beach och egypten 2010, here i come!

Blir ingen Beach 2041. Det kanske blir beach och Egypten 2010 istället! Vem vet? Vore awesome iallafall.
Idag började jag jobba kl 10 och slutade 19 vilket ändå var ganska chill. Efter det så gick jag och My och tränade på SATS och imorgon händer samma sak fast då ska vi prova på Flow! Har hört väldigt mycket bra saker om den så jag hoppas att den kommer göra mig svettig! 

Dagen gick iallafall väldigt smärtfritt framåt! Det gillas.

Kanske ska sova nu så att jag är utvilad imorgon.. ? Vore något minsann!

Godnatt

flipping the burgers

Gissa vem som fick stå i kök igår då? JO JAG! OM jag var glad! Efter 2 år och 1 dag så fick jag äntligen prova på att stå i köket! Och det var sjukt roligt! 


I was flipping the burgers.


Idag så ska jag åka med Jennah till Farsta en snabbis och innan det ska vi svänga förbi SATS för jag ska köpa ett gymkort! 


Måste torka håret nu!


PUSS 

mcdonald's

Hade totalt glömt bort att jag och McDonald's firar 2 år idag!


Mitt längsta förhållande någonsin


McDonald's - Livet har sina goda stunder


hero of war

Även om det inte rör mig i ryggen längre så blir jag ändå så förvånad och ledsen/irriterad över hur det bara har gått vidare..
Att livet har flytit på som att ingenting någonsin har hänt.


like i've never existed


i will see you soon my baby

Min iPhone blev skickad idag iallafall.. Äntligen. En vecka. I en vecka så ska jag ha min gamla äckliga Sony Ericsson som bara stänger av sig själv och är allmänt cpskadad. Usch.

Jag och Jennah gick runt inne på H&M idag och helt plötsligt så ringer en telefon. Jag, så smart som jag är, hade redan glömt att jag har en annan telefon och undrar vad det är för blockmongo som inte kan svara. När jag väl känner att det viberar i fickan så förstår jag att det är min telefon som ringer.. Känner att jag fick in min smarthet där! BRA GJORT CAROLINE!


Jag har nya skor också.. Två par tillochmed. Jag ska använda stövlarna imorgon! Btw så har jag i princip inget liv nu i tre veckor framöver.. Jag kommer börja tidigt på helgerna och jobbar tills på kvällen på dagarna. Hejdå sprit/Fest/socialt liv. Det känns inte riktigt okej faktiskt. När ska jag få vara social? Jag känner mig så instängd ibland för att jag börjar tidigt och orkar inte vara ute hur länge som helst. Fuck. Men jag får klara det iallafall. Det är pengar och jag behöver pengar! Jag ska inte klaga på att jag har ett jobb fan.

Ska titta på någon Stefan&Krister film nu!


POUSS

have you ever tried sleeping with a broken heart?


flickan från ovan



Den här boken läste jag för några år sedan och fastnade på något sätt för den. Jag läste den tillochmed två gånger, och nu såg jag att den 31 Mars så kommer filmen ut. Tydligen så har de gjort en film om boken? Självklart har jag tänkt se den, men boken är nog definitivt bättre än filmen. Oftast så är det ju så också. Boken handlar iallafall om Susie Salmon som blir våldtagen och mördad av sin egna granne och därefter får man se hennes syn från himlen där hon vakar över sin familj och samtidigt försöker göra allt hon kan för att hämnas på sin granne.

i miss sweden rock festival

Jag fick värsta suget att åka till Sweden Rock Festival!! Men det är ju lite dyrare nu och dessutom så är väl inte banden WOHO eller vad man ska säga. Men jag vill fan åka.. Jag har ju tid att lämna in en ledighetsansökan till..                                          

                                                Men är det värt det?






Jag hatar att blogg.se fuckar upp sig när det kommer till att ladda upp bilder.

webcamgeek



Tessi dök upp här vid 16-tiden så följde jag med henne för att hon skulle köpa skor. Hittade ett par skor som jag blev förälskade i... Typiskt för mig. Iallafall så åkte vi till centrum sen och köpte med oss kina mat hem till henne och tog massor av cambilder. Dock så ville inte hon skicka någon bild där hon själv var med... Geek!

try sleeping with a broken heart

Jahapp! Eftersom jag har fått ont i hjärtat nu igen i några dagar så tyckte mor min att jag skulle ta det lugnt med spriten och börja träna. Jag kan hålla med om tränandet, men festandet? Jag har varit full två gånger sen onsdagen då jag kom till London och fram tills idag... Visst så drack jag ju någon annan öl hit och dit mellan där, men inte så att jag ens blev snurrig eller lullig som jag minns det. Men jag antar väl att mitt hjärta inte vill att jag ska ut och dansa och dricka och ha roligt så jag får väl ta det lugnt med det.. Vill ju hellre leva länge än att festa mig själv till döds.

Jag måste börja träna.

Och jag blir så glad över att det är så fint väder ute! Åååh, idag blir det definitivt leggings, converse, linne, skjorta och skinnjackan som åker på. Tessi kommer nämnligen hit vid 16-tiden och så ska vi åka till Länna för hon ska köpa skor och sen centrum för hon ska spendera ännu mera pengar.
Och jag får pengar på torsdag. Som kommer försvinna fort.. Jag ska även skicka min iPhone på lagning då! En liten glasgrej har försvunnit så att det är ett hål i skärmen typ. Jennifer berättade även att hennes kompis är frisör och kan vaxa in löshår! Vore awesome eftersom mitt håller på att släppa och jag vill kunna ha en vanlig toffs utan att någon ser att det är fake så klart som man ser det just nu. Hade tänkt ta ut det på torsdag och färga utväxten och fixa, men vi får se.. Jag älskar mitt långa hår!




Från Samuel och Henkes inflyttningsfest i lördags. Jag drack en liten flaska vin och två öl och det är inte så mycket!

just leave with me know, say the words and we'll go

Ikväll blir det inflyttningsfest! Känner att jag vill känna mig lite rockig/one of a kind så jag kör på röda spandex och mina vanliga guns n roses tröja som är klippt till ett linne. Massor av armband också. Det kommer vara läckert.. Om jag inte hade fått munsår. Jag hatar det. Det allra bästa är ju att ingenting biter på mina munsår. Jag har provat allt och det finns verkligen ingenting som biter på't!


Äsch, ska fixa håret nu så att jag kan komma iväg sen.
Inte allt för sent nu eller för mycket eftersom jag jobbar imorgon. KUUUL!

det är inte lätt att vara bäst




Är jag bäst på att svara på kommentarer eller vadå?
Dessvärre vet jag inte om jag var sådär skön (alltså rolig) igår eftersom jag inte minns så mycket av gårdagen.
Jag förstår inte varför jag slutar minnas och slutar vara mänsklig för det är jättekonstigt att vakna upp och undra hur allt har hänt.
Som imorse t ex. Då vaknade jag upp i Johannas schäslong i hennes trosor och morgonrock? Jag hade planerat att vara där en stund och sen åka hem och sov ut ordentligt, men.. Ja, det gick ju som det gick kan man säga

rund och glad!

Jag har insett att enda sättet för mig att bli av med min köttbullsmage är egentligen att börja träna. Men jag har inget gymkort och är kräsen när det gäller gym och dessutom väldigt väldigt lat!

Och inte fan blir det bättre av att jag just har upptäckt det godaste sättet att äta en cheesburgare på.. Nämligen att doppa den i cheddardip. Så jävla gott.

Så hur fan ska jag kunna bli av med min mage?
Bara börja älska mig själv för den jag är verkar det som, haha!

London 2010

Jag orkar inte uppdatera... Här kommer lite bilder istället!










Forsta kvallen hemma

Lite imponerad over att vi ar hemma ikvall. Men jag orkar fan inte mer. Eller.. Jo, det skulle jag latt kunna gora, men no money no funny!
Jag har ont i halsen och ar grymt trott. Ska sova nu for att imorgon sa ska jag faktiskt fa se London dagtid. amazing! 







oh, sorry you've got a bf. I forgot I no longer exist.

never better

Super Mario, Smoky Bacon chips, Cheese & Onion chips, Kit Kat och cola.

Kan det bli battre?



Forresten sa maste jag saga att jag trodde att gulliga killar var utrotade.
Tydligen inte.


for the first time

Jag och Angelica kom hit i onsdags, och IDAG sa var det forsta gangen som jag fick se Blackheath och en del av London i dagsljus. Jag har akt forbi Big Ben tre ganger. Mitt i natten. Vi har varit ute och partat varenda kvall och det kanns ASBRA. Jag ar inte bakis direkt, men lite ont i fotterna har man val, men vi dansar och har askul! Aven om vi maste aka i nan timma for att komma till Fulham Broadway dar allt hander. Eller ja, dar Angelicas pojkvan och hans vanner ar.

Fast pa mandag har vi bestamt att vi ska aka in till London och kolla allt. Buckingham Palace, Kensington Park, Notting Hill Gate och allt det dar turistgrejsen. Awesome.

Det ar faktiskt valdigt skont ocksa att det bara ar 18 ars grans har i England pa att handla alkohol.. Kanns som att jag kommer bli alkis nar jag val fyller 20, haha! Eller atminstonde alltid ha sprit hemma in case of.


Nu ska vi fixa oss iordning, ata och sen aka till Fulham och dansa. Sen sa kommer vi val hem vid 5 imorgon bitti ocksa som vi har gjort de senaste dagarna ;)

Baksmalla ar ingen tillfallighet. Det ar en livsstil..!


POUSS

London

Allt ar great!
Me love London so far!

Vi landade igar morse, akte hem hit, at och gjorde oss iordning och bara sega allmant for att senare ga ut pa krogen.
Vi traffade Kim och hans polare i Fulham vilket lag far away from Blackheat.. Riktigt kul.
Vi drack, blev bjudna pa mycket, kom in gratis pa krogen, jag traffade en snygg britt (och da ar anda alla killar i England fula) och jag och Angelica hade awesome kul helt enkelt.
Det varsta va val att det tog oss 3,5 timmar att komma hem imorse... Och att jag har ont i ryggen.
Det gar inte bra att rida pa nagon annans rygg som ocksa ar aspackad. Rekommenderas ej.

POUSS

i still do it if i want it

Springer runt här hemma, packar och luktar svett. Vi gillar't! Mums!

jag vet inte vad jag ska ha med mig riktigt. Kläder, javisst, men .. jag har typ .. 4 tröjor, 3 leggings, 2 par skor, 1 par jeans, underkläder.. Vad mer? Jag får typ inte plats med mera eftersom jag måste ha en sån jävla liten väska... Bajs.

Jag ska få låna Angelicas klocka också! Den är så jävla läcker. Jag vill också ha en!


Läckert.

Funderar på om jag ska följa med Jennah till Farsta. Men har inte tid till det fan..

it's just your smile

Sitter just nu hemma hos Angelica och hjälper henne med packningen. Jag hade ju verkligen fått HELT FEL uppfattning om storlek på väskan och hur många väskor som vi ska ta med så det kommer bli roligt imorgon för mig... Jätte. Fuck säger jag bara.
Det roligaste är ju också att vi skulle checka in via internet lite sent ikväll och jag vet ju såklart inte när mitt pass går ut eller så sååå det blev ju till att sms mamma och väcka henne och säga åt henne att jag skulle behöva de numrena så fort som möjligt. Även om jag är grymt irriterad på att hon skickade fel nummer, vilket jag sa i det första smset, så antar jag väl att jag är tacksam över att hon ens svarade. Hon hade ju inte behövt svara utan jag skrev att hon skulle svara imorgon bitti. Men iallafall.. Det är oviktigt att skriva här.

Jag och Angelica åker till London snart!!
Det kommer bli AWESOME. USA var AWESOME och London kommer bli AWESOME.  2010 kanske kommer bli awesome för mig helt enkelt?

Nu ska jag försöka få henne att sova så att jag också kan få sova..

POUSS

bad bad boys

Hade en klockers kväll igår med Carro! Satt och snackade om massor av saker hela kvällen, åt tacos och tittade på Pirates of Caribbean  Vid Världens Ände. En klockers kväll helt enkelt!


Snart ska jag iväg till YOURICA och Emely också. Efter det ska jag till Angelica och hämta mina leggings, zäzy.

Och snart så åker jag till London! Hihi!

It's gonna be legendary.


vissa hundar...

0-7c051ef2c7a69095c6833c4c4c0a1df5.png

vissa hundar bajsar "normalt", men varför inte ge själva rastningen lite spänning som Gizmo?


i mitt liv är det jag som har huvudrollen

Bara för att jag åkte iväg och hade kul EN kväll så verkar alla genast sura. EN kväll hade jag roligt. Och jag har inte haft så kul på hur länge som helst, men hey, varför vara glad för min skull när man kan vara grymt sur?

it's okey to enjoy

ibland så ändras grejer bara :)


coming out your mouth with your blah, blah, blah

Gårdagen var lyckad på flera sätt än ett iallafall. Skulle egentligen ha spenderat gårdagen med My, men det blev i Bromma med 9 pojkar istället. Och så jag då. Awesome? Klart.  Man kan säga att jag var lika manliga som de. Blev en liten blandning av vin, öl och jäger där vilket resulterade till lite huvudvärk, grym brist på sömn samt ett hemskt hår. Men vi gillar't! Jag kände att jag faktiskt levde för en kväll. Istället för att sitta hemma som jag gör nästan varje helg (vilket det känns som just nu) så åkte jag iväg för att ha en awesome kväll med Hannes, Pontan, Wille och 5 andra killar.  Impulsiva saker blir alltid bäst.

Åt för övrigt världen största pizza till brunch idag också. Och jag åt verkligen inte upp allt, men gott var det!

Och nu ska jag sova så att jag kommer upp imorgon!





Godnatt!


Awesome!! 

01da2a7c4bd95da92dec82bbd5c69583.png

Awesome!! 


just turn around boy let me hit that

Tessi har precis åkt nu! Ensam hemma igen. Vet inte om jag ska hurra eller börja klä på mig och fixa håret och sånt riktigt? Börjar ju klockan 11 och ska inte åka förrän 10.10 så jag har ju ungefär 1.30 på mig att göra mig iordning.

Vi tittade på Ryktet går.. igår iallafall och den var helt okej!  Tänk om man hade en miljonär med en vingård och hästar som dessutom kan flyga flygplan? Jamenvarförinte? 

Ska nog börja göra mig iordning istället för att ligga här på sängen. Som för övrigt är bäddad.

try sleeping with a broken heart

Grey's Anatomy är just nu! Åååh, som jag har längtat!!

Men jag måste säga att jag blir irriterad på alla jäkla nya apotek. Är det så fel att bara ha ett enda jäkla apotek?  Snart börjar väl folk vilja att sprit ska kunna köpas på Ica-nära butiker också.


Jag har total städat idag också! Dammsög mitt rum, toaletten och vardagsrummet samt svabbat alla tre rum. Jag har lagt ner alla mina kläder i byrån och allt sånt där! KÄNNS UNDERBART! 

Böt även lakan, påslakan och örngott.

Feels good.

she works hard for the money

Snart lite frukost och sen iväg till jobbet!


POUSS


it's amazing

Som jag har kämpat för att få bort mina tider nästa vecka!
Visst, jag blir lite orolig över min ekonomi men jag får ta igen det helt enkelt! Snåla på mig själv för att från och med nästa lön så ska det läggas undan pengar till Egypten och inget annat! Jag ska inte unna mig själv något alls innan Egypten kommer! Kanske på min 20-års dag bara. Men jag ska verkligen försöka hålla mig. Shoppingförbud helt enkelt.

MEN iallafall, jag har kämpat och ringt runt och ringt runt och ringt runt somen galning för att få bort mina tider, och det var torsdag 9-15 tiden som satt så irriterande som lappen där bak i trosorna som vägrade försvinna. Och då, helt plötsligt så säger Sandra att Samuel kan ta den tiden. OCH HALLELULJHA PÅ DET!


Jag åker till London nästa vecka.

Det är precis såhär jag vill leva! Alltså, med att göra något impulsivt och bara ha allmänt skitkul! Det gäller ju att passa på medans jag bor hemma och KAN som mormor faktiskt sa idag. Så jag ser ingen anledning till att INTE åka? Jag får ta konsekvenserna senare.

Och mamma, om du kan börja vara lite gladare för att jag faktiskt göra något som jag själv tycker är kul och passar på medans jag kan (och inte bara nu när det gäller London) så antar jag att jag kan börja betala hemma. Nån gång.

Jag vill inte titta tillbaka på mitt liv om 60 år och tänka "fan att jag inte gjorde så.."






Förresten så lagade jag och Jennah en god äppelpaj idag! Jag skivade och skalade äpplena och hon knådade degen. Jag äter ju inte varma frukter eller grönsaker (förutom broccoli typ) så jag åt degen med lite vanlijsås!
Och så tände vi en brasa. Jättemysigt!


london calling



Och ikväll blev det bestämt att jag och Angelica åker till London på måndag. Om jag får bort min torsdagstid! Fast vi åker nog även om jag inte får bort den tiden. För jag får bort min onsdagskväll! Och det är bra! Jag ska kämpa som en dåre imorgon för att få bort torsdagstiden.. Helst byta bort så att jag inte förlorar så mycket pengar... Jag ska ju vara rik tlls jag åker till Egypten. Och sen så ska ju resan betalas också. Fast det är ju ändå 8 månader kvar ungefär, så jag kanske har tillräckligt med pengar då? Tänker snåla som fan tills vi åker iallafall!

Men jag vill till London! Resan skulle väl gå på 550:- fram och tillbaka och boendet skulle vara gratis. Är det guld eller är det guld?
Dock så blir det en snålresa, men hey, det är London!!

kände mig...

09f512c3ab22d88ec04998c9812935aa.png

kände mig väldigt nöjd med håret idag faktiskt!  

Btw så hatar jag när tanter som luktar och ser ut som hej-kom-och-hjälp-mig sätter sig brevid mig på bussen. Speciellt när det finns massor av andra platser runtom.. Jag hoppas att jag inte blir en sån äcklig tant när jag blir gammal! Det finns nog med idioter i dagens samhälle nuförtiden. 


RSS 2.0