Sitter hos Jennah och dricker. Vi gillar a...

img_4200 (MMS)

Sitter hos Jennah och dricker. Vi gillar alkohol!


Woho!!! Första gången jag har klarat ett M...

img_4193 (MMS)

Woho!!! Första gången jag har klarat ett Metro-korsord själv och haft alla svar rätt!! Nice


Jag är fett seg med bloggen, men det är fö...

img_4189 (MMS)

Jag är fett seg med bloggen, men det är för att jag hellre umgås med Wiktor än sitta framför datorn hela tiden! Här är iallafall när jag och Andreas lunchade i stan i söndags! Sent, men ja! Jag jobbar ju också och allt går super!!  Det kommer bli en bra sommar


Welcome to DogVillage.  Är proppmätt och k...

img_4181 (MMS)

Welcome to DogVillage.  Är proppmätt och kan rulla fram...


Sitter i bilen på väg till landet. Tur att...

img_4178 (MMS)

Sitter i bilen på väg till landet. Tur att Maya kan ta det lugnt på den här kringelkrokvägen i alla fall.. Den är fan inte rolig!


i miss the sound of your voice, the silence seems so loud

Fredag:

Kollade lite grann på Pippi Långstrump och kom på att jag vill åka till Astrid Lindgrens värld i Vimmerby! Minns lite grann från sist jag var där (dvs när jag va typ 4-5-6-7 år kanske? Vet inte)! Men jag minns att det var en kille som satt på staketet när man inte fick när det var Bröderna Lejonhjärta på teatern. Minns vakterna men sen så kom det en Prusiluska? Dåligt minne. Vore kul att se alla gamla videofilmer som filmades när jag var liten. Vill så gärna se dem, men VHS är inte direkt "inne" numera, HEHE.
Wiktor fick i alla fall tid hos doktorna kl 14 och vid halv 3 så berättade han att ja, det var halsfluss. Stackars baby. Han äter 11 tabletter om dagen nu för att försöka bli frisk.. Åkte i alla fall dit med bilen för att ge honom hans påskägg som jag fixat! Vi hade kommit överens om att inte köpa något, men jag kunde inte låta bli. Däremot så fanns det inte tillräckligt med inslagninspapper för att ge honom hela världen, så han fick en prydnadssten där det stod "Du är bäst". Tyckte att den stämde väldigt perfekt in på honom. Och ja, han fick faktiskt naturgodis istället för vanligt godis! Vi ska ju vara nyttiga (även fast jag inte varit så jäkla nyttig på senaste). Jag är stolt över mig själv att jag hittade hem dit och sen hem till Tungelsta igen med bil! För jag kör inte i stan. Aldrig. Jag tycker inte om det och jag det gör mig sjukt nervös så därför gillar jag inte det. MEN tack vare att jag har ett grymt lokalsinne så klarade jag det galant! Jag är glad att jag åkte och träffade honom, även om det bara var en timma. Blir man verkligen såhär känslig när man är kär?
Blev i alla fall inge Dalarna eftersom han är sjuk så jag åker till landet imorgon bitti och åker hem på söndag! Andreas är uppe nu och det blir en fika på söndag, så söndag blir det hem! Tåg eller bil, strunt samma!


Har i alla fall haft en trevlig kväll hos Jones med alla människor! Önskar att jag hade alla bilder vi tog MEEEEN de ligger på Olles telefon så det får bli en annan gång helt enkelt!

Nej, nu ska jag ringa min bättre hälft och säga godnatt och sen sova ruset av mig! Ska börja sticka ett par bebis-converse också imorgon! Tantvarning, men hey, jag har en grym idé som jag ska lyckas med.

POUSS!


Jag är högt över molnen. Jag kommer, jag k...

img_4170 (MMS)

Jag är högt över molnen. Jag kommer, jag kommer, jag kommer, jag kommer, baby jag tror jag är kär


sälj dig sälj dig dyrt

Blööö! Blir så småirriterad på mig själv för att jag glömmer saker! Men ja, åldern börjar väl komma ikapp. Jag är ju ändå snart 21. Hur fan ska det här gå egentligen?

Jaja, dagen gick fort idag, allt var chill. Var supertrött imorse (åkte från Täby) eftersom vi var ute och åt på Jimmy's Steakhouse igår! Riktigt gott och oxfilén var perfekt blodig! Enda perfekta oxfilén jag har fått förut har varit när Mats har grillat den här hemma. Inga andra ställen har ens kommit närheten. Men den var P-E-R-F-E-K-T-! Blev öl till maten också, mums! Wiktors lillebror fyllde 18 så han fick beställa öl till sig själv och fick även en födelsedagsdrink! Blev inte så sent hem men somnade ändå väldigt sent vilket kanske resulterade i att Wigge ligger hemma med 39 graders feber just nu. Får se om det blir Dalarna imorgon eller på fredag!


Btw så jobbar jag ju på förskolor, men vad är grejen egentligen? Har alla förskolor smyg-sexualkunskap eller what's the thing?


Eller det kanske bara ska vara 19 grodynglen?                                                Yeah right.

älskade du

när du mår dåligt så mår jag dåligt
<3


my heart is in your hand


jag kan inte dansa

Hur har livet rullat på sen sist jag uppdaterade? Jo tack, helt okej! Maya blev dock opererad i helgen vilket inte är så kul, men ska få komma hem idag enligt mamma! Tackolov! Ska hem imorgon efter jobbet och vara hemma några dagar innan jag åker till Dalarna på torsdag så då får jag tid till att bara vara hemma och slappa. Och jobba såklart.

I torsdag så skulle jag åka in till stan och möta Wiktor för att vi skulle gå och kolla på converse MEN det fanns bara tre olika färger där vi skulle kolla. Och det blev bara jag som kollade för att han och hans pappa var på jobb ute i Mörkö ner mot Järna-hållet. Så jag åkte in till Kungsholmen och lämnade mina väskor hos hans mamma på deras jobb, åkte till centralen, åkte sen tillbaka efter inte ha hittat något och åkte med hans mamma hem eftersom deras jobb drog ut på tiden. Väl hemma hos hans föräldrar så hjälpte jag Marie (Wiktors mamma) att förbereda maten lite och när kom de hem? 19.30. Sen middag, men det gjorde inte så mycket.

I fredags så lagade vi asgod mat, fläskfilé med pasta och sallad och kryddningen var stark men väldigt god! MUMS! Det blev inte så mycket mer än så faktiskt. Innan det så hade jag zumbat i 45 minuter, gjort magövningar OCH vi tog en promenad till centrum och shoppade lite. Funderade på att åka till Jones på kvällen, men att åka från Täby till Jordbro för att sen åka tillbaka igen kändes lite sådär. Fine att det kan vara skönt att åka kollektivt, men inte hela tiden. Så vi spelade lite xBox, PS3 och när klockan försvann iväg så gick vi och la oss och somnade ganska fort.

I lördags så åkte vi till Skansen med Erica, Carro, Carro, Tobbe och Billy. En asrolig dag på Skansen helt enkelt! Tittade på djur och red på Dalahästen. Och en väldigt dyr och dröjande lunch i solen. Sweet! Och en promenad på typ 40 minuter hem till Wiktors föräldrar för att hämta bilen. Wiktors lillebror fyller år på tisdag men blev firad igår så vi var där på fika och drack lite öl/cider och så vidare. Klockan blev asmycket och eftersom Wiktor inte blev full så blåste han i en alkoholmätare som visade att han hade 0.00 promille i blodet (alla blåste flera gånger) så kunde han köra hem till honom och lämna bilen där medan vi + hans bror Rickard gick till Tegel. Där dansade vi tills 10 i 3. Var inte full men kände mig lite påverkad, men fasen vad roligt det är faktiskt!  Dance like there's nobody watching.


Så nu är vi vakna och ska iväg till hans föräldrar och ska grilla!! MUMS! Imorgon börjar jobbet och då kommer det klirra fint i kassan förhoppningsvis tills den 9 juni! NICE!



Jag solar på Skansen


Paris


Högst upp i Eiffeltornet..



Längst nere under Eiffeltornet



i really can't take no more

Nepp! Nu blir det förändringar i livet nog tamejfan! I alla fall på något sätt.
Om inte jag är viktig i ditt liv, varför ska jag då bete mig som om att du är viktig i mitt?


Jag hatar känslan efter att ha kommit hem från ett annat land efter några dagar. Man blir sådär komma-hem-deppig. Vart är mitt hem liksom? Man känner sig för gammal för att bo hemma men för ung för att bo själv samtidigt som man känner sig hemma i vilken stad som helst. Los Angeles som Paris som London. Hemma liksom.

Maya är inne på Bagarmossens djursjukhus också vilket inte heller är så roligt! Tycker inte om när hon är där inne hela tiden.. Förhoppningsvis får hon komma hem imorgon och förhoppningsvis så slipper hon bli opererad, men något är ju fel så det kanske är det enda sättet att få allt att bli rätt igen? Men räcker det inte med att hon redan bröt benet för 1½ år sedan? Älskade lilla vovve.





i finally found you, my missing puzzle piece

Här ligger jag i soffan hemma hos WiggeWiggtott och håller på att somna. Höll på att somna tidigare idag på dagen eftersom sömnen i Paris (och att allt var stängt på söndagar) var det som var sämst. Sängarna var ju som sagt stenhårda så ryggen tog lite stryk. Borde eldat upp dem egentligen, men hur eldar man sten på bästa sätt?
Så medan Wiktor hjälpte sin pappa och åkte och köpte lunch en sväng så låg jag och vilade, vilket var riktigt skönt! Känner att jag behöver en god natts sömn och imorgon tänker jag sova till senast 10 i alla fall! Ska iväg senare för att rida, vilket jag inte gjort på 100 år, och Wiktor mamma var så gullig och lånade ut sina ridskor till mig! Storlek 39, men med ett par tjocka strumpor så går det nog! Ingenting är omöjligt.

Nej nu ska jag smörja in mig med lite solsalva och sen gå och sova. Kan inte somna i soffan heller!

Hans grannar röker och det luktar in hit för att ventlien är öppen också. Luktar ju verkligen gott när man är trött och är inomhus... Eller inte.


Hemma! Eller, på flygbussen till centralen...

img_4145 (MMS)

Hemma! Eller, på flygbussen till centralen just nu. Solen skiner inte lika starkt, gräset är verkligen inte grönt, vattnet fryst och himlen är inte helt oskyldigt blå. Hej Sverige! Snygg bränna jag fick, eller hur? Under 2 timmar på eftermiddagen! Såhär mycket färg fick jag inte ens efter en vecka i Egypten. We like Paris (fast det gör ont med brännan)


Jö ma päll Caroline

Jag har just nu en man i min säng. Tackolov så har han kalsonger på sig, men vart ska jag sova? Hopp..

Såg för övrigt Trassel ikväll med Wiktor, mamma och Mats och den var faktiskt bra!


MEN

det jag ville påpeka var att jag har börjat bli lite flygnervös inför fredag. Vad ska jag packa? Vad ska jag ha på mig? Hotellet ser nice ut och det är frukost inkluderat (YES!!) men tänk om vi irriar bort oss totalt Paris? I och för sig så är det det bästa sättet att lära känna en ny stad. Jag och Lilliz gick runt som idioter över hela New York innan vi kom fram till de ställen vi ville, så det är kanske det jag och Jennah bör göra också? Så länge vi är ute i god tid dvs. Hoppas att vi vaknar tidigt i alla fall så att vi kan njuta av solen verkligen HELA dagarna!!



Åh, Paris...





Ce la vie


Jag har hört att sniglar smakar som kyckling också.
Men det gör bläckfisk också.
Och det där slemmiga krypet Timon äter i Lejonkungen också.
Smakar allt som kyckling?


Måndag

Bonjour!

På fredag så åker jag och Jennah till Paris och det kommer bli riktigt nice! Ekonomin är inte den bästa, men det får fungera helt enkelt. Våren i Paris ska vara vacker har jag hört och det vill jag verkligen uppleva! Kameran åker såklart med.

För övrigt så händer inte så mycket egentligen.. Jag och Wiktor tittat på Season of the Witch ikväll och den gick och titta på... Pesten är lite äckligt bara.

Jag vill shoppa också. Shoppa shoppa shoppa!! Våran nyttiga vecka har börjat sådär.. Jag körde lite zumba imorse innan det blev duschen och sen vägen hem till mig och sen har vi inte gjort något annat nyttigt idag. Vi drack bara ett glas cola till maten. Vi får börja helt på riktigt när jag kommer hem från Paris har vi pratat om också, för hur ska man kunna vara nyttig i baguetternas land?

Nej, nu blir det snart Ballar av Stål och sen jobb imorgon! Vill egentligen inte jobba. Jag vill hellre umgås med Wiktor hela dagarna. Han får mig glad. Är jag töntig för att jag känner så? Eller är jag normal? Vem vet?


Hade förresten trevligt besök av både Jennah och Tessi idag också! Molto bene!

Bonjour!


Bakis är inte ett tillstånd, det är en livsstil

Det är ett under att jag har överlevt dagen fan. Jag mår så jävla illa! Huvudet är bättre nu, men magen är väldigt känslog och känns som om att spyan inte är så långt ifrån att bli sedd. Jag hatar att vara bakis egentligen. Men ju sämre man mår dagen efter, desto roligare hade man dagen innan!

Vi va då på Tegelbruket här i Täby. Var faktiskt väldigt kul! Vi dansade och sånt! Kände mig lättad för jag var inte alls röksugen när jag drack dessutom! Har inte varit sådär jättefull sen jag slutade röka (13 februari tog jag min sista cigg).  God i'm good. Köpte en jävla drink för 132:- också.. Kändes ju lagom nödvändigt? Eller inte..

Vaknade till liv vid halv 12 idag och har verkligen legat i sängen hela dagen. Hela dagen. Gick upp för att gå på toa och att sitta och äta bakis-pizza i köket som Wiktor så vänligt gick ner och köpte. Gosh vad han är underbar! Jag har iof suttit i soffan också.. Vi satt och spelade lite Killzone 3 tillsammans och druckit massor av cola. Imorgon börjar det nyttiga livet (i wish)! Nej men försöka kan jag ju alltid göra!

Ska gå och lägga mig snart och se om jag kan somna. Hoppas! Det bästa är att jag får somna bredvid min underbara pojkvän som verkligen är to good to be true.




I'm so happy that you're mine

La pussel på dagis idag.. . Är det positiv...

img_4132 (MMS)

La pussel på dagis idag.. . Är det positivt eller negativt att deras pussel ser ut såhär?


RSS 2.0