love




Det är såna här underbara filmer som får en att inse att kärlek enbart finns i filmer.


love







Det är såna här underbara filmer som får en att inse att kärlek enbart finns i filmer.

save all the tears you cry, cause that's what dreams are made of

Hade det superskönt på landet! Jag har kunnat slappna av och njutit av solen och allt midsommarfirande. Dock så drack jag inte så mycket, vilket var väldigt skönt. Däremot så vrickade jag foten i fredags och har fortfarande ont.. Inte lika skönt.


På fredag fyller jag 20 år! Och på lördag blir det fest! Jag fick hår invaxad igår och ska göra de sista slingorna på torsdag och sen är jag snyggare än någonsin. Typ.
Min vecka ser ut såhär ungefär:

Måndag: Baka     (Bakade cupecakes) och träna med Tessi en sväng
Tisdag: Städa
Onsdag: Träna och sen jobba 16.00 - 00.30 (egentligen blir det alltid till 01.15 ungefär tack vare att vi inte har några nattstädare kvar...)
Torsdag: Träna kanske, fixa resten av slingorna i håret och på kvällen så blir det öl hemma hos en arbetskompis för att sörja att Carro inte får jobba kvar
Fredag: FYLLER ÅR!!!! Släkten kommer vid 18-tiden så det blir fika (och förhoppningsvis presenter. Gärna en ny dator. Inte för att jag tror att jag kommer få det, men jag vill och behöver verkligen)
Lördag: Fest
Söndag: Bio med Jennah. Eclipse, here we come! Jacob Black!



Känner mig faktiskt taggad inför denna vecka


är himlen så oskyldigt blå?

Riktigt skönt att bara jobba 17-21 ikväll! Jag stod med massor av pojkar i köket och stackars Mathias va jätteseg, trött och såg mera ut som att han skulle få ett blodsockeranfall och svimma än taggad på att jobba. Puppen då. Sista timman så stod både jag och Isak och klagade på att vi var trötta, inte orkade mer och ville hem! Väl klockan 21 så var vi nog snabbast därifrån. Tackolov så kom Mats till jobbet och hämtade mig. Asskönt att slippa åka buss! Jag har ju ingen bil än.. Sämst. Det är inte kul att ha körkort och vara tvungen att åka buss när man vet att man egentligen inte behöver! Frustrerande! Men imorgon så ska jag åka lite buss och sen en massa tåg! Jag ska lämna en locktång till Jennah och sen så åker jag till landet och kopplar av (i wish) i några dagar. Ska bli otroligt skönt! Har jag tur och springer runt i shorts så kanske jag får lite färg också? Vem vet. We'll see.  

Något som känns bra är att jag har sökt lite andra utbildningar här uppe också. Jag har ju alltid varit en glitter&glamour-nörd innerst inne och jag älskar allt som glittrar och som har med skönhet att göra. I love it! Stora balklänningar med glittrande halsband och vackert smink is my thing.


Nej men usch, jag måste nog sova! Trodde att jag skulle somna tidigt ikväll, men icke!

Och jajuste, nu har ju lönen kommit också! Tjoho!

Måste bara visa hur Hannes ser ut nu när han har klippt sig!

Först;
What a babe!


Och nu;
lite annorlunda, men what a babe!




POUSS


if



ett paket? till mig?



vad kan det vara? något rosa?



inget rosa! det var bara jordens snyggaste skor!!


goodnight Mr. Tom

Kanske borde sova?

Är lite ledsen över att jag inte fick träffa min fästman (Taylor Lautner) igår (måndags). Rackans.

Här kommer lite bilder från bröllopet i helgen!


Myskalas med Andreas, jag och Johan



Jag älskar kameran



Jag älskar min syster



Det var verkligen rörande när de stod och berättade för varandra vad de hade skrivit för löften. Det var verkligen äkta kärlek djupt från hjärtat och det var så vackert!



Johan envisades med att blåsa upp en madrass även fast den inte skulle användas.
"Jag ser färger" - Johan efter massor av alkohol och syrebrist


manboobs

Ska berätta om min helg imorgon för den har varit underbar!
Men nu ska jag sooooooova.


Puss

att det ska ta en sån tid...

 Jag hade hellre suttit i bilen nu och varit på väg än att vänta på att klockan blir 13.50 för att åka till pappa och hämta bilen. Och så måste Johan hitåt också. För han fick inte sluta jobba kl 13 för sin chef. Och han har glömt saker hemma. Och ja, juste, MITT I ALLT SÅ MÅSTE VI TANKA OCH KÖPA FÄRDGODIS OCKSÅ.
Vi kommer vara framme vid midnatt. Jävla tur att jag har vänt på dygnet och kan vara vaken riktigt sent då.



Skjut mig.

can't..

Jag... kan... inte... andas...!




Jag håller på att bli förkyld.

Fuck.


roadtrip

Imorgon vid antingen 13 eller 15 så hämtar jag upp min syssling på hans jobb för att åka ner till Tingsryd! Min pappas kusin ska gifta om sig efter 25 år (okej, förnya löfterna) och det ska bli så kul att få träffa den släkten igen! Jag minns inte ens sist jag träffade dem. Sophie träffade jag nog när jag gick i 7an eller 8an sist. Och ja.. Face it, jag börjar bli gammal. Det var ungefär snart 6-7 år sen! Inte okej.

Så papi ska fixa en bil (antingen hans eller Ewas) som jag kan köra. Ska bli kul att köra roadtrip genom nedre delen av Sverige eftersom jag ska flytta ner till Eslöv nu i augusti! Bestämde det igår! Blev pissförbannad när jag stod och jobbade och insåg att jag orkar inte jobba på McDonald's någe mer så varför ska jag ta all skit som bara ges? Det är tillochmed några som är "högre" upp än jag som tycker samma sak som jag gör, så alltså är det något som är fel! 
Ska bli skönt att lämna in uppsägningsansökan idag iallafall. Dock så önskar jag att få jobba kvar tills augusti. No money = no funny. Och jag måste ha money till Egypten. Fan vad jag längtar dit!  





Kom på att det kan vara en bra idé att duscha och sen börja packa eftersom jag troligen kommer sova länge imorgon eftersom jag stänger ikväll. RACKANS!

bebisar

HEHE...





Det bara hände


trötthet

Imorse blev jag lite irriterad.
Jag var hemma vid 2 tiden imorse efter en stängning och 8.30 ringer min telefon. Jobbet ringer. Jag va hemma vid 2 och somnade halv 3, och den enda tanken jag kunde få upp i huvudet var; Tror de seriöst att jag är vaken och/eller tänker svara?

Blev lite irriterad faktiskt. 

Min sömn är väldigt viktig för mig för annars så blir jag sjuk och förkyld. Jag har redan börjat bli lite förkyld nu och vill inte bli sämre. En förkyldning under sommaren sitter ju som berget.. Inge vidare roligt.


Jag åkte hem till Jennifer idag också och hade mysigt! Vi spelade YATZY och åt chips. Efter att jag tränade idag (gick 47 minuter på löpbandet) så blev jag sjukt sugen på chips. Så chips blev det!

En arbetskollega från jobbet tränade med mig och hon berättade om att hon hade träffat en ny kille och det lät så mysigt när hon berättade allt att jag började sakna allt det där! Blev så sugen på att bara kolla på en film och mysa så det va då jag ringde Jennifer.. HEHE.

Nu ska jag sova.

POUSS


KISS

KISSKISSKISSKISSKISSKISSKISSKISSKISSKISSKISSKISSKISSKISSKISSKISSKISSKISSKISSKISSKISSKISSKISSKISSKISSKISSKISSKISS
KISSKISSKISSKISSKISSKISSKISSKISSKISSKISSKISSKISSKISSKISSKISSKISSKISSKISSKISSKISSKISSKISSKISSKISSKISSKISSKISSKISSKISSKISSKISSKISSKISSKISSKISSKISSKISSKISSKISS



Ville bara säga att jag och Tessi ska snart åka in till Stadion och titta på KISS


kiss



Until my life is through, girls I'll be loving you forever <3


saknad och att se fram emot

Jag och Angelica



Jag och Kimsan



Jag och Angelicas mat i princip



London



Varför skulle jag INTE sakna det?

Och det här är vad jag har att se fram emot:
OM jag längtar! Hade jag skitit pengar så hade jag åkt nu nu NU!



Egypten


how i want to break free

Jag vill också gå på KISS

Jag vill också åka ner till Sweden Rock Festival

Jag vill också ha pengar


Jag vill också ha ett liv!

memories







Igår va det exakt ett år sen jag tog studenten. Tiden går fort! Ibland alldeles för fort!

Jag gick hem till Jennah för någon dag sen och spelade lite Left 4 Dead 2 med Marie och Jennah. Lät ungefär såhär:
Jag: Ramla inte ner i hålet bara
Mary: Vilket hår?
Jag: Hålet.
Några sekunder senare..
Jag: Vart är du?
Mary: Jag hänger här
Jag: Vadå hänger?
Mary: Jag ramlade ner i hålet



(snodde bilderna av Mary eftersom hon kan allt det där med att det ska se snyggt ut)


shut your piehole

Imorgon bär det av till Gnesta marknaden! Hoppas på att jag kommer upp bara.. Vore kul eftersom det är jag som ska köra.


Min dator har gått sönder

Jag har brännt mig på två olika ställen på samma arm idag på jobbet

När jag va liten så lärde jag mig att om jag hade problem med någon så tog jag det med den personen istället för att gå och skvallra för någon annan. Men hey, det kanske bara är jag som är uppfostrad på det sättet?
Respekt får man inte genom att påpeka fel och försöka trycka ner någon.

Nej nu blir det sängen minsann!
Godnatt


bara en sån dag

Ibland känns det som att jag aldrig kommer flytta hemifrån eller får ett bra jobb.


bloggtorka

Ja.. Om ingen har märkt det så har jag fått en liten bloggtorka.. Jag försöker skaffa mig ett liv helt enkelt! Fast riktigt så enkelt är det inte när jag jobbar vissa kvällar/nätter och sover bort halva dagarna..

Iallafall!
Körde 15 mil i fredags när jag hade tagit körkortet. Riktigt nice. Hälsade på Martin ute mot Dalarö och han hade sin supergulliga vita-Nalle-hund där. Super söt! Jag och Jennah satt och sjöng högt också. Inte rena toner hela tiden då såklart, HEHE.


I söndags kväll så skulle jag skjutsa hem Catrin från jobbet eftersom vi stängde ihop, och så skulle jag bara förbi Statoil en sväng för att köpa cigg. Så jag går in på Statoil och kommer ut med en Geisha, en trocadero och inga cigg. Jag undrar ifall det var tröttheten eller pmsen som satte ett spår där?


Och när vi åkte på motorvägen så såg vi en bil som brann vid avfarten mot Jordbro. Duktiga Catrin ringde 112.


Ikväll ska jag träna minsann! Har inte gjort det på mer än en vecka. Och jag som älskar kakor.

RSS 2.0