Har precis ätit hos Wiktors föräldrar! Såg...

img_4267 (MMS)

Har precis ätit hos Wiktors föräldrar! Såg Pirates of the Caribbean också 3D här i Täby. Va helt okej men inte "wow"!  Vi gick i alla fall den här Ben&Jerry'sen av W's föräldrar och som tur va det min favorit HalfBaked!! Nice!


make those donuts round n' big

Jag är så grym att jag har bakat donuts! Tog ett tag att få in snitsen med friteringen, men eftersom jag är så bra så klarade jag det tills slut. Såklart. Dessutom har jag varit duktig och promenerat i 40 minuter raskt idag. Ja, plus vägen till och från Täby centrum genom alla studenter... Gosh, minns när jag tog studenten! Sjukt kul!



Bilden ger inte rättvisa, för de blev sjukt snygga. Tog tyvärr kort på ena utav de mörka donutsen! De andra blev superbra ljusgyllenebruna.


10 g jäst (jag behövde ungefär 25g)
1 msk ljummet vatten
75g smält smör
4 dl mjölk
1 dl strösocker
1 tsk salt
2 ägg
12 dl mjöl
1 liter rapsolja (att fritera i)

Glasyr:
75 g smält smör
5 dl florsocker
4 msk vatten
röd karamellfärg
strössel


1. blanda jäst och vatten
2. smält smöret i en kastrull, häll över mjölken och låt det svalna tills 37 grader
3. häll smöret och mjölken till jästen och vattnet. Tillsätt socker, salt, ägg och 6 dl av mjölet
4. rör ihop till en slät smet, tillsätt sedan resten av mjölet, lite i taget. Knåda degen och låt jäsa tills dubbel storlek i ca en timma
5. kavla ut degen till ca 1 cm tjock platta. Ta något runt (ex. ett stort glas), tryck ut runda ringar, ta någit dubbel så mindre runt (ex. öppningen på en BonAquaflaska, 33 cl). Gör ringar.
6. Hetta upp oljan till 180 grader i en gryta. En vanlig kastrull fungerar också. Mellan 1-6an så ta ca 4an. Blir de mörkbruna så sänk värmen.
7. låt donutsen rinna av på ett vanligt papper
8. smält smöret till glasyren och låt dt svalna. Rör i florsocker, vatten och karamellfärg. Doppa donutsen i glasyren och dekorera med strössel!

Disk. Ångest.

img_4255 (MMS)

Disk. Ångest.


dålig eftermiddag

Under lunchen idag var allt prima! Men när jag satte mig på tåget hem så blev allt sämre direkt. Så ni som berättar om hur smala ni har blivit och hur duktiga ni tycker att ni är och ni som har ett jobb kan ju bara dra åt helvete just nu. Inget personligt, men stick.

hit me with your best shot


Innan kycklingen med bacon runtomsig åkte in i ugnen! Mums!

Måste bara tillägga att jag är sjukt avundsjuk på Mysan som är i Miami just nu. Jag vill också vara där! USA igen.. Det vore otroligt, och samtidigt, varför åker jag inte? Sparar pengar och planerar in en resa dit i höst kanske? Var ju snart 2 år sedan jag var i Los Angeles så det borde faktiskt vara dags igen! Fast jag vill inte åka själv så jag får väl tvinga Wiktor att åka med kanske (som om det vore omöjligt, haha)! Åh vad jag vill dit igen.. När dollarn är låg så är det perfekt! Sjukt fina kläder och skor blir billigt och så det bästa; Victoria's Secret!


kanske borde flytta på heltid?

Varför kan inte folk bara.. Bete sig bra? Är det så svårt?
Efter förra helgen så verkar alla har blivit bananas.

Från och med nu så tro jag att jag inte tänker bry mig längre om något.
Förutom mig själv.
Känns som en bra idé!


i don't know what you're getting put through..



... but everything's going to be alright


say you, say me

Söndag. För mig innebär det ordet just idag att jag enbart ska räkna ut hur jag kan få fjärrkontrollen från bordet till soffan bredvid mig utan att behöva lyfta ett finger. Magi, hur svår kan det vara? Kan Harry så kan jag.
Anledningen till mitt nuvarande tillstånd började igår, såklart, med troligen den starkaste gin&tonic drinken jag någonsin druckit i hela mitt liv. Ner gick den i samband med lite hallon, citron och kubbspel. Har precis fått ner min pizza, som Wiktors väldigt vänliga föräldrar köpte och kom och lämnade till oss, medan min andra bakishalva inte fått ner sin fortfarande efter 3 timmar. Han tror att han ska köra senare idag, yeah right tror jag.

Funderar på att prova min nya locktång från Babyliss Paris och hoppas på det bästa! Hur fel kan det gå ändå?




Absolut den enda "normala" bilden som jag fastnade på från igår. Alla andra såg ut såhär:


woho!

Jag har en nice blogg! En snygg header!


live for your smile and die for your kiss



(nice vad brun jag ser ut!)


get smart

Åh vad jag vill något riktigt nice att skriva! Men vad ska jag skriva? Kan ju berätta att jag har sökt komvux för att fixa samhälle A och B samt Svenska B. Känns så löjligt att ha godkänt i samhälle C och vg i både svenska a och c men inte de andra så nu fan blir det att ta tag i det! Om jag ser fram emot det? Nej inte direkt. Men vad gör man inte för att det ska se snyggare ut...? Mina betyg är ju egentligen fullständiga. Det är väl det som är "lite roligt" som är just nu.

Något bättre är att jag gick från jobbet igår till västerhaninge, tog bussen hem, ringde Jennah, tog med hundarna och så gick vi till västerhaninge igen. Vet inte hur långt det är mellan jobbet och västerhaninge men mellan tungelsta och västerhaninge är det i alla fall 5 km. Och så gick jag och Wiktor till hans föräldrar idag. Duktig? Ja och jag hoppas på något resultat om jag fortsätter såhär. Jag har så jäkla dåligt tålamod! Usch.

Nej men så att eh.. Bilen går bra..? Wiktor sitter och spelar just nu så jag tänkte ringa Jennah och se om hon svarar! Hoppas! Grey's Anatomy om en halvtimma!



make no apologize for how you choose to repair what he broke

Måndag idag! Hela helgen har varit ganska skit faktiskt. Förutom Gröna Lund i lördags! Åkte Insane, Extreme, Twister och den vanliga berg-och-dalbanan som var mest "wow" av de saker jag åkte. Vilda Musen åkte jag också meeeen whiplash-skadad? Ja, nästan.

På tal om helgen har varit skit så gör det nog inget om jag berättar hur det har gått till, eftersom det redan är officiellt. Fredagen var lugn och hemma, lördagen var Gröna Lund och sen firades Wiktor och allt var frid och fröjd tills Jennah ringer och berättar att hennes pojkvän varit otrogen och de har gjort slut efter 3,5 år. Är fortfarande lite chockad själv, men jag och Signe åkte i alla fall över till Jennah igår (söndag) och höll sällskap och pratade massor. Ett stort glas vin var, choklad samt Ahlgrens bilar var väldigt inblandade får jag erkänna!
Istället för att åka hem efteråt så åkte jag till min baby även om det var planerat att det skulle blivit Tungelsta natten till idag.
Samtidigt som jag är på väg in med Signe (som också skulle av i Mörby) så kan jag inte sluta småtänka mitt bland allt prat, hur svårt det kan vara att vara ärlig? Varför blir folk så arga för en fråga som kräver ett ärligt svar? Är det för att personen/-erna är rädda att bli konfronterade och tvingade att säga sanningen högt? Hur man än vrider och vänder på en fråga som kräver ett ärligt svar så blir svaret oftast sagt med irritation i rösten. Om den blir sagt över huvudtaget det vill säga.

Kan inte folk bara sluta leva i förnekelse och faktiskt inse vissa saker? Istället för att fortsätta med idiotin som finns mitt bland oss.

Bara en tanke.
Men nu kanske folk blir arga på mig för att jag ens har tagit upp ämnet? Gosh, kan inte ärlighet bara sluta vara ett känsligt ämne ibland?







Ont knä? Oja.

img_4240 (MMS)

Ont knä? Oja.


Känner mig så arg på allt typ. Irriterad p...

img_4232 (MMS)

Känner mig så arg på allt typ. Irriterad på allt typ! Tanten som sitter bredvid som vägrar stänga munnen när hon äter som smörgås - hur blev hon uppfostrad egentligen? Irriterad på att mina syskon faktiskt. Irriterad på vänner.  Irriterad på allt! Förhoppningsvis försvinner väl irritationen när jag kommer till Täby, men skjut mig just nu. Jag har sån lust att vara helt ärlig och bara skrika ut allt, men Tackolov så är i alla fall jag väluppfostrad och kan tänka längre än vad näsan räcker. Ni kanske borde prova att tänka lite längre ni också än bara på er själva hela jävla tiden.


det finns verkligen ingen sötare unge!



Du är verkligen världens sötaste lilla tjej!
Mosters lilla hjärta!
Som jag saknar dig!


i en värld av idioter, står du först i kön

Kent - Socker

Yepp yepp! Sitter här och kollar på lite grejer! Ska sy upp mina Diesel jeans nu innan Grey's Anatomy börjar så jag har det gjort! Vore faktiskt skönt att kunna dra på sig dem och se att de inte är för långa! Jävla skit att vara kort... 
För övrigt så går allt bra på jobbet också! Vissa ungar är en pain in the ass, helt ärligt, men det går. Det skönaste är att jag är ute hela tiden också så frisk luft är jag full av! Färg också för den delen. Nice.

På ett sätt känns det lite annorlunda att vara hemma igen dessutom! Bor i princip i Täby numera så jag är väl hemma 2-3 dagar i veckan om ens det?

Imorgon fyller som sagt min bättre hälft år och det blir lite grillning hemma hos hans föräldrar! Sweet! Och så blir det Gröna Lunda på lördag för att fira ännu en gång, HEHE. Man kan inte få nog av firande.

Ska nog fortsätta lyssna lite på Kent och sy upp byxorna nu! Snart Taxmannen, nice!



Wiktor en dag i solen


Har egentligen inte så mycket att säga för...

img_4230 (MMS)

Har egentligen inte så mycket att säga förutom att jag sitter här och försöker andas. Täppt som ett as och ont i halsen på det, kan det bli bättre? Dricker lite te nu på rasten! Slutar 14 idag och ska träffa My! Lite födelsedagsshopping ska det bli eftersom min bättre hälft fyller år på torsdag! Blir nog en bra dag!


frustrerande

GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!!
Gå och dö jävla skit.








Jag hatar att inte kunna saker från början.


Idag är jag kreativ!

img_4222 (MMS)

Idag är jag kreativ!


Finn något fel. Förstår inte varför det ko...

img_4210 (MMS)

Finn något fel. Förstår inte varför det kom snö förut men OKEJ.  För övrigt så leker livet! Jobbar, bor i princip hos min babe och för första gången på länge känner jag att jag har kontroll över mig och mitt liv! Typ som äntligen bestämmer jag över mig själv! Allt är så bra! Jag är riktigt glad faktiskt!


i think i'm in heaven




Förlåt Wiktor, men jag är kär i en annan.
Rättelse; två andra


shuu shuu

Ligger just nu i soffan "hemma" och har kollat på Mamma Mia! med Wikor. Nice! Det är en bra film!
Idag har vi bara strosat omkring och inte gjort så mycket. Slappat faktiskt. Var och åt lunch hos hans föräldrar och sen åkte vi till Täby centrum och köpte lite tillbehör till middagen ikväll. Var även inne på Change, en underklädesaffär, och kollade BH storlek. Förstå min förvåning när hon sa att jag skulle ha 80DD! 80D kan jag ta, fine, men DD? Mina små prinsessor är inte direkt kända för att växa om jag säger så. Inte för att de är kända alls heller, men i min fantastiska värld så är allt perfekt men ja. Lite av en chock måste jag säga. Trevligt att gå runt och kolla bara dessutom! Köpte inget, men längtar tills den dagen jag flyttar hemifrån och får köpa massor utav hemgrejer! Fina skålar, assistent, bestick, glas och allt möjligt! Vill jättegärna ha fina glas från Ittala, men det är inte direkt superbilligt märke. Men smakar det så kostar det!

Valborg var lugn också faktiskt. Var på förfest inne på Östermalm och skulle egentligen gå ut efteråt, men jag var så jäkla trött att jag bara ville hem och sova faktiskt! Sagt och gjort blev det!

Förresten så är dollarn väldigt låg just nu! 6 kr! Åh vad jag önskar att Victoria's Secret fanns i Sverige också.. Kanske beställa något roligt från internet? Vore nice, men det är inte samma sak som att gå in i affären och shoppa!





Är för övrigt jättesugen på att läsa igen! Var aslänge sen.. Senaste boken slutade jag mitt i dessutom tror jag. Sånt där går ju i perioder. Flickan från Ovan är en favorit faktiskt. Vet inte varför, men den är en favorit! Filmen var helt okej, men boken var bättre. Såklart

RSS 2.0