Söndag



Gårdagens middag = Dagens bakisfrukost. En pizza hade suttit bättre, men det här va helt okej också.
Ligger och tittar på Mumintrollen medan Wiktor spelar något dataspel. Bakis var tillståndet som sagt och jag vill jättegärna ha en pool här som jag kan bada i nu.


last call for alcohol




Godna.... NOT!  Nu fanimej blir det pyjamasparty! Med en Kapten Morgan och Coca-Cola i våra coola Marilyn  Monroe glas som vi fick av min mami. Bästa mamma!

Nej, pyjamasparty va det! Ut och vandra i pyjamas. Folk lär ju tro att man går i sömnen! Vad händer annars ikväll?


The party ain't over 'til i say so

Här ligger jag på rast! Skönt! Önskar att ...

img_4452 (MMS)

Här ligger jag på rast! Skönt! Önskar att man kunde sova lite fan! Men nejdå. Blev lite sent igår och eftersom jag har vänt på dygnet när jag jobbat natt så fick jag såklart i princip ingen sömn inatt. Känns kul! 5 av 13 timmar avklarade, 8 to go..


It's my life, It's now or never.  Ceasars...

img_4437 (MMS)

It's my life, It's now or never.  Ceasarsallad med parmaskinka blev det till middag minsann! Och så fick vi använda våra skål från Höganäs Keramik för första gången!  Sitter här på jobbet och tar en liten paus. Tänker på vad man ska göra i helgen? Pyjamasparty låter ju hur jäkla kul som helst! Sist man va på sånt så drack man inte alkohol direkt... Annars är det inte direkt något bestämt i helgen. Förutom jobb hela lördagen då! Nej, back to work!


Hey fishface!

Jag och "FantasticMr.Wig" åkte ju och badade i Rösjön nyss. Vad händer då? Jag är så grym att jag är i först, men direkt när jag kommer upp till ytan så känner jag hur allt, precis ALLT, luktar fisk. Ni vet sån lukt som man känner när man går förbi Chark-diskarna på stormarknader? Så äckligt! Så det blev en dusch direkt när vi kom hem med massor av schampoo och balsam och snar jävlar blir det middag innan nattjobb!






Btw, stavas det Shark eller Chark?


smile, you're on candy camera









Nu Ska vi iväg och bada innan jag ska jobba natt! 21-07!


Ni ser ju hur glad Wiktor blev när jag sa att vi kunde åka...



it's like art



varför dog du?


Hej hejhejhejhej

Nu jävlar! Om allt går som jag vill så kommer jag börja på Pole Dance.

Jag behöver nämligen träning.


Jag och Mr. Wig ska titta på Harry Potter och Dödsrelikerna del 1 nu och nästa vecka så kollar vi på del 2 på bio! Ska bli nice!

POUSS PÅ ER!


a quickie!

Snabbt bara!
Mitt huvud dunkar och jag undrar om det kan bero på åskan som tydligen ligger i luften? Det har varit superfint väder här i Täby idag så det kanske kommer nu till kvällen? Har varit och badat TVÅ gånger tillochmed! Nice nice!

I alla fall så håller jag och Mr. Wig på att gå igenom ALLA Harry Potter filmerna. Som ett maraton fast uppdelat flera dagar. Men jag måste säga att de filmerna är fan lite jobbiga.. De är jättemörkt filmade (alltså, mörka scener så hela rummet som man sitter i blir typ bäckmörkt...?), det är dåligt att goda människor dör och egentligen så skulle alla filmer bara kunnat vara en enda film. Jag menar, varför dödar inte Lord Voldemort Harry Potter när han kan? Han har alla chanser i världen! Men tydligen bara tid för att döda en gång om året.. Och inte har han blivit starkare under det året heller? Man tycker ju att han borde utveckla sig lite grann.. Skaffa sig en näsa kanske?


Åkte precis förbi en amublans här utanför Wiktors föräldrars hus. Det blåa skenet lös upp riktigt coolt!


Nej men kiss my ass, god natt!


Jag kan inte sluta skratta!

img_4412 (MMS)

Jag kan inte sluta skratta!


Laddar för att jobba natt utan att somna!

img_4405 (MMS)

Laddar för att jobba natt utan att somna!


...dot




Såhär känner jag mig just nu


Kom på den perfekta rubriken, men helt plötsligt så glömde jag bort

Shit vad dåligt uppdaterande det har blivit från mig! Men ja, vi kom hem 2.15 natten till lördagen och jag har flängt hit och dit överallt sen dess. Typ. Det blev hem till Signe för att säga Hejdå igår med Jennah t ex.! Åh vad jag kommer sakna den underbara människan!! Hon flyttar till Änglarnas Stad på onsdag och jag får inte följa med. Fast, jag kommer ju definitivt åka och hälsa på henne i Los Angeles!

Idag så gick jag och Wiktor upp tidigt och åkte hem till hans föräldrar för att han skulle skjutsa sin bror till centralen för att sen hoppa på en flygbuss och vidare mot Magaluf. Avis? Nja, festställen är inte min grej men utomlands är! Wiktors föräldrar åkte dessutom till Tyskland idag så vi hundvakt och husvakt i Täby den här veckan!! Riktigt nice faktiskt!

Nu på kvällen har vi ätit supergod middag, sitter och spelar Red Dead Redemption och ska sen titta på Harry Potter 2! Imorgon ska jag jobba 8-14 också, taggad!! Jag är superglad! Dock så när vi va och badade vid Rösjöbadet så sparkade Wiktor av min tipp på nageln. Kändes lite kan man säga, men det var ju en olycka och jag måste dessutom klippa ner dem inför jobbet.. !

Men men, RDR och HP2 nu!

POUSS!!


Nu sitter vi i bilen på väg till Stockholm...

img_4394 (MMS)

Nu sitter vi i bilen på väg till Stockholm igen! Det regnar och vi har väl ungefär 45 mil kvar skulle jag gissa på! Blev en super trevlig middag! Mer sen! Men en sak jag har tänkt på är varför folk gillar sidecuts? Personligen så är det den fulaste frisyren som finns. Om man ens kan kalla det frisyr? Jag är inte emot homosexuella, men det där är en flatfrisyr och jag förstår inte de som vill klippa sig så gräsligt. Men som sagt så är ju det min åsikt! Hörs imorgon kanske!


thursday

Frukost i magen, sminket på, håret nyduschat och ... Ja, juste.. Det regnar här nere.


Men vi äro  modiga och trotsar det naturliga regnet genom att åka bil till Lager 157!
Och hoppas att vi hittar något där! Jag köpte två par skor i Danmark igår liksom, HEHE.

Puss!

Kom ner till Helsingborg igår! Gick ut och...

img_4374 (MMS)

Kom ner till Helsingborg igår! Gick ut och åt supergod kycklingfajitas på Olearys här nere! Lägenheten vi bor i är supersnygg!! Hade inte tackat nej till den här! Fast i Stockholm då. Ska ner och bada nu! Här är en bild från min systers bröllop!


it's been a while honey

Har haft så fullt upp att jag inte haft tid att blogga på evigheter! Det har blivit jobb och massor av annat sen vi kom ner till Göteborg! Har ingen tid nu heller att uppdatera förutom att det är superskönt att ha kommit iväg från Stockholm. Längtar inte hem alls. Eller, inte än i alla fall.

Nu ska jag och min syster åka och köpa ost och kex! Ska bara hitta plånboken först.

Har dessutom min nya vita långklänning jag köpte på Kreta och en grymt snygg kille bakom mig, a.k.a. Wiktor.

So long!

På g till Götet. Stannade i Bollmoraberg f...

img_4362 (MMS)

På g till Götet. Stannade i Bollmoraberg för lite Donkenfrukost, men den började inte förrän kl 6 så det blev en cheesburgare med vanlig lök, Inge senap och i hamburgepapper. Vet de inte hur man gör en riktig cheesburgare eller?!?


det kallas kärlek

<3

Trevligt!

img_4359 (MMS)

Trevligt!


Ha aldrig en öppnad på Turkisk Peppar i vä...

img_4357 (MMS)

Ha aldrig en öppnad på Turkisk Peppar i väskan


Min födelsedag firas just nu med lunch, Wi...

img_4356 (MMS)

Min födelsedag firas just nu med lunch, Wiktor, Jennah och Tessi på Grindsjön! Bad och sol!


Kurt Nilsen




Sista killen, Kurt Nilsen, sjunger så otroligt att det ger gåshud!!!!!

think about it, before you do it for once.




"Som man behandlar andra blir man själv behandlad"

Just idag, när jag ska bli firad, så är det dåligt väder ofc. Lite skönt i och för sig för då kan man faktiskt leva liksom! Lite svårare när svetten rinner längst ryggen. Mums!
Nej fan, här har jag inte tid att sitta! Ska färga håret, fixa tårtorna, fixa glasyren på muffinsen, småstäda lite och massor av annat! Har inte tid till något annat idag i princip!

Det är jobbigt att fylla år. Jag tänker njuta av att vara 20 riktigt mycket idag.

RSS 2.0