You cut me off when i needed you the most.

img_0488 (MMS)

You cut me off when i needed you the most.


iris

Har egentligen ingen större vidare lust att blogga just nu.

Utgång i fredags med Andreas och gänget. Harrys - Medusa - Nype - Medusa - Donken - Hemma kl 5.

Lördags: Vaknade 10 - Fikade med Carro och Andreas - Träffade Jennah - Jennah fyllde år - Lagade mat - Åt - Tessi kom - In till stan - Letade efter det där jäkla Klubb Nitad som inte fanns - After - Tjej spydde - Folk blev fulla - Sista nattåget hem - Sängen.

Idag så skulle vi inviga våran biograf som vi har nere i källaren vid relax-rummet och mitt i filmen så slutade projektorn fungera. Har iof sett Mamma Mia flera gånger, men jag gillar den filmen. Vill ha sommar och Grekland liksom. Bruna ben och söta klänningar. Ligger nu i sängen och kollar på bilder från helgen. Letar hotell också. Har hittat ett som är PERFEKT! Fransmän är inte direkt kända för deras engelska så hittade ett hotell där de har flerspråkig personal, perfekt. 1999:- för fredag till söndag också. More perfect!

Har ångest inför att provajobba på tisdag också. Jag lämnade att jobba kvällar och helger när jag slutade på McDonald's och Värdshuset.

Vill för övrigt ha ett par skor som Angelica säljer. Vet inte om de är snygga eller inte.. Kilklackar är inte min grej, men de här är annorlunda..  HÄR





Jocke och Jennah

what did you say, are you breaking up on me? Sorry i cannot hear you, i'm kinda busy.



Jag kommer sakna dig ditt as.


life is no fucking nintendo game

Jag borde börja träna fan. Jag är så mycket mindre bra på att ta tag i träningen, men jag gillar inte att träna när det är fullt på gymmet... Det får mig att känna mig illa till mods och stressad.

I alla fall så är jag såååååå trött! Jag mådde inte bra igårkväll och somnade och sov tungt som fasen, men kände mig inte ett dugg utvilad när jag vaknade. För första gången på 3 veckor. Och imorgon är sista bestämda dagen... Jag vill vara kvar! Jag trivs superbra! Att tänka tanken på att jobba kvällar och helger ger mig ångest, fast nu när alla andra verkar så upptagna så kanske det inte spelar någon roll? Att gå tillbaka till att sova på dagarna och vara vaken på nätterna? I slutändan så är det ju bara jag själv egentligen ändå.

Borde sova nu, men jag är lite irriterad fortfarande över att jag inte har fått min lön än. Vad är det som är svårt?


Den 26e februari ska jag på maskerad i alla fall. Jag vet exakt vem jag ska vara och jag ska vara så jävla ball att tillochmed Kungen skiter på sig.



it's just something that would make me happy



Behöver jag ens påpeka att jag vill ha de här?
Marilyn Monroe örhängen och resten ringar?
Behöver jag verkligen säga det?
Va? va? VA?
Jag vill ha det här.

en del av mitt hjärta kommer alltid slå för dig



Det vore ju kanske coolt om det här faktiskt var äkta smycken och inte pappersarbete? Fast, jajo. En rolig tanke bara.
Det matchade i alla fall med mitt nagellack!




För övrigt så vill jag bara tillägga att jag känner igen mitt hår igen! Har använt BOBBY'S hårprodukter och de suger balle. Helt ärligt. De är sämst. Håret känns nästan värre än bättre. Ingenting att prova enligt mig. Så jag köpte TRÉSEMME igår igen och jag är heeelt kär. Mitt hår är mjukt, fullt av volym, lent, känns tjockt och är allmänt vackert igen. I'm in love!

 = BOBBY'S BAJS.


   = TRÉSEMME. Himmelskt underbart

Jag borde skaffa mig en riktig hobby!

img_4006 (MMS)

Jag borde skaffa mig en riktig hobby!


i really can't take no more

När slutade allt betyda något?


high-five

Hade en liten rolig dag idag på dagiset. Sitter i soffan och efter att ha gjort high-five med två barn (på 1 år) så frågar jag :

- Att gilla sin egna facebook status är som att high-fivea sig själv, eller hur?

Varav båda ungarna svarar:

- Mamma?
- Mamma?

Roliga barn.. HEHE


Var för övrigt på en intervju idag. Ska provjobb på ett nytt jobb på tisdag inne i stan. Jag vet dock inte om jag är redo för kvällstider och helger igen. Asmysig resaurang och jättetrevlig chef, men är tiderna något för mig?

oh how i want to break free

Jag tog en riktig funderar igår och nog fan har jag kommit fram till att anledningen till att jag har kännt mig så låg, nere, världelös, deppig och ja, ni fattar, sämst MÅSTE vara för mina p-piller. Jag mådde bra innan dem, eller jag var i alla fall glad även om jag kände för att kasta iväg en grinig attack när som helst, så någorlunda bra. Men de pillerna jag äter nu har inte gett mig någon känsla av att jag vill starta ett 3e världskrig, men däremot får de mig att känna mig deprimerad? Är det värt att äta dem då? Mamma tycker nog att de pillerna är bra eftersom hon är den som oftast får höra vilken grinig liten riktig jävla bitch jag kan vara. Men är det värt det?



I WANT TO BE HAPPY.


that's what friends are for

Underbara barndomsvänner




Jag och Isabelle



Alexander valde "konka" under "Sanning&Konsekvens". Konsekvensen från mig var att han skulle springa från baksidan av huset till framsidan. Barfota. Stackarn..



Men han var glad ändå!




Malin firade sin 21års dag igår med middag, alkohol och dans! Hade en underbart rolig och trevlig kväll!

Ligger just nu i Issa och Marcus soffa och...

img_4000 (MMS)

Ligger just nu i Issa och Marcus soffa och tittar på tv. Jag vill också sitta på ett matställe i USA mitt i natten och fundera över mitt liv. Har för övrigt haft en sjukt trevlig kväll med massor av skratt! Inte lika mycket alkohol men jag skulle tro att bilderna från min kamera säger något annat! Ska försöka sova lite och njuta av att jag har en riktigt skön sovtröja! Skulle inte säga nej till att sno den faktiskt. POUSS!


i wish i didn't had to leave you



Tänkte använda mina älsklingar ikväll, men det är kallt och halt ute så det är en dum idé.. Åh vad jag längtar till sommaren!! Då ska jag använda dem flitigt. Jag är trött på vinter just nu. Jag har aldrig hurrat för kyla.

10 things i hate about you

Klockan är 21.25 och jag funderar starkt på att gå och lägga mig. Gör det mig till en nörd? Troligen, men jag är så sjukt trött! Jag ska börja 8 imorgon bitti istället för 9 och tackolov för att mamma ska jobba hemma imorgon! Jag får låna bilen till jobbet. Lovely. Jag kan åka vid senast 7.30. Annars så hade jag fått lov att bussen som gick 6.53.. Någon som känner med mig när jag säger att jag tänker gå upp senast 7? 40 minuters extra mys i sängen, ensam! Däremot så vill jag ju verkligen sova nu så jag tror faktiskt att jag ska göra det.


Vill bara klaga lite på att mitt hår ser svart ut. Och jag vill träna träna träna träna.. Får se till att inte dricka så mycket imorgon kväll så att jag kanske kan åka och träna på lördag dag? Vore ju alltid något! Mitt busskort går ut imorgon också och vem tror att jag har pengar till att köpa ett nytt? Nej precis. Jag skulle aldrig ha fyllt 20 fan. Allt kostar.

Godnatt

Jag vill ha mitt hår ljust igen. Jag passar inte i såhär mörkt hår. It makes me look  (more) pale.



Paris


Han vilar i havet, Kalle teodor






Man växer aldrig upp riktigt ordentligt faktiskt. I love it.

Ber om ursäkt, men skuldkänslor fastnar in...

mupr (MMS)

Ber om ursäkt, men skuldkänslor fastnar inte längre. Jag antar att jag har blivit lite oemottaglig för det efter 20 år. Bättre försök hos näste person.


Irland nästa?

Positivt idag: Jag har gjort det jag ska. Jag har tagit mitt steg. Nu är det upp till dem att göra det.




Btw. Ska åka till Irland och skjuta några människor, är det någon som är på?


baby, love really hurts without you

Billy Ocean - Lover really hurts without you





Såhär blev min blomma btw. Närbild. Såklart glömde jag den på dagis, så jag får väl hoppas att den är hel tills imorgon.. Jag gillar den faktiskt på ett sätt.

ja är int bitter ja



Har lite den här känslan. Fast mer i "Vem ska bort?" än "Vad ska bort?".
Men jag njuter av livet, så det är ingen fara.

Idag är jag kreativ och fantasifull!

img_3988 (MMS)

Idag är jag kreativ och fantasifull!


i miss you. the old you. the new you sucks.

Jag orkar inte. Ända sen igår kväll så har jag mått såhär pissigt. Spyan sitter uppe i halsen på mig, men det kommer aldrig. Så jäklar irriterande. Jag orkar inte vara sjuk och speciellt inte nu när jag jobbar! Vad är det för fel på mig? Jag orkar inte. Först magkatarr med illamående och nu enbart illamående. Eller, jag har i alla fall inga kramper i magen så jag förmodar att magkatarren är borta. Kan ha fel, men varför skulle jag ha det?



Ska försöka sova nu. Ska upp vid 6 imorgon för att jag börjar jobba kl 8. Varför kan man inte börja måndag med sovmorgon? Varför ska det vara så tidigt som möjligt? Är det straffet för att man får två dagar ledigt? Löjligt att börja tidigt en måndag.





Jag vill se hur såhär igen. I håret alltså!

bättre lördag kunde jag inte ha!

Stryk det. Jag kunde haft en roligare lördag. Men nöjd är jag! Jag borde få någon slags medalj över att jag städade och rensade min klädkammare. Hur bra är inte jag egentligen?

Före:






skokartonger.


Efter :







Jag är lika mållös jag. Jag är grym.
Jag och Mats åkte och kastade all skit som rensades bort. Blev en del.



Nu måste jag bara hitta ett sätt att bli av med de där sofforna..


Morgonmys med Netlié

img_3982 (MMS)

Morgonmys med Netlié


it ain't a crime to be good to yourself

Jag är sjukt deppig just nu. Jag behöver lite (eller väldigt mycket) av Angelicas "impossible is nothing"-attityd, men jag är för mesig (såklart) för det så det går inte. Men jag behöver den. Jag behöver beslutsamheten att orka åka till sats och träna också. Jag trivs med att jobba på dagis dessutom. Jag behöver unna mig själv mera saker. Jag har två inspiritationer till två saker jag alltid gillat att göra - pyssla och syslöjd. Jag har inte sagt att jag är bra på det, men jag har alltid gillat det. Jag älskade pyssel när jag gick hos dagmamma och jag utnyttjar varje sekund som barnen sitter och pysslar med att sitta där själv och "vakta", HEHE.


 I alla fall. Jag behöver bli gladare.




Den här hade inte varit fel.

Hade en sjuk dröm. Jag va i London för att...

vbax (MMS)

Hade en sjuk dröm. Jag va i London för att "looking for love", och så träffade jag en polare på en pub där som sa att Skåne va kär i mig. Så jag dissade någon engelskman för att jag skulle hem och gifta mig. Jag irrade runt till tunnelbanan också.  Min hjärna är bra skadad.


du ska veta att jag saknar dig

Tomas Ledin - En del av mitt hjärta


Usch, jag borde ha somnar för flera timmar sedan. Skjut mig? Tack. Jag kommer vara grymt död imorgonbitti och jobbar ända till 15.30. Funderar på att ta med träningskläder och svänga förbi SATS (för första gången på typ 6 månader känns det som) och röra på mig, men jag är så rädd att det ska framkalla magkatarren igen. Att jag anstränger mig och då kommer den tillbaka. Jag har iof tabletterna så jag skulle kunna klara mig, men jag är en mes. I know. Men funderar ändå på att göra det. Jag är trött på att vara fet. Dessutom så kan jag inte direkt äta något bantpiller med lugn och ro heller eftersom det ligger lite hjärtfel i släkten. LUCKY ME!

Som sagt; skjut mig.





Vad gör du nuförtiden? Varför hör du aldrig av dig? Det var alldeles för länge sen vi sågs

Sitter och försöker lösa korsord på rasten...

img_3980 (MMS)

Sitter och försöker lösa korsord på rasten. Går sådär...


the sun goes down, like a bad, bad dream




Enligt mitt horoskop så blir 2011 helt okej för mig.
Dock så är jag väldigt skeptisk.

and now i'm living in a memory

För fort. Att det något så litet kan göra så mycket?



Ska upp och jobba imorgon i alla fall. Dagis - here we go!








it's the small thing you miss the most


från och med du?




'cause that's what dreams are made of

despicable me



Har precis fått min kusin att se Despicable Me.

Det borde alla göra.



Sitter här och lyssnar på KISS - Forever (ofc), och ska tagga till lite inför Harrys ikväll. Jag vet att jag borde ta det lugnt, men vi ska ta sista pendeln hem och jag tänker inte dricka direkt så jag får hålla mig lugn och försöka ha trevligt bara! Vila kan jag göra i graven.


where did i go wrong?





Kolla igenom min gamla skolmapp. Tänk att det redan har gått 1½ år sen jag tog studenten. Vart har tiden tagit vägen?


no one will ever be good enough.





gör allt för att fokusera på annat




Fick två par kallingar av mamma och Mats igår! Fick en jättesnygg sjal också som jag kan visa imorgon!
I alla fall, när jag fick kallingarna så sa Mats "Ja, till en framtida pojkvän kanske. Eller så kan du ju behålla dem själv" och eftersom killar är jordens största misstag så behåller jag kallingarna för mig själv. De är assköna!!

FUCK

åååååååååååååååhhh, skjut mig. Eller skjut min mage. Den kan inte bestämma sig om jag ska spy eller rapa.









Varsågod för infon

you, make me, feel like i'm in a, teenage, dream

Jahopp.. Eftersom jag verkar ha magkatarr så beror det mycket på stress och på senaste tiden har jag varit mycket orolig över vissa saker vilket har gjort mig mer stressad. Jag är inte den som stressar till bussen, tåget eller det jag inte kan kontrollera, däremot så är jag stressad över precis allt annat. Och jag menar precis allt. Jag är stressad när jag kör bil, jag är stressad för att jag redan har fyllt 20 och fyller 21 iår, jag är stressad för att jag fortfarande bor hemma, jag är stressad för att jag inte har något fast heltidsjobb och ja, jag är tillochmed stressad över att jag känner människor som är runtom min ålder som har fått barn eller ska ha. Jag har en psykisk stress som enbart vill komma längre fram i livet. Som om det vore bättre i framtiden. Jag vill att allt det här ska spolas fram så att jag "kan börja leva". Grejen är ju den att jag ska njuta nu, men ja hjärnan är en spännande grej. I alla fall så har min kropp sagt ifrån nu och jag ska enbart ligga hemma och titta på film efter film efter film efter film fram tills söndag kväll. Jag börjar jobba på måndag morgon, på ett dagis, och efter det ska jag också bara hem och ta det lugnt så att min mage slipper döda mig.



Jag är bara så superlycklig att jag inte jobbar på McDonald's längre just nu. Där finns enbart stress.




- "Jag lät dig ta mitt hjärta och mina tankar bit för bit, fast jag visste att du var ett kort kapitel i mitt liv"




magmedicin, jacuzzi och bastu



Jävla tur att vi är söta i alla fall!


Jag måste klaga. Inatt så väckte hundjäkeln mig vid 2.22 för hon skulle ut och kissa. Hon kissade sist vid 21.45 och skulle ända ut 2.22. Hon är så lat och orkar inte gå ut tidigare än 7 egentligen, men nej. Mitt i natten. Däremot så skulle hon ju också ut strax efter 7! Efter jag vaknar och vill sticka en kniv i min mage för den gör så ont! Det känns som att någon sticker en kniv ur min magsäck för att försöka leta sig ut! Vad är det för monster? I alla fall så följde Jennah med mig till Tungelsta Husläkar Team och jag fick piller för magkatarr. Jag vet inte ens om jag har magkatarr. Doktorn sa "magmedicin" som om jag vore 10 år. Tack för den liksom..  Så jag har haft ont i magen hela dagen idag.
KnarkCarro har idag svalt:

* 4 Ibumeting, 200 g per tablett
* 1 Pronaxen, 500 g per tablett
* 2 Alvedon, 500 g per tablett
* 1 "Magmedicin"-tablett, 20 mg per tablett

Framtida knarkare eller vad tror ni? När jag var liten så kunde jag inte svälja hela värktabletter så mamma fick mosa dem på en sked och blanda med lite socker så att jag inte skulle känna smaken. Jag älskade mamma för det (eftersom hon förstod och inte tvingade mig svälja en hel tablett som andra gjorde när det inte fanns brustabletter), fast nu när jag tänker efter.. Hur smart är det att ge ett barn en sked socker efter läggdags? Jag var säkert glad i alla fall. No pain! <3



För övrigt så har jag träffat Jennah och Sara idag! Sara kom ner från Norrland igår och vi har badat jacuzzi och bastat! Riktigt mysigt!

it's like i've never exist

And so the lion fell in love with the lamb.
Vacker mening det där. Twilight, ofc, men det gör den inte fulare för det. Jag gillar Twilight dessutom.
Jag och Jennah var i centrum idag och gjorde inte så mycket.. Vi ringde till Sara som kom ner från Norrland imorse och var hos henne och fikade lite! Trevligt trevligt! För övrigt så har jag varit ensam med Maya! Ja, förutom att Jennah gjorde mig sällskap till middag och ett avsnitt av The Vampire Diaries. Det är hon som har fått mig att börja kolla på den och det är AWESOME! Ska titta på ett avsnitt till snart!

Meeen jag är superbajstrött nu och ska titta på avsnittet och sen sova gott. Sover på mammas sida inatt eftersom de inte är hemma, HEHE. Men jag måste ju höra när Maya piper och vill ut imorgon. Hon har ju en tendens att inte sova hela natten på övervåningen... Däremot så ska jag och Jennah på powerwalk imorgon bitti också! Ska bli fett skönt! Så nu ska jag vila så jag orkar!

POUSS



Jag och Jennah skär i min student tårta

när ingen annan ser/ VD

Kan man hamna i klimakteriet i 20års åldern? För det är så jäääävla varmt precis överallt och hela tiden! Eller, förutom utomhus. Fast det är bara iskallt om benen då. Jag håller på att dö! Vill inte sova med takfläkten igång för då blir det för kallt och om jag öppnar fönstret lite så blir det för lite, men å andra sidan om jag öppnar det mer så blir det för kallt. Ingenting passar! Irritation på högsta nivå.

Min dumma knöl som jag har på handen är också irriterande! Varje gång jag vilar huvudet mot baksidan av handen så är den där! Jag måste verkligen ta bort den snart.

Funderar på om jag ska försöka läsa lite och sen sova eller om jag ska titta på ännu ett avsnitt av The Vampire Diaries.. ? Svårt beslut.



vs.



(tagen i New York, Times Square 2009 av moi)

Blir det bättre?

Hoppas på att få ett bättre år nu 2011 än 2010. Förra året var inte mitt år även om jag faktiskt upplevde några roliga saker!

Det jag minns från 2010 är:

- London med Angelica i Mars/April
- Mitt körkort i Maj
- Min 20 års dag i Juli
- Min 20 års fest i Juli
- Netlié kom till världen i Juli
- Egypten i oktober
- Elliot kom till världen i Februari
- Håtförlängning i Mars/April och Juli. Me Like

har jag missat något?



<3





i don't want to be lonely, but you're just not worth it

2011

Jag kom hem vid 2-tiden idag efter nyårsfirande. Åt mat då och jag är sjukt hungrig igen. 2½ timma senare.
Yeeey.


Gott Nytt  År.

RSS 2.0