p.o.p

Jag måste sluta titta på bra filmer. Helt seriöst. 
I alla filmer så är det alltid så att tjejen är så otroligt vacker och killen är så jävla snygg och charmig. Och grejen är den.. Att sånt bullshit finns inte i verkligheten.



Jake är ju lätt snyggast i Prince of Persia med långt hår och utan tröja. Lätt.
Mums.

paris



i want to go to paris
fall in love
get kissed under the stars


rest in peace

Jag fick veta igår att Jennah skulle avliva Gizmo idag. Även fast det inte är min hund så känns det hårt.

Jag höll på att börja gråta igår sista gången jag träffade honom och kan knappt hålla tårarna tillbaka nu.

Jag kommer att sakna den hunden otroligt mycket. Han var så jäkla speciell. På alla sätt. 



Gizmo

Jennahs kanelbulle Gizmo fyllde 10 år för några dagar sen :)  Så jäkla underbar och söt hund!


i'm the world's greatest




Varför skulle jag inte längta bort från Sverige när jag ser dessa bilder?
Athen (Grekland), Florens (Italien)
London (Storbritannien/England), Paris (Frankrike)
Auckland (Nya Zeeland)

some more pictures?

Nu har jag tröttnat på bloggdesignen igen! Och att jag aldrig har några bilder i inläggen. I princip inga.

Iallafall, gårdagen kan beskrivas som awesome då jag och Carro stod och jobbade när ca 70 pers som har varit och tittat på Flakrocken trillar in. Vissa fulla, andra fullare. Jag stod och blandade lite drinkar, hällde upp öl samt tog betalt. Eller. Mestadels så gjorde både jag och Carro det, MEN den enda skillnaden var att jag sprang fram till henne och frågade vart vissa saker låg, vilket glas jag skulle använda och hur jag skulle blanda drinken. Efter några timmars övning satt allt på plats. Var inte hemma förrän framåt 3-tiden då jag fick skjuts av Anne hem. Och jag vet, jag vet, jag har MAX 2 minuter hem från mitt jobb och jag fick skjuts. Men jag kände liksom att jag inte hade någon vidare lust att bli sjuk då det spöregnade och jag enbart hade ett linne och en tunn skjorta. Det va inte värt det.


Vaknade till vid 10-tiden imorse men somnade lätt om tills klockan stod på 13.45. Kändes sådär. Jag hoppade in i duschen, gick ner och åt frukost och sa hej till min älskade mamma som jag inte har sett på ungefär 1-2 veckor och kommer inte få se på en vecka igen. KUL. Måste säga att jag är otroligt arg över det, men hon har ju semester så visst fine, ha kul utan mig.

Jag har druckit en kopp lugn&ro te för att försöka somna någorlunda tidigt ikväll/inatt, men vi får se. Jag hoppas på det bästa.







Jag är glad att Maya är hemma iallafall! Min bebis.


fat cow

Jag har ångest över att jag aldrig kommer iväg till gymmet.

1. Jag har ingen bil på dagarna. Och speciellt inte nu när både mamma och Mats är nere på landet
2. Jag har inget busskort
3. Det är FETT dyrt att köpa busskort nu och att skicka SMS-biljett.
4. Jag jobbar ju på kvällarna och det är nästan perfekt för mig då jag inte gillar att träna inför hur mycket folk som helst, meeeen det är ju det där med bilproblemet. Och busskortsproblemet. Jag har blivit så jävla lat.

Känner hur kilona bara blir mer och mer.

ÅNGEST.
Jag vill inte bli fet... are. 





- Jag om 3 veckor. Typ.

corvette

Idag så har jag plockat ur diskmaskinen, gått ut med sopporna, fyllde sopphinken med vatten och diskmedel för att den luktade pyton.. Och så va det något mer jag har gjort hittills.. Hmm..  Jajuste!




Jag har kört en CORVETTE idag.



Fan vad jag är grym!


dirrty 2





Viva Los Angelese

dirrty





Viva Los Angelese

trött

Gosh, jag är megatrött.
Och jag är megalycklig över att ha ett nytt jobb.
Jag är ganska nöjd just nu. Inte helt, men någorlunda.




Grattis mamma på 42 års dagen <3


systerdotter

Imorse kom min lilla systerdotter!
03.17, 49 cm lång och 3210g!



Jag längtar redan efter att få hålla i henne!
<3


veckorevyn



Jag va och badade i Rudan idag med lite peopz.
När jag kom hem så hade Micke och Johan varit här hemma och lämnat en överraskning till mig.

Jag fick bilden signerad. Wow.


vr



Jag brukar aldrig läsa VeckoRevyn för att jag är mer en Cosmopolitan-tjej. MEN den här var jag bara tvungen att köpa.
"GISSA MIN SEX-FETISCH"
Och så kanske ni undrar "och vad i helvete menar hon med det? Har hon någon fetisch? Isåfall vad? Vilket pucko." Och nej, jag har ingen sexfetisch. Utan ville bara visa ...







.. att Johan som strippade för mig på min 20års fest minsann har en!


värdshus

Kom hem för lite mindre än en timma sedan efter att ha jobbat på Tungelsta Värdshus! Jag trivs asbra, jättetrevlig personal och det är inte allt för krångligt att ta gäster och beställningar. Maten doftar ljuvligt, smakar asbra och det är bara allmänt mysigt på hela stället! Och jag har lärt mig allt ganska fort och fått beröm för det. Känns awesome!  


Förlåt, men det är verkligen inte alls som McDonald's. Det här passar mig bättre, personligen. Sen finns det ju de människor som är gjorda för McDonald's, och allt jag kan säga är att jag är inte en utav dem.


Det här ska nog gå asbra! Det måste bara få ett bättre rykte dock.

Nu är jag cp trött. Ska upp kl 8 för att åka till landet vid 9 och sen på dop! Yey me. Jag som älskar att gå upp tidigt. Verkligen. Eat shit..


Bajs


i'mma fight 'til i see the sunlight





Några få bilder som jag fick av Babe!
Enjoy!


makes her smile, it's like he's with her almost

Jag låg och lyssnade på musik på min säng och bara.. låg där liksom. Och tankarna började snurra (tittade även upp på takfläkten så det kanske var därför?). Och jag insåg helt plötsligt hur ensam jag är. Hur tomt det kändes. Och jag orkade inte gå in djupare på de känslorna så jag åkte till Tessi och sen till Carro. Jag, Carro och hennes föräldrar år en jättegod pastasallad med tonfisk. Riktigt mysigt!



För att dämpa känslan lite så får det bli en bild på en av mina framtida män.



Jackson Rathbone



Eftersom det fortfarande bara finns EN bild och EN video från i lördags. Och då fanns det även massor av kameror på festen. Känns lite trist..

mamma! blunda!





Något sånt! Hahahaha, en oförglömlig kväll

SATS

Nu jävla ska jag iväg och träna idag. Mamma är hemma så jag kan nog sno bilen.. Det är skönare för då slipper jag sitta och vänta på bussen och så vidare. Slipper kånka runt allt också. Det är en pain in the ass.
Jag måste hitta den där glöden igen för att träna.. Iof så tror jag att jag känner den lite nu på mornarna (när man ser lite smal ut), för jag har absolut inget tålamod och vill se resultat direkt. Men jajo.. Får väl se hur det blir med resultat. Träna ska jag iallafall göra!

Sen så ska jag och Jennifer ha picknick !

sweat

Det är så äckligt kvavt att jag inte ens vill ha på mig min bh utan ligger i bikini och shorts i mitt rum. Och svettas ändå typ. Nasty.


Btw, dålig uppdatering i helgen berodde på:

Torsdags: Var hemma hos Simon och drack lite med några från jobbet. Kom hem aspackad.
Fredags: Fyllde jag år och så fixade vi med mat och allt möjligt eftersom släkten kom över och fikade! Pappa, Ewa och grabbarna kom också vilket var superkul. Det slutade med att jag, Tessi och pappa gick ner till Värdshuset och drack lite mer och vi kom hem väldigt sent.
Lördags: Hade jag party! Vi va väl ca 20-25 pers (om inte några fler kanske?) och jäklar vad kul det va! Alla var med och lekte en suparlek och jag är supernöjd med kvällen! Det roligaste var också att jag minns inte vem som kom fram och satte ner mig på en stol framför alla, men någon gjorde det iallafall. Jag, så full och dum som jag är, trodde/antog att alla skulle sjunga för mig. Så jag blev lite irriterad på min bror som vägrade sänka musiken. Just när han sätter på Christina A - Dirty så står alla och tittar bakom mig och helt plötsligt så ser jag två händer som kommer fram bakom mig som är inoljade. Min brors kompis Johan började strippa för mig. Och jäklar vad roligt det var!!
Och hela lördagen var totalt lyckad och det kändes askul att alla kom.


Fast jäklar vad bakis jag har varit.

Jag och Jennah såg Eclipse igår också. Asbra film. Jag älskar Twilight filmerna.

20




idag fyller jag 20 år!


RSS 2.0