igår

Igår så gjorde jag ett val.
Eller, jag gjorde flera, men ett val. Och det var att
* Jag tänkte på att om jag skulle sova hos Mr. A så skulle jag ha med mig den stora väskan. Där i skulle smink, extra underkläder, borste och shit ligga.
* Jag kunde ta den lilla party väskan och stoppa ner ett par underkläder i det lilla mens-facket där.

Men så kom jag på mig själv att jag skulle ju fan inte sova där! Oavsett vad som hände så skulle jag inte sova där. Jag vet inte varför, men jag sa till mig själv att jag inte skulle sova där.

Men vart fan hamnade jag? Hos Mr. A.
Och vilken väska tog jag? Den lilla party väskan såklart.
Men nog fan vart jag glad över att jag sov där!

Så när vi åkte på sjön idag såg jag ut som hej-kom-och-hjälp-mig...

helgen

Ja!
Helgen har varit väldigt bra, om jag får säga det själv. Peppar peppar ta i trä?

I fredags så var jag ju på Alexzandras skiva på Viperroom med Tessi, vilket var roligt för jag träffade många som jag inte har sett på åratal!

Igår så skulle jag in till stan och träffa Matilda och Kalle, men det blev inte så, så det slutade med att jag och Jennah satte oss på Dovas och söp. Lilliz och Chiru kom dit, men jag och Jennah blev ganska fulla och drog till Martin (Förlåt Lilliz och Chiru för att vi lämnade er <3!). Där efter så åkte jag till Mr. A och sov där eftersom hans mamma inte va hemma. På morgonen så frågade hon vad vi hade gjort igår, eftersom han hade haft fest innan jag kom dit, och jag berättade att jag var på krogen och först då frågade hon hur gammal jag var. När jag svarade att jag skulle fylla 19 om ca en månad så blev hon lite förvånad, haha, tack för den!
Iallafall så ringde Jennah mig på morgonen också och berättade att vi skulle åka båt med Martin och hans polare Jonas! Och det var så otroligt mysigt!! Vi hoppade i båten vid 13-13.30 tiden och jag kom hem nu för en timma sen kanske. Alltså 18.30 där någonstans. Asmysigt! Vi åkte till Utö och solade, drack lite öl och åkte minibåt. Gizmo fick bada också! Och jag har världens snyggaste solbränna nu... Yummie!



Gizmo


Jennah



Kul att jag kommer kunna somna själv inatt också. Verkligen.



jomen så att eh ...

Igår så var jag på Alexzandras skiva på Viperroom (ja, jag vet, fjortishaket nr.1) men det var ändå roligt! Träffade massor av människor som jag inte har träffat på evigheter så det var jättekul! Blev lagom lullig också vilket va helt okej. Mats skulle hämta mamma och några av hennes arbetskompisar från något ställe där de satt och drack och hade trevligt. Så mamma var ungefär lika lullig som jag när vi satt i bilen. Det som var lite roligt var att jag hade frågat Mats om han kunde skjutsa mig till Mr. A, eftersom han sa att jag fick sova hos honom om jag ville och varför skulle jag säga nej till det? Närmare till jobbet och någon som håller om mig hela natten, vad mer kan jag begära, haha?
Han hade också frågat om vi skulle göra sällskap hem från Hammarby - AIK derbyt. Men, eftersom jag var tvungen att vänta lite så åkte han (man vet ju aldrig vad någon solnatattare skulle hittat på annars).
Men iallafall så var det en pain in the ass att jobba idag. Usch. Men satan vad skönt att få vara ledig imorgon! ME LIKE!
Och ikväll så ska jag ut med Matilda, Kalle och Babe till Babes mammas födelsedagsfirande på 6e Tunnan! Undrar hur man hittar dit...

Men nu måste jag duscha! Jag känner mig väldigt ofräsch.

musikal

Och där va musikalen över!
Här är en bild på mig som fjortis till låten M


hello mr!

Mr. A visade berättade för mig i lördags morse att om du har T9 funktionenpå din telefon när du skriver sms, så kan du inte skriva vanlig ord som "apelsin" eller "hallon", men tamejtusan att du kan skriva "massförstörelsevapen"! Om FRA lagen införs och får tillgång till sms så kommer allt bara bli kaos. För hur ofta använder man ordet "massförstörelsevapen"? Kom igen.


Idag så smakade Mr. Handsome min glass, hihi.
Oskar snodde också lite glass, men sen satt vi och doppade goda snäck-bullar i min mjukglass och snacka om mumsigt!




 


Jag sov hos Tessi igår till idag förresten.

Vi hade vääärldens fototimma då vi tog kort på oss själva hela tiden.

Hon hatar den här bilden, men jag gillar den på ett sätt.


Tessi and me
 
Vi badade i hennes jacuzzi!


Här är snyggingen själv!
Jäkla tur att hon inte läser min blogg, för då hade jag varit död nu. Tror jag


ASS

Vad är det här för dag egentligen?
GOSH!
Mamma kan inte hämta mig och Mats säger att "han är för långt hemifrån" (även om gubbjäveln va hemma före mig), och det är INTE JAG som har valt att bo på landet. Jag blir så trött på det här.
Och det är inte bättre för att jag har suttit på Kulturhuset hela dagen heller minsann! Jag har inte druckit vatten eller något, och det finns bara äcklig mat hemma.

JAG ORKAR INTE.

Du gör mig så arg.

Fy fan för dig.
Just nu gör du mig så jävla arg, och jag lovar att om jag skulle se dig just nu så skulle det inte finnas en chans att jag skulle prata med dig.
Att gå ut och dricka med några jävla uppfödare istället för att vara med din familj en enda jävla fitt dag för att det är min dag just den dagen får mig att gråta.
Jag har ändå sett upp till dig på vissa saker. Jag har vetat att du alltid har ställt upp för mig oavsett.

Men tydligen så är det svårt att göra det nu.


jättedålig

Jättedålig uppdatering, I know. Men det spelar nog ingen roll för jag vet inte ens vilka som läser min blogg, haha!


I onsdags så var jag ju ensam hemma, och då kom Tessi över och gav mig sällskap. Jättetrevligt, det kändes som att vi var ett gift gammalt par eftersom jag gick och la mig före henne och hon gick upp före mig och hon stannade dessutom kvar hemma hos mig på torsdagen och passade Maya medans jag och Jennah åkte och jobbade AIK - Elfsborg. Teddy Lucic va en liten besvikelse, men like I give a shit egentligen. Jennah åkte hem med mig och Tessi lagade mat så vi tre hade det väldigt trevligt! Och Lillemor kom även och joinade oss! En trevlig tjejkväll helt enkelt. Dock så åkte de hem vid halv 1 (?) eftersom jag skulle börja jobba kl 12 dagen efter (fredags).
Det skönaste med att jag började jobba så tidigt var att
1) jag slutade 16.00 (annars slutar jag 20)
2) Li jobbade!!
3) Jag fick stå och dra dryck i DT2:an hela tiden och sånt gillar vi!
Efter att jag hade slutat så åkte jag hem och Jennah kom hem till mig också någon timma efter. Vi lagade mat och drack öl. Mamma och Mats kom även hem från Tyskland och hade hela bilen full av sprit nästan + att jag fick 1 liter Bacardi Melon som en sen namnsdags-present!! Det var gott! Och den satt bra för jag och Jennah drog på fest i Brandbergen hos Lollo och dick kom även Mr. A (det nya namnet). Vid halv 2 -2 tiden så var jag väldigt trött och även han, så vi gick hem till honom och sov eftersom det bara var 5 minuter bort. Han sa också att jag fick sova hos honom om jag ville, och det ville jag ju fan. Dock så tog det lite längre tid eftersom alkoholen gjorde sitt... Det var, som förut, lika mysigt att sova med någon som höll om en hela natten och även på morgonen.

Hans jättetrevliga mamma kom in och började prata om någon granne som skrek på morgonen också, så jag blev försenad tillbaka till Lollo för att Veronica skulle fixa mitt hår! Slände i mig lite frukost innan jag gick i regnet tillbaka. Jag är dessutom ljusare i håret och har pannlugg(!). Inte helt van än, men det kommer väl. Annars så växer det ut.


Och nu, efter att ha varit hos Carin med Jennifer, plugga lite Nationalekonomi och Geografi (wish me luck...)


yes!

Imorgon är jag ensam hemma tills på fredag!!
Förstå vad najs?!?
Dock så måste jag ta hand om Maya, men det gör jag ju gärna så det gör inget!

Det värsta är att jag måste jobba på fotbollen på torsdag... Petra ringde idag och frågade eftersom de behöver människor. Men jag orkar inte mer. Jag ska jobba på AIK - Hammarby och sen ska jag sluta tror jag. Jag kommer att ha två jobb i sommar och jag kommer inte orka eller ha viljan att jobba på fotbollen då eftersom det är ideellt.

Men nu kanske jag ska titta på Desperate Houswives!


PUSS

nej.

Jag är så sur på dig.
Jag är så sur på mig själv också. Eftersom jag sa så som jag sa så får jag ju skylla mig själv.
Men egentligen vill jag att du ska låta mig vara just nu.

Inte för att du ser, men jag är dryg för att jag är så sur på mig själv.

Ja..

Idag fick jag stå vid pommesen. Inte så roligt för jag känner mig fortfarande fettig och äcklig även om jag slutade för 8 timmar sen.

Och jag är så happy för att min älskade Hannes berättade idag att han inte ska på Sweden Rock! Och det betyder att han kommer komma på min student och studentmottagning!! Det gjorde mig superglad! Jag saknar honom väldigt ofta faktiskt. Det är inte så ofta vi ses, vilket är jättesynd för han är en sån underbar person! Så omtänksam, oegoistisk, cool, musiker och är en sån underbar och kärleksfull vän! Så jag blev såklart superduper glad över att han ville komma. Ska posta hans inbjudan imorgon.

crapcrapcrap

crapcrapcrap

Ja. Crap. Eller är det egentligen crap? Jag är ju inte ens säker själv innerst inne även om alla andra kanske har fått det intrycket? Äsch. Yesterday is just a memory.

Men iallafall! På tal om igår. Ganska lyckad kväll måste jag säga.
Det började med att jag jobbade mellan 17-20 och underbara Li va där!! Jag saknar verkligen att jobba med henne på tisdagar, men what to do? Jag får försöka prata lite med chefen kanske. Men ändå, efter jobbet så va mamma och Mats utanför (såg även pappa vid bensin-stationen) och undrade ifall jag ville ha skjuts hem. Men jag skulle köpa ciggaretter och så ville jag inte åka hem så tidigt heller. Det kändes liksom "en fin fredag. Tidigt hem och inte göra något? Hur mycket ska donken få förstöra mina helger egentligen?" Så jag ringde JennahPennah och begav mig mot hennes bror. Duktiga jag tog bussen till centrum med Elif och gick sen till vallavägen. Motionera mera!
Väl där så får vi några shots, smakade lite xider av Jennah och drack lite lite vin (Jag drack ett jättegott mousserande vin på Hannes skiva i torsdags förresten! Utan att spy) och efter det så begav vi oss till Kolartorp där vi satt och festade till 4. Jag och Jennah gick till bussen, och jag var hemma 10 i 5 (bussen gick 20 över 4) och vaknade vid 12 idag. YES! (ironi)

Och i torsdags så var jag på Hannes studentskiva och jag blev så glad över att få träffa Hannes, Signe, Freja, Kalle, och såklart Ylva (deras mamma som är supertrevlig!) igen! Och Hannes bästa kompis Wille va såklart där, och han är verkligen "något att hänga i julgranen" (som min mamma brukar säga). Kom hem vid 3 tiden så det blev väldigt sent där också ...  Dock så började jag 13 igår, men jag åt lunch med Tessi och Angelica så vi började vid 14 istället, hihi!

Men nu ska jag torka mig för jag har precis kommit ut från duschen!
Ska fixa två kuddar och påslakanen som jag fick av mamma och Mats. I tidig studentpresent.
För jag har ju alltid önskat mig två kuddar och två påslakan i studentpresent.
Jag får nog försöka förlita mig på pappa om min resa till Skiathos där...

PUSS

sminket, håret

Smiket är på, håret är fixat och kläderna sitter som en par tighta spandexbyxor på en stor köttbulle! ME LIKE!

Men ikväll är det Hannes skiva! Dock så är det 90-talstema men hur fan såg man ut då? Jag vet 80-tal och 50-tal, men 90-tal? Spice Girls är det jag får i huvudet. Mjukisbyxor och magtröja, men aldrig i livet att någon kommer få se mig i det!

PUSS!

GOSH IGEN!


Iron Fist; Drop Dead Heel

649 kr:-


KOM IGEN!


Gosh!


Steve Madden; Maddiee, 949 kr


brandos.se




gosh

Ja..
Ibland känns allt som himlen och ibland känns allt som jag-vet-inte-vad.

best best best


Tessi och jag, Jag och Jennah och Lillemor och jag

Bästa vänner, vad skulle jag göra utan er?
- Den vanliga frågan alltså


För bara några timmar sen så kände jag att jag måste prata med någon om HandyBoy. Jag kunde dock inte besluta mig om vem jag skulle prata med om honom, så därför avstod jag ett tag.
Tills, som en ängel från ovan, Jennah smsar mig och frågar! Alla tankar jag hade då och alla känslor rusar av mig i två sms som jag försökte trycka ihop till ett (men som misslyckades) och jag kände bara en sån lättnad! Äntligen fick jag av mig det jag ville säga, och det kändes så rätt att Jennah va den som fick veta just nu. Och jag blev så glad över att frågan kom helt random och av nyfikenhet <3!



SOLSKEN!

blä

Jag kom precis på varför jag inte äter apelsiner.

tjocka jag

Tjocka jag äter apelsin till mellis! (Jag äter aldrig apelsin)
Vart är världen på väg egentligen?

hetten

Hetten. Hetten.

Jag är helt slut efter hetten (hästen)


cykla: 10 minuter till stallet
           10 minuter från stallet
i upp och nerförsbackar. Utan att stanna.

Red i ca 50 minuter på en pigg häst som jag var tvungen att hålla in lite oftare än vanligt...

Inte illa pinkat va!?

måndag

På måndagar är många, iallafall jag, seg/-a. Det är otroligt.
Men idag fixade jag ett problem så ett problem mindre nu! Hoppas jag, för inget är ju 100% säkert? Men ändå.
Nu ska jag till Mallis och dra ut en sväng.. Får nog bli den vanliga turen faktiskt eftersom vädret inte direkt är på min sida idag känns det som!

Men för övrigt så firade Fria 5000 dagar idag! Så min klass, bästa 3B, fick i uppdrag att baka tårtor och nog fan gjorde vi det! 22 tårtor till 9 klasser. Och när allt var framdukat så började såklart små skitettorna hugga in. Jävla snorungar kände jag, för de kunde väl ha väntat? Vem bestämde att de skulle få börja? Vi hade liksom lagt ner lite arbete på tårtorna och jag kan slå vad om att ingen förutom våran klass såg att det var bokstäver på tårtorna. Jävla snorungar. Otacksamma ettor. Usch. Jag gillar dem inte.


Men nu tar jag cykeln till Mallis!

I will be back in a couple of hours.

feels good

Nu känns allt bättre! Så otroligt skönt.
Jag är inte nojjig längre och jag har inte ont i huvudet.

Jag tog en liten promenad ner till konsum för att köpa te (eftersom just jordgubbstet va slut! Vi hade lite annat, men jag tycker inte om att dricka något annat än just jordgubbste), och så ser jag en tjej som håller en liten hund i famnen och kallar henne för Märta, så vem kom jag att tänka på då? Juste det! Jennifer, a.k.a Jenn My Slut (som jag har döpt henne till i mobilen) så jag drar iväg ett sms och min promenad till konsum blev en promenad med Jennifer. Fast jag köpte såklart mitt efterlängtade jordgubbste.

Och nu, i brist på annat, så ska jag lägga mig och titta lite på Twilight. The one and only movie.

Godnatt


Mr. Edward Cullen (Robert Pattinson)

vad fan

BAIZ.
Jag är så nojjig.  I onödan också troligen. Fast man vet ju aldrig och det är det jag blir tokig på. Att jag aldrig vet.

Nej usch, jag måste nog springa ner till Konsum och köpa te för vi har bara äckligt te hemma..


Usch

Nej usch. Idag ville jag inte jobba, men nog illa tvungen var jag.
Tack vare det så har jag otroligt ont i huvudet nu, och även om jag tvättade mitt hår igår så ser det äckligt ut. Ska tvätta det imorgon bitti tror jag.

Men nu har jag för ont i huvudet.

PUSS

gosh gosh

Hmm, jag är så jäkla trött och vill sova. Men jag vill inte somna ensam.




Va det rätt beslut jag tog?

Godnatt iallafall


Lördag

Ja, lördag idag. Har precis kommit hem från Andreas för jag sov hos honom inatt. Vi kollade på hockey, Mr. and Mrs. Smith och Ice Age, och mitt i Ice Age (vid typ.. halv 3) så somnade vi i soffan. Men det var mysigt faktiskt!

Och jag har fått lite bilder från Bangladeshveckan nu! Eller från igår iallafall.
Här är några:




Buttyboyzen! Eriko, Sean-Megafon och Anton



Hennatatuering



Jag! "Känn på egen risk"



Mysan pysan!



My boy lollipop



Erik visar sina osexiga ben. Eftersom han inte får ha något under kjolen egentligen

rask takt

Jag och Lilliz va ute och gick i 2 timmar ikväll. Det va asskönt och vi hade deep-talk-conversation vilket var bra för oss två eftersom vi är så lika varandra och kan förstå varandra på ett bra sätt. Vi erkände väldigt mycket för varandra och gav även råd och bara chillade. So nice <3

Och nu är jag baoutatrött och ska sova för jag börjar 9 imorgon och Shaheen (som är här från Bangladesh) ska klä oss i sjalar (eller vad det nu heter) imorgon och så ska vi få äta med händerna på golvet. Ska bli kul, för det va länge sen man fick äta med händerna rakt från en tallrik, haha!

POUSS




Io é Piccola Madre

Bangladesh

Ja, vi har ju som sagt Bangladesh-vecka den här veckan och ja.. Är det roligt? Nja, väldigt segt måste jag säga.
4 föreläsningar hit, 4 föreläsningar dit.. Ja, dagarna lång i princip. Och idag så var den en äldre tant från H&M som stod och pratade och hon blev ju verkligen sågad. Bränd, ägd, sågad you name it. Hon klarade inte trycket helt enkelt.

Men för övrigt så måste jag bara fråga en sak ..

VAD FAN ÄR DET HÄR XOXO FÖR SKIT?!
Visst, jag har sett reklamen av Gossip Girl, men jag finner det inte ett dugg intressant att spendera några timmar av mitt liv på, men kom igen, för att det avslutas med "XoXo Gossip Girl" så måste väl inte ALLA börja skriva det?


Och när man skriver dåliga saker om andra människor i sin blogg så är det irreterande. Skriv ett brev eller mejl, för hela världen bryr sig väl inte om vad en människa anser om en annan?


Den här bilden är lite ball tycker jag!

Gaah!

Jag har huvudvärk...
Mitt i Grey's Anatomy..

Och ja, gårdagen.. Vad ska man säga? Kanske inte exakt det svaret jag ville ha, men men... Med tiden fixar sig allt antar jag? Hoppas jag iallafall


PUSS

Jaha ja..

Den där Mary utamande mig minsann på detta så här kommer det:

Utmaning!
Denna utmaning går ut på att jag ska skriva ner 5 saker som jag ska göra under år 2009, samt 5 andra personer som jag vill utmana.
Låter det roligt eller?

1. Ta studenten
2. Fixa mitt förbannade körkort
3. Vinna vadet över Andreas. Men för det behövs antingen Mr.Handsome eller HandyBoy han själv...
4. Tatuera mig mera!
5. Flytta hemifrån om tillfället ges


Jag utmanar;
Jennah
My
Angelica
Christelle

LillizZ


Typ!
Hästen väntar!
PUSS


yes!

Mr.Handsome är tillbaka i skolan!
Butterfly butterfly

bajs

Hela dagen är bajs.

körlektionen gick typ bajs, och jag vet en sak som är säker - jag kommer inte ta mitt körkort innan min 19-årsdag (2/7). För att ekonomin tillåter inte det och jag antar att jag suger för mycket. Eller min körning var "helt okej" som läraren sa idag. Jag antar att mitt liv inte är menat för att vara bäst alla dagar.

Speciellt eftersom jag har munsår.
Och jag blir så irreterad men ändå inte på en grej också. Och det är bajs, för när är det min tur liksom?

Och tabletterna är slut. Så köttbullen (dvs jag) kommer komma till min student som jag alltid har sett ut... Fast jag har bestämt mig för att börja med nutrilett imorgon. Även om det är äckligt. Vill man vara fin får man lida pin.

Men nu ska jag duscha i alla fall så jag blir lite fräsch! Vill ju inte missa Cesar på tv4+ kl 20!

PUSS

mackedonken

Idag så va det hemskt att jobba.

Jag har träningsvärk i benen från långturen med hästen, och det kom folk hela tiden! HELA TIDEN!
Om det är fullt på ett ställe, ställer man sig då i kö i hopp om att kanske KANSKE slippa få vänta på sin mat? Vad tänker idioter med egentligen? Om det är fullt och massor av saker dröjer, VARFÖR O VARFÖR ställer de sig i kö och sen klagar på att saker dröjer?

Idioter.

jag blir så ...

Jag blir så ledsen på något sätt över att inte få smsa tillbaka av HandyBoy.
Egentligen så bryr jag mig inte. Men jag vill ha sms. Jag gillar sms.


crap.

Det känns som att jag är på väg mot olika håll.
Jag vet vad jag vill ha, men jag vet ändå inte på ett sätt.

Jag vågar inte chansa heller.

mallis

Kom precis hem från stallet! klockan är nu 16.20 och jag åkte dit så jag var där vid 13.00 så vi va ute på en lååångtur jag, Sabina, Mallis och Lotus. Underbart! Mallis var lite seg i början, men satan vad pigg hon blev efter en halvtimma när vi kom till grusvägen! Galopp i stora steg om man säger så.


Träningsvärk hela jag


Gosh

Jag är ganska trött för att jag vaknade nu imorse vid 9.30 med vääärldens mensvärk, och då menar jag mensvärk. Och jag är trött för att Andreas va här igår och tittade på film med mig och åkte inte hem förrän 3.50 imorse, och jag hade fortfarande kläderna på mig när jag skulle följa honom till bussen.
Men det var trevligt iallafall för vi kollade på Sagan om de Två tornen och vi båda kunde typ alla repliker. Innan så gick vi ner till Vaskos och så fick jag köpa cigg också, så det blev en liten promenad. Och efter filmen så låg vi och kollade på youtube-klipp på datorn. 


nu sitter jag här, ska klä på mig på något sätt för jag ska vara hos hästen kl 13, dvs om 1 timma och 19 minuter. Och efter det ska jag hem och duscha och troligen åka och träffa Tessi för jag vill veta allt från henne.

Och jag funderar på att berätta för mamma att Andreas var här igår, även om hon kommer börja hålla på med pinsamheter så är det ju skönt att kunna vara ärlig. För att alla andra är ju det mot sina föräldrar (okej, inte alltid men oftast nu när man är äldre) och jag var ju faktiskt ensam hemma igår så de kan åtminstonde få veta om det var någon här med mig. I huset alltså.

RSS 2.0