bloggtorka kanske?

Känner att det har varit segt med bloggandet nu i helgen.. Men vad spelar det för roll egentligen?

I torsdags så stängde jag
i fredags så jobbade jag och sen träffade Jennah en snabbis eftersom hon fyllde år :) <3
i lördags så firade vi Jennah och åkte även in till Broder Tuck och va där en liten stund! Kom hem och somnade vid 4 tiden imorse.

Och det är NU det roliga kommer!

Somnar vid 4 tiden, som sagt, och vaknar kl 11.08 av att min telefon ringer mig. Vem kan det vara? Jo, McDonald's! Grejen är den att jag hade tagit ledigt idag. Men jag svarade och Sandra berättade hur läget var och att jag var tvungen att komma och jobba. Hade inget annat val så jag gick upp, åt lite yoghurt och klädde på mig. Fick skjuts av mamma! När jag väl kommer till jobbet så är jag grymt trött men får även veta att en tjej hade sjukanmält sig i sista sekunden (därav att jag var tvungen att jobba). På världens sämsta sätt också. Och det roliga i det hela är att jag är 100% säker på att hon inte var sjuk eftersom hon frågade mig ifall jag kunde ta hennes pass idag. Vilket jag ändå inte hade kunnat ifall jag skulle jobbat. Men så tack vare hennes själviska och egoistiska beteende så fick jag avbryta min ledighet och jobba.
En annan tjej var också sjuk, men hon mådde inte så bra i fredags heller sa hon.
Självklart är inte det här all fakta och det finns anledning till att jag är 100% säker på att hon inte var sjuk någonstans.

Det gjorde inte så mycket att jag jobbade faktiskt. Jag var inte direkt bakis och tiden gick ändå väldigt fort. Lättförtjänta pengar kändes det som.

Men hennes sätt att bete sig idag var väldigt oansvarigt anser jag. Vilket retar mig väldigt mycket.

Kanska dags att sova nu? Är ju faktiskt lite trött, höhö!

dagens/nattens

Katt åt ben, gick bort

.


I'll be the princess

Jag skulle skriva något roligt, men jag har glömt bort vad det va. Crap!
Jag har iallafall vänt på dygnet nu. Somnade inte förrän vid 3.20 imorse eller något sånt eftersom jag stängde igår... Känns lite sådär just nu. Iallafall så skiner solen och det gillar vi! Väldigt mycket!

Jajuste, jag har möblerat om i mitt rum (igen efter ett halvår) och jag och mamma va på IKEA för någon dag sen och jag fick 6 tallrikar, 6 skålar och 6 glas som jag ska ha när jag flyttar hemifrån! Jag längtar tills den dagen jag flyttar. Jag vill jag vill jag vill jag vill! Det är bara så svårt att hitta en hyreslägenhet är man bara jobbar deltid.


CRAP!

Ska åka till centrum snart hade jag tänkt.. Sen så ska jag jobba och sen så jobbar jag inte förrän på torsdag nästa vecka! WOHO! Vem är bäst? Ja, inte jag iallafall, men jag försöker!



JENNAH BLIR 20 IDAG! <3

wtf?

ÄNTLIGEN går det att skriva lite. Men nu är jag så jävla trött att jag inte orkar skriva. Fan.


Min bästa vän fyller 20 är idag förresten! Grattis Jennah <3




glömde det viktigaste!

Nej, hela dagen har inte vari sämst såklart!!
Morgonen var det, men det slutade bra eftersom jag köpte Thai-mat och åkte hem till min vackra Angelica och åt en väldigt väldigt sen frukost och någorlunda sen lunch! Det var väldigt mysigt!


<3

i like you. the old you. the new you SUCK

Idag har varit ÅT HELVETE.

Vilken tur jag har va?




Tackolov för Sagan om De Två Tornen och lite choklad!
Ibland önskar jag att världen vore fri utan killar faktiskt.


snark

Jag är alldeles för trött för att uppdatera just nu, men ikväll jobbar jag 16-23 så efter det KANSKE jag uppdaterar lite!
Vill ändå bara tillägga att jag känner att jag har fått ett bra stöd här hemma när jag har stängt nu. T ex igår så hade Mat gjort frukost åt mig samtidigt som jag, mamma och Mats tittade ett avsnitt på The Mentalist!
Nu ska jag fräscha upp mig och åka till centrum för att köpa ett busskort.

why don't you kiss me? why don't you say that you miss me?

Det gick faktiskt oväntat bra ikväll! Allt kändes bra och det gick smärtfritt och bra också! Och vi va bara tre personer. Stänger imorgon (ikväll?) också! Undrar ifall man har tur med tre helt okej bra kvällar i rad? I wish. Får se!


Som igår så är jag supertrött nu! Och mitt face har bestämt sig att "hey, varför inte lägga till lite orenheter i hyn nu en vecka innan?". Och min ansiktsrengörings-grejs är slut också! Life is good? No. Not now.

Äsch, ska sova nu! Är sjukt trött!


God Natt!

baby, love really hurt's without you

Det finns en låt som brukar spelas på STAR (radiokanalen) när jag jobbar och den är så jävla mysig! Själva melodin, alltså. Och nu hittade jag den på youtube!!  Dock så vet jag inte hur man får in hela videon i inlägget, men här är iallafall länken :   http://www.youtube.com/watch?v=2WfHtDTZguQ

Billy Ocean - Love really hurts without you



Förresten så finns det en känsla som jag försöker undvika att få och såklart så kom den känslan upp i min dröm inatt. Jag förstår inte varför jag drömmer så dumma drömmar numera. De senaste tre nätterna har jag drömt: bra dröm, bra dröm, dålig dröm. Och alla har egentligen varit dåliga på ett sätt.


Och ikväll så stänger jag igen, men den här gången är vi bara 3.. Får se hur det kommer gå.. Kändes som att jag mest irrade omkring igår kväll och inte fattade så mycket. Tackolov för den där listan som fanns.

Iallafall så tänker jag ligga i min pyjamas tills det är en timma kvar tills jag ska åka. Då kanske jag fräschar upp mig lite!

helvete

FUCK VAD TRÖTT JAG ÄR.


Jag är helt seriöst orolig över hur stängningen kommer gå imorgon också. Ikväll så gick det väl bra tror jag. Första gången jag stängde och jag sprang runt och var förvirrad mest kändes det som. Fattade ingenting, visste inte vad som skulle göras, hur det skulle göras eller i vilken ordningen det skulle göras. Och så kom det massor av muppar som skulle beställa och ta ungefär 20 minuter på sig att bestämma vad de skulle ha när de väl stod vid kassan. Är det bara jag som fick den uppfostran att om man åt på McDonald's när man va liten så skulle man veta vad man ville ha innan man beställde? För att det skulle gå så fort som möjligt? Ibland känns det som det...



Godnatt!

big bang theory



"Oh honey the buses don't go where you live, huh?"


.


in her shoes

Jag har en stor svaghet.

Jag älskar skor. Jag avgudar skor. Skor är nästan allt för mig.  Om jag är ledsen en dag eller uttråkad så tar jag bara på mig ett par skor och sen så är allt bra igen. Förutom den här jävla cp vinterna som vägrar släppa. Jag är så förbannat trött på snön nu för jag vill använda mina små älsklingar NU.

Bort med vintern och fram med sommaren! Jag tänker använda mina högklackat flitigt då!


Baby





Jag älskar den här bilden.

(Info:Jag sitter och tittar igenom lite bilder på min dator och den här kom upp. Självklart ser inte originalet ut såhär, men jag älskar fortfarande den här bilden. 
Det är på min bästa killkompis Hannes och mig på hans student! Det går nästan inte att beskriva i ord hur pass underbar människa han är, trots att han är kille, och han vet precis hur han kan få mig att skratta!
)

De där Olofssonarna kan sina grejer alltså..






I don't mind you staring at my ass. It only means that I'm walking away from you.



.

såhär känner du igen en "no-lifer"


the mentalist




Tre avsnitt avklarade ikväll. Tack vare mamma och Mats så har jag "fastnat" för serien.

snart är det fredagsmys

Eller ja, imorgon iallafall ju!

Idag så var jag och tränade en snabbis och så gjorde jag och Jennah sällskap hem från Centrum.
Det roliga är nu att jag tänkte försöka städa mitt rum lite grann (eller åtminstonde göra det mysigt och rent), meeeen, har det hänt något? Nope. Det är VÄNNER på tv och det är great! Det gillar vi! Innan dess så va det ju Big Bang Theory och det kan man inte missa! Får försöka nu under pausen för när som helst så kommer mamma och Mats att ropa att vi ska se The Mentalist! Det är faktiskt lite bra..



Förresten så vill jag verkligen se Sherlock Holmes!! JAG VILL JAG VILL JAG VILL!!



Förresten, den där "fredagsmys-reklamen" där de sjunger är grymt irriterande. Även dubbade reklamer går mig på nerverna. 

work it, make it, do it, bite it

Nej fan.. Jag orkar inte ligga här och dega hela tiden! FAN att man inte hade körkort. Men i februari.. Då jävlar..

Men nu får jag bara ta bussen till dit jag ska.. Ska nog åka och gymma snart! Gymkortet håller ju bara tills den sista januari så det skulle ju vara skönt att få massa gjort innan dess!



buttercup, don't break my heart

Hur många gånger har man inte sagt "Jag ska aldrig mer äta godis" ?

Svar: Alltför många gånger!


Och varför säger man alltid så?

Svar: För att man (jag) inte äter godis ofta men när man (jag) väl gör det så får man (jag) så in i helvetes jävla ont i magen! Plus att fettet bara ökar. Och helt seriöst, vem vill bli fet? Inte jag iallafall!


en korthårig isbjörn som inte finns på zoo!

Jag, mamma och Mats åkte igår och tittade på en Bullterrier hane som behövde omplaceras så fort som möjligt. Dock är han inte kastrerad så det blev lite knepigt igår då vi tog hem honom för att testa på. Grejen är ju den att han va den PERFEKTA bullen! Hade han varit kastrerad så hade han nog varit snäppet bättre (han försökte ju jucka på Maya hela tiden.. Killar. Suck! Alla är likadana, haha!). Men han var hur snäll som helst! Han förstod att det va vi som bestämde och han hade koll på vart vi var och varken drog i kopplet eller drog hur mycket som helst för någon annan hund. Han ville ju fram och hälsa, men genom att bara säga "nej" så struntade han i det. Han är allt som Maya inte är i princip. Maya är bortskämd, drar i kopplet och lyssnar i princip inte. Dock så har ho gjort framsteg och kan gå brevid Jennah och Gizmo utan att dra mot honom för glatta livet (även om det tar henne 15 minuter för att få henne dit... )

Men iallafall, hon som hade Akilles vill ha ungefär 5.000 kronor för honom.. Vilket är lite dumt eftersom hon vill ju omplacera honom och att han ska få det bra och borde därför snarare skänka bort honom? Eftersom en kastrering inte är så billigt heller. Mamma ringde till Bagarmossen och frågade och de skulle ha ungefär 5.018 kr för en kastrering på honom.


Det är lite lustigt tycker jag.. Enligt mamma så sa de på Bagarmossens djursjukhus att priset går efter hundens vikt. MEN.. Hur kan de göra det? De är ju bara kulorna som ska bort? Kulorna väger ju inte direkt 30kg styck..





(Maya med de svarta öronen)
Det coolaste är ju att han är alldeles helvit! Precis som en isbjörn

please feed me

Jag är hungrig





!


små missbildningar för världen borde utrotas

Natacha Peyre är inte söt. Att försöka se ut som henne är patetiskt. Att dessutom inte kunna stava ordentligt är mer sorgligt än att försöka se ut som henne.

Att se ut som ett riktigt jävla retard på bilder är inte ett plus i kanten heller direkt.

Och du är bara dum i huvudet numera.

Att veta att de två små missbildningarna och ett pucko kommer undan gör mig riktigt förbannad. Att skada någon psykiskt och fysiskt är inte okej, det är inte ens mänskligt och jag förstår inte över huvudtaget hur människor kan tänka tanken på att vilja göra illa en annan människa. Speciellt när två inte vet historien eller borde säga något överhuvudtaget.

Det gör mig förbannad och arg!
Och när Du får din hämnd (vilket jag hoppas att du får), så skulle jag verkligen vilja se dig spotta på missbildningarna och säga rakt ut: "Men gråt en skvätt då dïn fitta".


Jag fick iallafall en bra uppfostran om att det är fult att ljuga och att man ska stå för det man har gjort.


she wears short skirts, I wear t-shirts

Jag förstår inte varför jag inte kan sova ordentligt längre. Jag älskar att sova! Men när jag inte somnar förrän vid 00, och sen vaknar igen strax innan 3 tiden för att sen kämpa med att somna om känns det fel på något sätt. Som inatt t ex så drömde jag först om att någon av mina vänner hade försvunnit mitt i natten, så jag och nån snubbe tog två islänningar och red efter men helt plötsligt så såg jag en spindel och en skallerorm och jag visste att ormen skulle bita mig. Så därför bad jag nån annan att ringa efter en ambulans innan ormen bet mig. (Jag är rädd för ormar och jag avskyr ormar).

I den andra drömmen så drömde jag om att jag stod och kramade han från The Mentalist och pratade om kärlek medans jag sköt zombier som i Left 4 Dead. En gång hade jag en vatten pistol men kastade den och tog ett samurajsvärd istället. Och helt plötsligt så hade jag två vita högerskor i den andra handen?


Jag sover inte ordentligt längre, och det stör mig.


Funderade på att fråga Tessi ifall vi ska gymma idag, meeeen eftersom jag, mamma och Mats ska iväg vid 17-tiden så går inte det. Vi får se helt enkelt. Jag kan gå dit själv, men jag vet inte om jag skulle klara av en annan grej själv.


på tal om ingenting

Så är jag megatrött.

Jag har ont i huvudet


OCH jag mår illa.



Vilken tur jag har?


Den där Angelica är smart ibland..

"I was not build to break"



she works hard for the money

Ännu en arbetsdag avklarad! Behöver inte känna mig för stolt för det handlade bara om 3 timmar, MEN jag fick en jäklans massa pass extra! Hela kommande helg så kommer jag vara med och stänga! Dvs, jag börjar halv 4 och slutar inte förrän 00.30! Får hoppas att det kommer gå bra för att det känns bra. Iallafall när jag räknade ut vad jag kommer få i februari också, hihi!

Men nu mår jag illa, har ont i huvudet och sugen på yoghurt och flingor!



POUSS I LJUMSKEN!

är det lugnt om jag tar pengarna i handen istället?


vi mår verkligen inte bra idag

Sen jag började jobba på McDonald's så har jag slutat gå ut på lördagar. Jag orkar inte vakna bakis eller må piss på ett stressigt jobb helt enkelt vilket är väldigt logiskt?

Dock så var gårdagen ett undantag.

När jag kom hem så kändes det som släktträff här hemma och det var inget mer med det. FÖRUTOM ATT DET BJÖDS PÅ SPRIT. Kaxiga jag sitter och shottar jäger med min mormor och Mats och dricker lite alkoläsk och cider. Vad händer? Ja jo efter att släkten hade gått och mammas arbetskompis med respektive och barn är kvar så sitter jag och dricker fortfarande (som de andra också gjorde) och efter en stund så vaknar jag upp i min egna säng av att min väckarklocka ringer och jag har absolut ingen aning om varför.

Nu är det så att kaxiga jag brukar tåla mer än vad jag fick i mig, men om det är shots med i bilden så går det väldigt fort utför. Jag har lite bilder av att jag spelade guitar hero och tog fram mina gitarrer och lekte Allan-Ballan. Varför är väldigt oklart för mig (som allt annat som hände under kvällen).
Jag fick höra av mamma att jag skulle prompt in och kissa på den minsta toaletten här hemma medans mammas vännina ligger och lägger en pizza i toan. Som sagt, varför är väldigt oklart. Tydligen så ville jag ha en "nyårs-cigg" av mamma också och jag VET att jag tänkte tanken medans jag var full, men aldrig att jag sa det.

Så det var en kväll i mitt liv som jag aldrig riktigt kommer få tillbaka eller minnas helt och det slutade med att jag vaknade upp och undrade hur jag hamnade i min säng, ett blåmärke på sidan av magen och jag var fortfarande snurrig när jag kom till jobbet.

Lyckad lördagskväll? Om man är 14 år kanske, men snart 20? Jag vet inte riktigt..



Jag skäms över att jag inte minns något också.

I wanna be where the people are

and I wanna see them dancing



Gick upp för 25 minuter sedan i tron om att jag var tvungen att stressa lite till bussen, meeeeeeen då säger mamma att de ska åka och handla och att jag kan åka med. 1. Skönt för då slipper jag sms biljett!! 2.  Jag kunde sovit en liten stund till.
Duktiga jag somnade inte förrän strax innan 3 inatt. Vet inte varför, men jag kunde bara inte somna. När jag öppnade ögonen var jag megatrött, men så fort jag stängde dem igen så var jag pigg som en mört. Blev lite orolig ifall det skulle varit en baoutasen jet-lag, haha!



Känner mig ungefär sådär.
Bilden är tagen på Sweden Rock Festival 2007

why do you build me up, buttercup baby just to let me down?

Jobbet gick assmidigt idag! Ibland blev det lite mycket när det vart kaos, men vad ska man göra? Jag gör så gott jag kan iallafall! Jobbar extra imorgon och så jobbar jag på söndag också... Heeeela helgen...




När jag satt på bussen hem så såg jag alla små överfixde tjejer och alla små brats-wannabe-killar och tänkte:
FAN. Jag vill också kunna festa två dagar i rad utan att behöva bekymra mig för att vara bakis. Jag tycker om att gå på fester och träffa nytt folk och kunna snacka och bara ha det skittrevligt utan att behöva bekymra mig för om jag jobbar dagen efter eller inte.. Jag som älskar att klä upp mig också!

Crap!


Oh, I wanna dance with somebody

Min bostadsköfaktura kom idag. Om jag är glad? Nej. För nu har jag ännu mindre pengar att leva på den här månaden. Fjantigt lite. Undrar ifall jag ens kommer ha råd med en skämsremsa? Jag kan ju inte smsa hela tiden heller.

Jag hatar pengar.

Det är inte mig det är fel på, det är dig.

Ont i huvudet och sjukt trött!


Sova? OM jag ska!



you won't see my face light up again

Shake your moneymaker va det idag!

Föööörst så måste jag skryta lite och säga att jag var duktig på gymmet. Gick 10 minuter och sen sprang jag 10 minuter, mhm! Sen blev det lite mage, armar och ben.

Mötte upp LillizZ och åt lite köttbullar och makaroner (utan ketchup...) hemma hos henne. Pratade lite L.A och så vidare. Chiru kom och vi åkte in till stan för att prova på dans! Jävligt roligt, svårt, men roligt va det! House va ju skönast helt klart! De hade nån dans som va lite "girly" och "sassy" (zäzy) som typ Britney Spears och Pussycat Dolls dansar och det hade varit kul att börjat på! OOOoooom det inte hade varit kl 13.30 - 14.30 på söndagar. Jag jobbar ju på söndagar! Två killar från 3:an på Fria va där också! Haha!

I'm always tired because I become a superhero at night






En dag.
Jag är så jäääääääävla trött på svenskt väder just nu!!

För övrigt så är jag sjukt trött och ska gå och lägga mig snart OCH jag har dessutom börjat få åldersnojja? Det är 6 månader kvar tills min födelsedag, och jag börjar redan känna mig gammal? Jag blir bara 20. Men 20 innebär; slut på tonåren, systemet, mera vuxen, ingen gratis tandläkarvård, HELT pris på busskorten(fuck), och ännu mera vuxenliv. De flesta polare flyttar ihop med nån pojkvän/flickvän. Men vad gör jag? Jag är hemma och grinar över att min dator är fuckad och det enda jag gör om dagarna är att pilla mig i naveln. Vilket jävla liv! Nån ändring måste ske!

where did I go wrong, I lost a friend

Hela dagen idag sög.

Se senaste 13 dagarna har sugit hårt.


Jag hatar 2010.


Men jag vill verkligen flytta hemifrån... Och jag vill ha mer pengar (mer och mer, jag vill ha pengar)

anything you can do, I can do better

Jag satt och läste Angelicas blogg igår och fick en kick av henne! Hon har alltid varit den som är stark, tror på sig själv, självständig och alltid siktat mot universum istället för att nöja sig med stjärnorna.


Idag känner jag FAN samma sak!
Jag tänker inte nöja mig med hälften-så-bra-duger-saker.




                                                                   Jag vill ha det bästa helt enkelt.  





I just haven't met you yet

Mitt liv är som en "fairytale", som Tessi sa i söndags. Jag har alltid hoppet kvar och jag älskar ju disneyfilmer.
Kanske kommer det någon prins på en vit häst ridandes någon dag? Eller så kanske det blir en Skönheten&Odjuret




Här är mina brownies med kokosgegga på! Asgott faktiskt!




Anledningen till att jag ser såkort ut är för att jag är max 1,60 (om ens det?) och såhär såg jag ut när jag skulle ut med Maya för att träffa Jennah. Dock så gick jag ju inte ut med tofflorna, men det hade varit ganska läckert, eller hur?  För övrigt så är det mammas termobyxor!


I en värld av idioter står du först i kön

Kent - Socker



Idag har jag bakat minsann! Ska lägga upp bild efter middagen tänkte jag! Gulaschsoppa! Mums!
Jag såg även att vi hade fiskbullar nere i kylen! Det enda som fattas är blodpudding sen är jag nöjd!

socker

Ja, tisdag idag. Vad ska man hitta på?



Kanske plugga teori... ? Skulle ju vara nice faktiskt. Men jag kommer ändå inte ha råd att föröska ta körkort förrän i Mars.


Äsch jag lyssnar lite på Kent och Lady Gaga så länge! (Och massa annat medan jag städar mitt rum)

mymymy!




Gick in på min fina vän My's blogg och hittade denna bild på henne! Och jag blev helt stum över att det var en sån jäkla fin bild på henne att jag bara va tvungen att visa den för andra! Gosh!

Mina vänner är de snyggaste vänner som en människa kan få!

Kolla bara: (och det här är ändå inte alla!)









Jag gillar't!

(Hittade ingen bild på Tessi btw

jag har inte ens lämnat tonåren men är redan trött på vuxenlivet

Jag vill verkligen flytta hemifrån. Grejen är ju den bara att då måste jag verkligen jobba jättemycket på Donken för att kunna ha råd och det finns ju inga lediga heltidsjobb just nu. Det verkar inte finnas några jobb över huvudtaget för den delen heller. Och så måste man ju stå i kö i ungefär 200 år innan något händer också minsann! Måste säga att jag skulle ha uppskattat att ha blivit ställd i kö när jag var väldigt liten. Jag har ingen lust att bo kvar här ute på landet länge till direkt... Jäkla håla.




.


what gave you the right to make me cry?


you're full of bullshit

Världen är ju full av idioter, det vet vi alla och det har även de flesta, normala, människor sett och stött på. Små missbildningar för samhället på något sätt. Och just idag var en sådan dag på jobbet! Dagen började jättebra och så även om det gick jättesegt eftersom det knappt kom nå gäster. Men iallafall, en tjej i kanske 30-års åldern kommer fram till min kassa och vill ha ett äppelpaj. ETT ÄPPELPAJ. Jag var tvungen att fråga en extra gång vad hon ville ha då jag inte var säker på om hon verkligen sa ett äppelpaj.



Det är då jag undrar:
Vad fan lärde sig folk förr i tiden? Grammatik? Någon som har hört det ordet? Verb, substantiv och adjektiv?

Det heter inte ett äppelpaj din ärthjärna, det heter EN ÄPPELPAJ.

Nu va det utrett också

P.S

Fuck you.


I AM ALWAYS TIRED BECAUSE I BECOME A SUPERHERO AT NIGHT

Igår så fyllde Jennahs kära mor 50 år! Så det blev party på China Station! Jag och Jennah sjöng karaoke några gånger vilket var otroligt roligt!! Och eftersom det var Mathildas sista dag på jobbet igår så bjöd hon på kladdkaka som smakade gudomligt och hon, Sandra och Händig kom till China Station lite senare efter Olearys!

Med andra ord en jätterolig kväll!

Ikväll bär det av till Jennah och Jocke i Trånkan. Jag, som har en lillebror som fyller 7 år idag, har redan fått i mig två öl eftersom vi åt middag tillsammans här nere i Tungelsta. Jättegod oxfilé med pasta!!




Min lilla 7-åring!


Have a nice evening!

h.e.a.t - stay

"Is there any way I can make you stay so the night won't be so cold?"




Uppdatering:

Huvudvärk och har fortfarande inte hittat hänglåset


crap!

Det är en liten ynka grej som hindrar mig från att åka och träna innan jobbet. en liten ynka grej som ändå är väldigt viktig och jag kan inte hitta det. Den liiiiilla ynka äckelgrejen kallas för "hänglås" och jag hittar det inte! Jag vet att jag brukade använda det när jag gick i gymnasiet, men nu är det borta!


CRAP också.

Jag tänkte att antingen så tränar jag innan jobbet och sen åker hem efter jobbet och chillar eller så skiter jag i och träna och bär med mig mitt vin i hopp om att det kanske dyker upp någon fest. Men eftersom min lillebror fyller år imorgon så vet jag inte om jag ska dit eller inte än. Men jag har väl börjat bli lite äldre eftersom jag hellre tränar än att supa huvudet i bitar.. Jag skulle ju kunna ta med träningskläderna men jag har bara vin och jag tänker inte hinka det. Aldrig i livet.

viva los angeles







Jag saknar Los Angeles



I rather give my ego another push

Tack vare Lilliz så har jag börjat se 2010 mycket ljusare!

Iår så ska jag uppfylle de saker som JAG vill göra. 

Försöka flytta hemifrån
Bli lite mer vuxen
Åka på minst EN resa
Skaffa en katt kanske när jag har flyttat? På ett eller ett annat sätt så ska jag flytta!
Kirra körkort (innan augusti är ett måste)
Kirra minst en tilll tatuering
Kanske fixa mina betyg?
Kirra ett gymkort kanske? Eller börja dansa.. Fick värsta suget igår att dansa när jag lyssnade på musik.




FÖRRESTEN så va bussturen hem från gymmet den värsta jag har varit med om. För det första så är bussen försenad i det här helvetes kalla jäkla vädret så jag får stå och vänta 6 minuter extra. Alltså 19.17 kommer bussjävlen och jag hoppar på. Väl på bussen sitter ett äckligt fyllo som luktar vidrigt och pratar finska. "Inge mer med det. På med musik och om han kommer så ignorera". Tänkt och gjort. Alkisen försöker sätta sig brevid mig men tack vare att jag hade musik och väska på så går han och sätter sig bakom mig och brevid någon annan stackare. När den stackaren hade gått av, vem börjar alkisen peta på då? Jo mig. Äckelgubbe som vägrade fatta att jag inte tänker prata med honom och inte vill att han ska röra mig (eller ens vara nära) fattade verkligen inte!! Jag satt dessutom med musik i öronen och ignorerade totalt.

Och det jag vill säga med det är: JÄVLA ÄCKELGUBBE!!! Äckel.





Men nu ska jag bli gladare för 2010!



Jag har nån slags photoshop i min iPhone! 

hahaha

Haha, jag vet att jag lät hemsk i inlägget innan, men kom igen, är det inte bättre att ha en bra ekonomi först och sen skaffa barn? Folk får ju skaffa barn hur de vill, men för att vara smart så kanske det underlättar med en schysst ekonomi eftersom det kostar en jäkla massa?



Jag och Tessi kom iväg och tränade idag också! Känns asbra. Och nu ser jag på Victoria's Secrets Show på tv och blir mer taggad på att träna och vill verkligen att VS ska öppna i Sverige också! Förstå hur underbart det skulle vara...


säg inte hej förrän du hoppat över bäcken

VAFAN!
Det verkar ju som att ALLA ska ha barn det här året och visst, skitkul för er, MEN DET ÄR FAN INGEN JÄVLA TÄVLING OM VEM SOM FÅR BARN FÖRST ELLER HUVUDTAGET FÅR BARN.

Ett barn är ingen leksak. Det går inte att bara kasta iväg när man har tröttnat på det. Det är något som kommer finns i livet för alltid. Eller åtminstonde så länge du lever själv. Jag skulle aldrig komma på tanken att skaffa barn nu. Inte en enda jävla chans i livet. Och varför?

* Jag har inte tillräckligt bra ekonomi
* Jag har ett jobb. Två dagar i veckan. Mer än vissa iof men inte tillräckligt.
* Jag är alldeles för ung. Och jag fyller ändå 20 nu i sommar (tro det eller ej)
* Jag har inte rest tillräckligt eller haft tillräckligt med roligt i mitt liv för att fastna i en liten bostad och sen få villa, volvo och vovve.


Min framtid har inga barn inom de närmsta åren.

Att ha ett barn är ingen jävla tävling.
FÖRST jobb - SEN barn.
Och sen så hämtar man inte hem saker innan barnet är fött. Vad som helst kan hända. Oavsett hur "stor chansen" är att det överlever i magen. Javisst, men om tjejen snubblar ner för trappan då?


Usch. Jag blir så sur. Men nu har jag fått ur mig det iallafall.

casanova

Hade jag fått bestämma själv så hade jag inte levt på 2000-talet. Jag hade levt på 1700-talet, gärna i Italien också, med maskerader, karnivaler, klänningar, korsetter, där nästan varje mening var i gåtor och där bara en liten mening betydde kärlek som varade livet ut.

Åt fan med alla high-tech maskiner som är värdelösa.




Heath Ledger hade gärna fått varit min Casanova då också

anything boys can do, girls can do better



Fika hos Angelica med My!

girls just wanna have fun

Ska in i duschen nu för att gå vidare till Jennah sen!
Efter det så blir det ett besök hos min kära Angelica med Mysan som verkligen behövs!





F U

Ibland känns det som att jag kämpar förgäves.







Jag och Tessi tränade lite idag. Efter det så såg vi Paranormal Activity. Seg film.. Vet inte om jag tycker att den är bra eller dålig, men något mittemellan. Den gick att se iallafall.

Och nu är jag megatrött och jag känner hur jag håller på att tina mig varm! Usch, det är så jävla äckligt kallt ute att jag vill ha sommar nu.. Klänning, jeansjacka och högklackat in my heart!

God Natt

in her shoes

Min största passion här i livet är mina skor. Och de skor som finns i butiker (jag älskar skor nämligen. Över det mesta). Så jag såg att en skobutik i centrum sökte personal förra veckan (min favoritbutik också dessutom) så jag tog mig mod och lämna in ett cv helt enkelt! Bara för att prova på och se hur det skulle gå. Och idag är det en vecka sen så efter lite puschade från min mamma och Fredrik så ringde jag! Jag är sjukt stolt över mig själv att jag bara ringde eftersom jag var så nervös! Iallafall så va chefen inte där så vi får se hur det går... Kan ju inte bara överge McDonald's sådär heller. Jag jobbar ju bara två dagar i veckan jag skulle lika gärna kunna vara kvar där ifall skobutiken skulle ringa tillbaka!






Om en timma kanske så kommer Jennah och då ska vi äta kyckling fajitas!

don't mess with bitches who knows how to play it better




Du kommer klara det här.
Vi finns här no matter what baby
<3


the best part

Även om jag hade en jättetrevlig dag i Skärholmen med Jordung, mamma och Jennah (fick TRE nya plagg!! TJOHO!) så har det verkligen varit i princip två assholes days efter varandra? Eller okej, två irriterande/hemska/idiotiska saker hände idag! Usch.

Min hunds uppfödare är puckad i huvudet och ska hämta Maya på onsdag och ska ha henne tills torsdag?


Och sen det andra:


The very best part of you was her. It's true.

mat åt folket

Jaha, nu tänker jag prova en kockutbildning. Har dock inte bestämt mig vilken, men jag gillar faktiskt att laga mat (även om det inte händer så megaofta pga tjat). Såååå kollat lite nu ikväll och ska kolla lite imorgon och prata lite med mami och så får vi se! Det är ju faktiskt roligt att laga mat! Det är ännu roligare när det blir gott och bra också!

det här med hår..

Btw så kom jag att tänka på att mammas kompis har hårförlängningar och betalar runt 1500:- för att få dem insydda och själva håret. Det är ju egentligen inte så farligt eller hur? Jag vill ha längre hår, men mitt hår blir alltid så slitet när det är axellångt så då, såklart, måste jag klippa av det. Inte kul. Och om jag har mitt löshår med clips så är jag så rädd att de ska lossna. Vilket inte är roligt om man är på krogen direkt...

Jag vill så gärna ha långt hår.. Eller iallafall i brösthöjd (så man slipper ha en bikiniöverdel på sommaren, haha!! Där fick jag till det)




Jag gillar långt hår!

felsms.com





HAHAHAHAHA
felsms.com är verkligen roligare än tjuvlyssnat.se eller biktme.nåt!

like you've never exist




Jag och mamma såg precis New Moon... Dåligt kvalité, men vad ska man göra?
Den va iallafall lika bra som jag minns från bion

<3

duktig tjej

Jag måste säga att jag är ganska stolt över mig själv. Jag gick upp innan 11, duschade, åt frukost och började städa! Så nu är mitt rum rent och om en timma så ska jag iväg och jobba! Känner mig faktiskt taggad till det eftersom jag inte har jobbat sen innan jul!!

Sen så har jag faktiskt bytt påslakan och sånt shit till sängen så det känns bra!

Fast jag har blivit så hungrig av allt städande att jag tänkte äta, MEN jag vet inte om jag ska värma på oxfilé med stekt potatis, rödvinsås och beasås eller om jag ska koka ris och fiskbullar. Det är svårt...



1307

If brings out the worste in me, when you’re not around 
I miss the sound of your voice, the silence seems so loud
 







Även om det var för 1307 dagar sen min farmor dog så har jag svårt att ens tänka på det ibland. Det är som att jag inte vill acceptera det faktum att hon har varit död sen 3½ år tillbaka. Och jag får alltid upp den där känslan om att jag ska envisas med att hon lever när jag hör någon prata om henne, när någon försöker prata med mig om henne eller när jag läser det HÄR. Just de två första meningarna är från Mötley Crües låt If I die tomorrow. Just de två meningarna stämmer så klockrent!


hahahahaha




bevis




Och det verkar vara något fel på att ladda upp bilder så får jag försöka göra det lite senare. Jävla skitgrejer..
Såhär såg iallafall jag ut igår på nyår!

Ivan, Kalle, Harry, Bönan, Johnny

Vilken av killarna ska man välja?

Ivanhoe är på tv just nu, väl följd (på annan kanal såklart) Kalle och Chokladfabriken, samtidigt som Mr.Bean på både tv3 och kanal5 samtidigt (?) och Harry Potter på nån annan kanal?
Snacka om att det märks att det är den 1 Januari idag!

Men själv ska jag titta på det jag gillar bäst - Snålvatten och Jäkelskap! Humor på min nivå. Men först lite Ivanhoe bara för att det är riddare, hästar och ut spelar sig på medeltiden, hihi!




2010!

Ålrajt, här är några av mina "löften" (ganska dumt för jag behöver inte ett nytt år för att göra nya löften);


1. Jag vill åka till Nya Zeeland. Jag vill rida där de har spelat in Sagan om Ringen (Ja, jag är en Saga-om-Ringen-NÖRD)
2. Jag vill ha mer jobb så att jag kan få mer lön så att jag kan komma till löfte nummer 3 snabbare
3. Flytta hemifrån. Jag vill inte fylla 20 år, jobba och fortfarande bo hemma? Iof så jobbar jag bara fjuttigt 2 dagar i veckan, men om jag får mer pass eller nåt annat jobb så flyttar jag direkt. Så enkelt är det!
4. Varför fortsätta ha löften? Jag har ju redan slutat röka nu.



5. Ja juste, jag ska tillbaka till Hollywood







Tanken på att ens skriva ner "Börja träna" går inte. Det spelar ingen roll hur mycket jag skriver ner det för min lata kropp tänker ändå inte göra det! Om jag inte är sjukt sugen på att gå och springa eller så. Som jag är ibland. Men iallafall. Det hjälper inte att bara skriva ner ett löfte.

2010!

Gott nytt år !


1a Januari idag. Gårdagen började med ett "privat"-bad på Torvalla vilket var askul! Efter det så blev det hem, till centrum och så hem igen. Jag och Jennah hann även spela lite Left 4 Dead 2 igår. Åt mat, klädde på oss och åkte till Lillen. Väl där va det fest och tjohoj och sånt. Lite raketer, en grinig tant som kom fram till oss, vin och tills sist så skulle min pappa åka förbi där jag va så jag fick skjuts hem! Slapp skicka sms-biljett!


RSS 2.0