and so this is christmas



Här är våran nya julgran! Eller skyltexemplaret snarare. Vi ska inte ha massor av lila saker i.

one hour

Gooooood morgon!! Skönt att få njuta av en extra timma på en söndag. Vi gillar't.

Ska försöka övertala Wiktor att åka till Täby Centrum eller något sånt idag också. Vill inte bara ligga hemma och sega när man har en hel dag att utnyttja?!? Fast våran nya soffa är väldigt skön.. Men nej. Nu; dusch sen; iväg!




this is how you should spend your night



Helvete vad jag är trött. Hur orkar jag vara vaken nu? Sjukt. Fast, det kanske beror på att vi hämtade våran soffa idag (läs: Wiktor och hans pappa)? För att jag vill sitta i den hela tiden? Skulle kunna tänka mig att sova i den, men det får bli en annan natt! Måste tvätta av mig mitt smink och krypa till kojs snart..
För övrigt så köpte jag och Wiktor ost, kex, godis och cola till mys i kväll! Jag fick ha osten och kexen för mig själva tillsammans med ett glas vin medan han fick behålla sitt godis och sin cola för sig själv. Rättvist.
Ja, och nästa månad ska vi börja träna tillsammans! Får se om man lyckas med någon "Beach 20??" någon gång! Men men, vad är en bal på slottet? Min kära mor kommer hem från Kina i morgon kväll!


Mys!


MYSIG SOFFA! Den är sjukt bra.


Godnatt ass!

fml.

FML. Vill ha hårförlängningar meeeeeeeeeeeen tror ni att lönen tillåter det? Såklart inte. Med lite planering så skulle det fungera, men jag får alldeles för lite pengar kvar då SÅÅÅ jag måste SÅKLART vänta och se hur nästa månad blir. Har jag nämt att jag avskyr min hobby? Det är nämligen att vänta. Bussfan är aldrig i tid, tågen kommer snart sluta fungera, jag måste ha en ny telefon men måste väääänta tills abonnemanget går ut, måste vänta tills klockan blir 21 så jag kan åka och jobba. Väntar över-fucking-allt. Jag pallar fan inte.


fml.

Och förresten, det stavas TYVÄRR, FÖRRÄN och det finns inget "s" i MEDAN. Jag är tamejfan en av de få svenskar som stavar rätt i varje mening till 99%. Om det inte sker något stavfel som är uppenbart för då är det bara en enkel felstavning.




Löshår. Fast där hade jag sytt in det. Ett tips är att använda keratinvax. Att sy är otroligt obekvämt och du kan inte ha håret i en tofs till exempel. Eller nu ljög jag. Det går att använda tofs MEN det är riktigt svårt att få till så att stygnen och flätorna inte syns. Keratinvax är så mycket mer gudomligare, tro mig. Dessutom så kan man sova ordentligt med det också. JAG VILL HA IGEN! fml.

Det saknas inte tid för avgångar pga tekni...

img_5427 (MMS)

Det saknas inte tid för avgångar pga tekniska uppdatering. Det saknas information pga att 835 alltid är försenad och de skäms för att visa exakt hur mycket eftersom det sker vid VARJE tillfälle!


you look so much cuter with something in your mouth



Eh, behöver jag ens säga mums? Tror inte det. Hann i och för sig äta upp några bitar innan jag kom på att ta kort och lägga in på Instagram!


Ibland hatar jag att jag är så jävla välup...

Ibland hatar jag att jag är så jävla väluppfostrad. Märker idioti och orättvisa så enkelt. Girighet är så fult! Men jag måste vänta tills på onsdag innan jag kan säga ifrån.. För sämre än så här accepterar jag inte.


en helt vanlig söndagskväll



Kom nästan precis hem efter ha lämnat av Tessi på centralen! Sweet! Vi åt lax i ugn vilket var riktigt gott (för att jag är grym i köket) med färskpotatis och limesås.
Har en glad känsla i kroppen för att Tessi kom ända hit till Roslags-Näsby! Jag menar, det är ju lika långt för mig till Haninge som det är från Haninge hit? Men i alla fall, askul! Uppskattar verkligen att hon kom! 


Ska försöka sova nu för jag är typ fortfarande mätt och lite matkoma? 

Natti natti!







lite mer uppskattning hade gjort stor skillnad

Måste lägga in en fin bild på mig och jord...

img_6563 (MMS)

Måste lägga in en fin bild på mig och jordens sötaste tjej! Finns verkligen inget barn som ens är i närheten av Netliés söthet!  Mosters stora skatt!


Sitter på jobbet och chillar. Även om det ...

img_0536 (MMS)

Sitter på jobbet och chillar. Även om det inte alltid är kul att börja kl 8 på helger så är det värt det. Hellre jobba än att ligga bakis och tycka synd om sig själv! Skulle egentligen till Gnesta i går men Wiktor kände sig dålig så vi hoppade över det och jag gick på en långpromenad med hans mamma istället! Skönt att röra på sig! Inom en snar framtid så får jag veta om jag får heltid, vilket vore grymt, och då blir det raka vägen till itrim och skaffa gymkort. Det ligger 5 minuter hemifrån liksom.. Och fortsätta med poledancen såklart! Jag ska bli grym helt enkelt. Jag ska gå varje kurs två gånger för att bli bäst! Så enkelt är det. Blir hem och göra lite uppvärmningsövningar sen. Tessi ska förhoppningsvis komma och äta hos oss! Ska bli kul! Som tanten här sa "det är bara äkta vänner som kommer oavsett hur långt avståndet är" så hoppas att hon kommer! Kommer bli lax i ugn med färskpotatis till middag. Men men, nu blir det ut med hennes hund och sen får jag ta mig igenom arbetspasset helt enkelt! Puss


Nu sitter mamma på ett plan till Kina. Sak...

img_3936 (MMS)

Nu sitter mamma på ett plan till Kina. Saknar dig redan mamma!! Bara borta en vecka, men Kina är långt borta och jag är orolig! <3


thursday

Guess what? Har knappt sovit något alls. Sist jag kollade på klockan var hon 2.44 och när vaknade jag? 5.15. Jag skulle upp 5.55 så varför somna om? Låg och vilade i stället. Förstår inte varför jag har börjat få sömnproblem numera för jag har aldrig haft det förut! Eller, okej. Nu ljög jag. Jag brukar somna sent, men inte såhär sent. Senast vid 00-00.30 liksom. I alla fall, jobbade från 6.30-7.30 och missade min buss precis! Hade ingen lust att sitta och vänta en kvart så jag tog 611 mot Danderyds Sjukhus som kom precis och åkte till Rostock, hoppade av och gick hem. En morgonpromenad på 25 minuter. Skönt! Var hemma 5 minuter tidigare än om jag hade väntat och tagit 616an.

Nu ska jag lägga mig och vila lite! Känner hur ögonen börjar bli ganska trötta..



Jag är tydligen dålig på att lägga in bilder så här är en i alla fall!


god i miss it









Satan vad jag vill åka tillbaka till LA. Den bästa resan i mitt liv hittills!
Dock så är den första bilden från NYC, men ändå! En vacker dag åker jag tillbaka.

Sprudlar av lycka!

Gosh! Jag är så glad! Grey's Anatomy börjar snart och poledancen gick kanon bra idag! Kände mig sjukt duktig och jag älskar att se hur snygg min kropp ser ut i spegeln när jag trippar runt på tå bredvid stången. Dessutom så fixade jag mitt hår lite grann och sminkade mig idag. Har jag nämnt att mina ögonlock är grymma att sminka? Gosh jag är så glad att jag inte ens bryr mig om att jag låter egoistiskt och självgod för att jag är så jävla grym! Det nya schampoot och balsamet som jag har köpt är S-U-P-E-R-B-R-A-! Jag har aldrig provat något så bra som det här!

Äsch, jag är bara så glad för att jag är jag och fan vad jag är grym. Poledance is my thing.



Och jag har en grym syster.









Hela inlägget låter osammanhängande men jag är glad över att jag har mitt liv. Min pojkvän, mitt liv i Täby, min mamma, hundarna och allt! Jag känner mig bara så glad idag!

faster and faster

Nu har vi sålt soffan! Inte ens ett dygn hann den ligga ute på Blocket, YEY! Och jag ska åka och jobba om 25 minuter. Känns bra! Men nu har vi ju ingen soffa och två zackosäckar bara.. Men det är okej det med! Våran soffa kommer ju komma om några veckor tackolov. Sitter i alla fall här bredvid min prins nu och kollar på 2½ män, med vanliga Charlie. Aston fungerar inte lika bra helt enkelt.

Nej, jobb sa vi va?


Baby if you strip you can get a tip

På onsdag så börjar jag pole dance igen! Bestämde mig att hålla igång med det. Går om nybörjarkursen för att det är väldigt bra och samtidigt börjar min lilla kamp mot att gå ner i vikt! Om det nu går, men jag måste försöka i alla fall!

Ska ner och handla nudlar och grönsaker för det blir wok till middag i kväll! Längtar tills the love of my life kommer hem.



Förresten så är mina fina vän Hannes och hans flickvän Kimberly i Los Angeles nu och hälsar på min superfina vän Signe! Jag är riktigt avundsjuk måste jag säga!

KÖP VÅRAN SOFFA

Vi har ju köpt en ny soffa och behöver få den gamla såld så KÖP DEN! Våran nya kommer om några veckor (förhoppningsvis bara två-tre), men vi har två zackosäckar att sitta i så länge. SÅ KÖP EN SOFFA!


http://www.blocket.se/stockholm/Kanonbra_forsta_lagenhets_soffa_36699952.htm?ca=11&w=211









500:-



last call for alcohol

Sista poledance och stretch/core idag. Funderar på att gå om nybörjarkursen. Det är en väldigt bra idé om man vill öva och bli ännu bättre på grepp och olika övningar. Min nya lärare har tagit alla kurser tvånger, så jag funderar på att göra det också! Har fått en blåsa på lillfingret från idag och jag är helt slut i kroppen efter coren! Fick med mig ett papper på styrkeövingar som är bra att öva på! Det är väldigt mycket att tänka på faktiskt! Inte bara hoppa upp och tro att man kan allt inte!


Ska gosa med min man nu innan de sista 10 minuterna av Grey's fortsätter!




onsdag.

Ska snart iväg på den sista poledance. Vet inte om jag ska fortsätta eller inte. Vill jättegärna det, men får se.. Måste tänka. Får anväda Wiktor som bollplank i kväll.

Jag har så mycket men det känns som ingenting. Fasen vad trött jag blir!
Önskar att jag kunde få jobba mer. VILL jobba mer. Men det är inte direkt lätt att få ett jobb. Har iof ett, men 85 timmar i månaden är inte direkt något att fira.

Jisses vad jag är trött på Stockholm. Så jäkla trött. Det finns inget mer att erbjuda egentligen. Vädret är dåligt, utbildningen är på "paus" för att lärarens bror gick bort och ett jobb som inte har fasta tider. Jag behöver rutiner och att saker ska fungera och få ett avslut om jag själv ska fungera.

Hade jag haft pengarna så hade jag åkt till Göteborg eller något sånt. En omväxling. Jag vet att jag behöver det i mitt liv, men för varje resa jag gör så märker jag hur jag behöver det mer och mer...

Längtar tills Wiktor kommer hem också! God I miss him all day long!

Min prins ♥





Värsta "hey-cut-my-life"-inlägget, men ja ja. Nu ska jag baka lite bullar!

Mosters lilla hjärta!



HA HA HA HA HA HA
Jag älskar den där ungen!!!

Rolig kille

img_7988 (MMS)

Rolig kille


Vafan.

Jag blir tokig. Wiktor var borta hela den veckan från måndag till fredag och fine, jag höll på att skjuta mig själv för att jag var uttråkad och själv och så vidare och så vidare MEN VAFAN. Gubben är på NHL-hockey. Jobbar som publikvärd. Igår och idag. NÄR TÄNKTE HAN VARA HEMMA EGENTLIGEN?!? Vafan.


Det blir jag och WordFeud i kväll. Kommer han hem efter 23.00 så går jag och lägger mig.




                                        .Ensam.


Och det är en dålig film på tv nu också. Jag gillar inte Uma Thurman.


M E



Bebisar!


Blogg.se's app är riktigt dålig måste jag ...

img_9856 (MMS)

Blogg.se's app är riktigt dålig måste jag säga. Sämst.    Häråt jag i alla fall en snäll personlig assistent och fixat varm choklad med grädde!


Starchild

img_7318 (MMS)

Starchild


Pirates



Är det bara jag som tycker att hennes kläder i filmen är assnygga? Blusen med korsetten samt halsbandskorset? Asläckert.


Märks det att jag saknar min man?

148 poäng är inte illa pinkat för Barrtolicious!


Middag!

Hur gott är inte det här?!? Det bästa är att det i alla fall inte smakar rödlök, haha! Lite färskpotatis och citron/limesås och MUMS!


Behöver jag ens berätta hur gott det här är?!?
Det bästa är att det smakar lax och inte äcklig rödlök. Och att man kan peta bort löken. Lite färskpotatis, citron- och limesås på det gör susen! MUMS!!!!

Laxen va precis på väg in i ugnen här såklart.


RSS 2.0