make my day

Imorgon (tisdag) så är jag ledig! Nice. Dock lite jobbigt att få reda på det dagen innan, men vad ska man göra? Har jag tur så får jag ledigt i helgen och kan åka och hälsa på min underbara Angelica nere i Eslöv (Ja, syster, jag vet att du blir sur över att jag inte åker och hälsar på dig istället.. )! Det vore toppenhärligt! Ligger och tittar på massageterapeut utbildningar och jobb och jag önskar att tiden inte gick så långsamt ibland.. Fast om man blickar tillbaka så har den gått alldeles för snabbt. Kräsen där, jag vet!

Funderar på vad jag ska göra när jag vaknar.. Kanske baka cupcakes? Dammsuga rummet? Baka kanelbullar? Har iallafall tänkt att jag ska åka och träna imorgon kväll! Måste komma igång mera. Tjockis numero una här och så kan det bara inte hålla på. Ändring ska det bli. Egypten är ju närmare än vad jag tror.


Fick för övrigt min almanacka idag också och jag är superglad över det! Den är så söt! Hihi.




Snart blir det ju dags att göra pepparkakor igen!


sometimes i need a break

Yes! Då va vi inne i den där jobba-jobba-jobba-jobba-känslan igen! Funderar starkt på att åka och träna imorgon... Spinningen börjar vid 11 och sen är det core 11.30, vore väl något? Får se hur jag känner mig imorgon bitti. Förkyldning och jag är inte direkt bästa vänner, men jag mår bättre nu iallafall!

Känner även att jag skulle vilja låna Ewa's (pappas fru) bil och bara åka ner till min syster i Göteborg, vara där några dagar och sen åka ner till Angelica i Eslöv och hälsa på henne. Komma iväg från Stockholm lite. Nej, jag ska egentligen inte klaga eftersom jag ska åka till Egypten MEN det är inte förrän i oktober och det kan vara skönt med en liten paus innan. Det sämsta är bara att jag inte har tillgång till någon bil, vet inte om jag skulle få ta ledigt och jag har ju fortfarande inte fått min lön så jag vet inte ens om jag har pengar. Anledningen till att jag vill köra också är för att då kan jag åka när jag vill, stanna när jag vill och så vidare... Skönare än att behöva passa massor av tåg. Tåget går ju fortare, men skitsamma. Minns hur skönt det var att åka ner till Fagrasjö på bröllopet i juni till mina sysslingar. SÅ härligt! Det är som en frihet liksom.



Jag och min syster. När hon fortfarande var gravid. Även om det inte syns på bilden

after a while

Yes yes! Harry B James igår. Var riktigt roligt! Jag och Johanna hade en liten tävling vilket också var roligt. Dock blev jag faktiskt ganska full... Inte lika roligt imorse. Vi åt på McDonald's mitt i natten och ja.. Min mage har strejkat hela dagen för det i princip!   
Igår så betalade jag, Jennah och Tessi våran Egypten resa helt också!! Så jävla härligt! Nu är det bara att vänta på att packa väskan och åka. Mormor gillar såklart fortfarande inte idén på att vi ska åka dit..

Iallafall så fick jag ett mejl nyss!


ÄNTLIGEN!
www.personligalmanacka.se

Ska vakna till liv och gå ner och jobba nu!

by the way



.. Har jag sagt att jag är lika stark som Pippi någon gång?

give me a vodka with garlic!

Ligger här i sängen och fryser. Smsar lite med Skåne. Hihi, i love sweet sms. Har pratat med Carro ikväll! Saknar henne, ja! Imorgon blir det förhoppningsvis utgång med Andreas och Johanna, men innan lite tid med Signe och Matilda! Jäkla massa namn nu! Jennah, jag och Tessi ska till Farsta också för att betala resan. Har dock inte fått min lön från Värdshuset än så jag får åka dit nästa vecka och betala av resten. Gosh, ska bli så jäkla skönt att komma iväg! Efter allt roligt snack jag och Jennah har haft om resan så ser jag så jävla mycket fram emot den! Tog förresten Hepatit A sprutan igår (?). Jennah höll mig i handen. Jag är en sådan mes.

Förkyld har jag blivit också förresten! Fick tips från jobbet att blanda tequila och pressad vitlök. Låter lockande? Nej. Drack jag det? Nej. Då min senaste tequila erfarenhet kom upp i tankarna så insåg jag att den shoten aldrig kommer komma längre än till mina halsmandlar så därav valde jag vodka istället. Jag kan helt enkelt säga att det va inte på min bästa-smakerna-i-mitt-liv-top-10!


ge mig!

1.


299:- "Life isn't about waiting for the storm to pass. It's about learning how to dance in the rain"


2.

499:- " I will never let go"

3.



299:- "Work like you don't need the money. Party like there's no tomorrow"







GE MIG! Speciellt 1an. Life isn't about waiting for the storm to pass. It's about learning how to dance in the rain.

Alla tre armband från www.kyssjohanna.se 

picture this

     frukost

 

baka baka en liten radiokaka i kylskåpet!

i wish i was that brave








Jag önskar att jag va lika modig och bara flyttade iväg för att prova på något nytt. Jag antar att jag alltid kommer vara en Stockholms-brud. Men, det skulle vara kul att prova något nytt någon gång. Flytta iväg och se vad som händer.

if i only had the currage

happiness is only in fairy tales

Jag har precis sett klart på en film som heter Ever After, och visst sagor är underbara. Men de är enbart vad de är också. Underbara sagor. Påhittat. Efter att ha sett en kärleksfilm som denna, vilket är i princip en otecknad Askungen, så gäller det att komma tillbaka till verkligheten och inse att det enbart är en saga. Påhittad saga.

Jag måste erkänna att ibland så önskar jag att någon kunde uppfinna en tidsmaskin. Jag hade lätt velat åka tillbaka till 1500-talet i Frankrike och sett om allt var som det är på film! De tre musketörerna, kläderna, bönderna.. Ja allt det där. 


Men jag antar att jag får bli skådespelerska för att kunna uppleva allt det där. Naturen, kläderna, prinsen och ja, även det där "Happily ever after" som alla gör i sagornas värld.




Dream until your dream come true


later fatty

Jag skulle egentligen skriva ett långt inlägg. Men jag är så sjukt jävla trött efter igår så att jag skriver bara:



Jag och Laila Bagge träna samma aerobicpass i lördags.


I lördags kväll va det efterfest för trädgårdsrocken på Värdshuset. Jag stod i baren. Det va stressigt som fan, men kul! 


Det bästa var att mina vänner va där <3

synd att jag inte kunde dricka med dem bara

kan man köpa ett liv på tradera?

Länge har jag önskat mitt ett liv. En fritid som jag kan få spendera på SATS, familjen och mina vänner. Vad har jag idag? Absolut ingenting. Jag är glad om jag har iallafall två dagar ledigt varje vecka. Någon fritid? Från mornar tills antingen klockan 13 eller 15.

Det känns blandat nu efter att ha fått träffa My och Angelica igen. Eftersom jag jobbar på kvällar och i princip aldrig har tid för något numera, så insåg jag verkligen det ikväll när vi satt och pratade alla tre. Vi pratade om massvis med saker och jag fick reda på saker jag inte hade en aning om, som jag ändå känner att jag borde ha vetat. Men, jag har ju aldrig tid att träffa mina vänner...
Och speciellt inte Angelica nu eftersom hon flyttar på söndag.

I will miss her


Över till något roligt!
Vi har köpt ett nytt matbord och fyra stolar hem och det är supersnyggt! Känns asbra och jag kan knappt vänta tills jag får gå ner imorgon bitti och äta frukost där. Och för övrigt så hoppas jag verkligen att jag får låna mammas bil imorgon så att jag kommer till SATS innan jag börjar jobba. Jag har inte tränat på 1½ månad och det känns. Tro mig. Jag har märkt det på kroppen och i psyket. Jag måste ta tag i mitt liv.

Och jag tänkte börja med att söka till en massageterapeututbildning till våren. Kosta vad det kosta vill - jag vill göra det.










i like you. i love you.

show me that picture bitch



and I'm of to Angelica now!

Fick köra corvetten hela vägen från IKEA och hem helt själv!! Kändes AWESOME. Utan taket på, Bandit 106,3 och jag i en snygg bil. Vad mer kan man begära?

stark vilja

Jag vill så gärna flytta hemifrån.. Det gör mig arg och ledsen över att jag inte har gjort det än och det är inte direkt så att det ser ut som att jag kommer göra det på ett tag heller.


Att det ska vara så jävla svårt!  

Det är verkligen så jävla svårt som ung att försöka få ett liv. Ett fast jobb och ett boende.

Men först måste man plugga 35 på högskola för att bli något du ändå inte vill jobba med innan det går!

sonisphere 2010

Vi kan väl låta bilderna tala för sig själva?
Vi hade grymt kul iallafall! Med trevligt sällskap.










Mötley va förvånandsvärt bra och Maiden va verkligen värda att se! Det va AWESOME. Trots 3 meter djup lera...


man tager vad man haver

Ikväll så kom Mary, Fredric och Iliaz till mitt jobb och åt lite grann. Kul att se dem igen.


Jag är ensam hemma just nu och det är väl lite sådär.. Gillar inte att vara ensam i ett trevåningshus direkt. Gillar inte flugan som dunkar i mitt tak just nu heller. Hoppas att den dör av hjärnskakning någongång! Irriterande småkryp.

Getingar är sjukt onödiga också. Äckliga små djur.

Jag och Mathias slutade samtidgt från jobbet så efter att han hade ätit upp sin omelett (som jag la ner pommes i) så gick vi sällskap en liten bit hemåt. Jag bor ju 2 minuter max från jobbet så det blev liksom inget långt sällskapshållande där. Iallafall, väl hemma så inser jag att jag är hungrig men inte orkar göra något och är alldeles för rädd för att stå nere i köket en längre tid ensam i mörker också så jag springer ner, öppnar en ravioliburk, häller ner lite i en skål, tar en gaffel och går upp igen.

Så jag har precis ätit en skål med kall ravioli, pratat med Tessi och lyssnat på Kurt Nilsen. BRA FREDAGSKVÄLL!


Och bara för det så går inte videon att lägga in i det här inlägget.. Kul.


higher, leave it all behind

http://open.spotify.com/track/5nJKDwe0LZtBYO6zwrivJZ



<3

that's what dreams are made of

:)


netlié mathea thilma sahlgren



Netlié = Anneli + Anette + Helené
Mathea = Mats + Kenneth
Thilma = Caroline + Mathias

RSS 2.0