, kommer hem till mamma den 25e och så ska vi väl bergis iväg till pappa en sväng någon gång där också. Jaja, mer riktig mat åt folket (mig)!
 
Ska tvätta bort det här och åka till centrum för att hämta ut paket och vem vet? Kanske hittar någon sista-minuten julklapp till! Har nästan alla färdiga nu.

Kök!!

Killen som skulle leverera köket skulle komma mellan 7-9 idag. 7.15 ringde Wiktors telefon är såhär långt har vi kommit nu. Vi kommer börja montera när vi kommer hem från Dalarna!


Julkort!

Postade julkorten i fredags och mamma berättade att hennes kom idag! Hoppas att alla andra också kommit fram! Det blev några stycken kan man säga..


sweet sunday


Work out

Hahaha "it AWAYS does". Jag som trodde att det var aLways...


13/12-12

Mysigare huvudkudde får man ju leta efter!


Sovande skatt!

Glad lucia. Eller säger man så?


121212

Idag sov jag och Pensan till 10! Eller, hon sover fortfarande och jag vaknade av en mardröm när Wiktor gick upp vid halv 6 imorse, men somnade om tills nu! Megaskönt! Idag så blir det en långtråkig dag med. Jobbar mellan 17-21 och det är det enda som händer idag! Imorgon ska jag däremot hem till mamma och hämta min begravningsklänning och sen bege mig till tandis vid 15 i Farsta! Kul...!


Kök

Börjar bli tokig på att inte ha något kök nu. Snart bara en vecka kvar.


NZ

Den här damp ner i brevlådan idag!


Jobbajobba!

Sminkade och fixade håret på Jenny idag inför Nobelmiddagen! Va riktigt kul! Nu så jobbar jag också, men inte lika kul..! Men nästa vecka kommer köket och vi åker till Våmhus för skoter-mys-jul!


Kök

Önskar att jag hade ett kök så att jag kunde fylla kylskåpet igen..


Tork

Blir lite torka nu till och från. En snabb uppdatering är i alla fall att jag städade så mycket jag kunde igår, ska sminka Jenny idag för att komma fram till något som passar inför Nobelmiddagen på måndag, jobbar i kväll och i helgen, på lördag kväll så ska vi fira Wiktors storebror och på söndag ska jag till Isabelle på adventsfika! Det enda julpyntet vi har hemma här är lite glitter på gardinstången eftersom allt annat är nerplockat och bara skulle ta plats (och plats har vi inte just nu). Så det är lite kort! Puss


Hopp och lek

Provjobbade idag på Hopp Och Lek Hunddagis! Har promenerat ca 4 30minuters promenader så jag är lätt värd subway innan nästa 17-21 jobb börjar!


Shopping!

Åh vad jag har glömt hur underbart det är att shoppa! Fick med mig både julklappar och saker till mig själv! Bland annat den här fina halsduken från Hollies!


Lördag.

Kom hem från Göteborg idag! Har ont i halsen så jag dricker lite blod (rött te) och tar hand om min älskade man som är öm i axeln efter sin tatuering! Skönt att komma hem och slappna av lite men samtidigt så är jag riktigt avundsjuk på er alla som kan baka! Och laga mat för den delen. Vårt kök kommer ju inte förrän den 20 december så jag kommer inte kunna baka här hemma...


RSS 2.0